PLAKATY!
Bo wygląda zabójczo sztucznie i postacie nijak do siebie nie pasują. Płaskie, słabo powklejane i połączone z tłem, po prostu bolesne dla oczu. I przede wszystkim: czuć zgniliznę fotoszopa.

Odpowiedz
(16-05-2013, 16:21)Albertino napisał(a): ale to jest fan art, bo już nie ogarniam ;P

Nie, to oficjalne zdjęcie :)

http://www.nymphomaniacthemovie.com/ - kliknij w "nawias" :D
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
moim zdaniem nic wybitnego, ale też nic odpychającego. Taka forma, umowna sztuczność, poza. I nie jest to zdjęcie, a raczej jakiś obraz promocyjny.

Odpowiedz
Nie wiem co jest zabawniejsze - postać przypominająca Willema Dafoe w pozie ala Gorączka Sobotniej Nocy, czy ten ktoś stojący obok von Triera, czekający aż zwolni się toaleta.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
i spójrzcie na ten finezyjny układ owoców na talerzu :P ileż miejsca dla wyobraźni!

Odpowiedz
(16-05-2013, 17:05)desjudi napisał(a): Taka forma, umowna sztuczność, poza.
Błagam Cię des, nie dopisuj ideologii do typowego photoshop disaster.

Oświetlenie to jakiś koszmar.
Perspektywa? Nie istnieje. Stellan Skarsgård, gdyby wstał, miałby - odnosząc go do Triera i Bella - ile, 3 metry wzrostu? Podoba mi się też mini butelka z szampanem stojąca obok Labufa.

Odpowiedz
Jedno temu plakatowi trzeba przyznać: dawno żadnego tak dokładnie nie oglądałem jak tego. Nazwałbym go nawet intrygującym.

Odpowiedz
A może ten "plakat" jest świadomie i naumyślnie tak koszmarny? Na pewno był robiony według ścisłych wytycznych marnego prowokatora Larsa Von T., dlatego nie odrzucałbym tej opcji.
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
I tak się właśnie kończy lubienie von Triera - chcecie docenić to, co jest po prostu gówniane :P

Odpowiedz
Ja bym powiedział, że tu zaczyna się początek nieco irracjonalnej sławy von Triera. Taki plakat potem nazwą manifestem artystycznym z masą chujowych wytycznych, które z założenia muszą zamknąć pysk krytyce, "bo tak po prostu miało być". :)
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Plakat następnego filmu von Triera zrobiony będzie w paincie albo z kupy.

Odpowiedz
Tam jest Udo Kier czy mi się wydaje? Bo jeśli tak, to chyba zaszaleję i obejrzę.

Odpowiedz
Oglądanie filmów, wyłącznie ze względu na Udo Kiera jest dość ryzykowne.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
@Strummer,

nie wydaje ci się. Dziwne by było, jakby go Lars nie obsadził.

Ja tam obejrzę dla Umy i Connie <3

Odpowiedz
"Ostatnia wieczerza"
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(17-05-2013, 21:54)Crov napisał(a): I tak się właśnie kończy lubienie von Triera - chcecie docenić to, co jest po prostu gówniane :P

Ja lubię Triera, ale tego plakatu nie zamierzam bronić :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
[Obrazek: blood_ties1-poster.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Odpoczynek dla oczu po plakatach Supermana.

Odpowiedz
To ja się wyłamię i stwierdzę, że nie do końca mi się podoba. Takie bazowanie na nostalgii i czasach, które nigdy nie wrócą mi jakoś średnio odpowiada.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mi odpowiada bardziej niż gość z reflektorem chodzący za (i przed) Supermanem.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon