PLAKATY!
Podoba mi się zamysł plakatu Blood Ties, ale nie do końca wykonanie. Wygląda jakby wszystko tam zostało podoklejane - postacie, auto, most, tło.

Odpowiedz
A film będzie i tak cienki jak siks skunksa.

Najbardziej klasyczny sensacyjniak ostatniej dekady - "The International" - w ogóle nie miał stylizowanego plakatu.

Zresztą na huj stylizować, skoro tam Kunis gra?

Obejrzę tylko dla Clive'a Owena

Odpowiedz
Plakat nawiązuje do klasyków lat 70-tych, więc duży plus.
Natomiast ze zwiastuna wynika, że film może być naprawdę niezły. Jedyne co mnie martwi to informacja o partycypacji w konkursie Cannes.

Odpowiedz
(21-05-2013, 21:39)Mental napisał(a): Obejrzę tylko dla Clive'a Owena
A ja dla Matthiasa Schoenaerts'a. Nawet jak film okaże się kiepski, aktorstwo tego gościa z pewnością podniesie jego poziom o kilka klas. O ile dostał coś konkretnego do zagrania.

Odpowiedz
Co jest złego że jest pokazywany w Cannes? Tegoroczny lineup ma sporo kina sensacyjnego.

Odpowiedz
[Obrazek: wolf-creek-2-poster-ver2.jpg]

Evildeadowa bieda, ale na film i tak czekam. Btw:

[Obrazek: RAID2_spoof2small-thumb-630xauto-38529.jpeg]

http://twitchfilm.com/2013/05/unofficial-yet-rather-amusing-poster-art-for-the-raid-2.html ;)
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
(21-05-2013, 20:39)Crov napisał(a): Podoba mi się zamysł plakatu Blood Ties, ale nie do końca wykonanie. Wygląda jakby wszystko tam zostało podoklejane - postacie, auto, most, tło.
Dokładnie. Nic mi tu do siebie nie pasuje, całość to ewidentnie wielka manipulacja, a przecież podobną stylistykę można uzyskać w dziecinnie łatwy sposób, patrz: The Bank Job

Odpowiedz
Uwielbiam ten plakat do Bank job! Żałuje, ze nie ma w pl dvd z taka okladka.

Odpowiedz
Nie do końca plakat, ale fajnie wygląda :) Ludzka Stonoga 3

[Obrazek: 51016.9.jpg]

A filmu jak pozostałych części na pewno nie obejrzę :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
[Obrazek: 923131_547008465350816_222274351_n.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: conjuring-ukposter.jpg]

Odpowiedz
(22-05-2013, 00:55)soldamn napisał(a): Co jest złego że jest pokazywany w Cannes? Tegoroczny lineup ma sporo kina sensacyjnego.

You're adorable. ;)

Odpowiedz
[Obrazek: 7546967.3.jpg?l=1369354743000]
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Właśnie zobaczyłem że Four Wedding and a Funeral miał kategorie R, to niezbicie dowodzi, że nawet żeby komedia romantyczna była porządna to potrzebuje tej kategorii.

Odpowiedz
"500 days of Summer" i "Notting Hill" miały PG-13, czy to jednak nietrafione przykłady?

Odpowiedz
Cztery wesela to jedyna komedia romantyczna którą uznaję za naprawdę bardzo dobry film.

Odpowiedz
(24-05-2013, 22:32)Szaman napisał(a): "500 days of Summer"

to nie jest komedia romantyczna
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(24-05-2013, 23:18)simek napisał(a): Cztery wesela to jedyna komedia romantyczna którą uznaję za naprawdę bardzo dobry film.

Wow, ale "Love Actually" opus magnum wszystkich komedii romantycznych?

/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Przecież Simek się wygłupia - oczywiście, że Love Actually, to lepszy film, ot chociażby dlatego, że nie gra w nim Andie MacDowell. O Notting Hill nawet nie wspominam, bo przecież w Bryttannice pod hasłem idealna komedia romantyczna znajduje się ten plakat:
[Obrazek: nottinhg%20hill.jpg]

Paskudny, ale za to nie ma oftopa :)

Odpowiedz
(25-05-2013, 00:25)Perfik napisał(a): chociażby dlatego, że nie gra w nim Andie MacDowell.

Spłoń :P

Cztery wesela najlepsze i koniec.

A tak w ogóle to Love Actually jest mocno przeceniane.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon