PLAKATY!
DEA - najgorszy plakat roku (i bez celownika w tytule). Mam nadzieję, że w budynku, do którego chcą wejść, jest 10 kg C4 gotowych do odpalenia i taki będzie finał tego filmu.

Odpowiedz
Facet na pierwszym planie to jakaś krzyżówka Eastwooda z Brolinem no i może łapy są Arniego, wiadomo z kogo pozbierali elementy do Photoshopa.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
"From the director of End of Watch" brzmi lepiej niż "From the writer of Die Hard 5", ale mimo tego trudno nie zauważyć dwóch przerażających słów w creditsach: Skip Woods.

Odpowiedz
Skip Woods był tylko co-writerem. Ja powoli odnoszę wrażenie, że ten gość to taki Alan Smithee, bo A-TEAM było głupkowate, ale fajne.

Odpowiedz
A-Team było niemiłosiernie głupie, podobnie jak X-men Origins: Wolverine, a z tego co słyszałem, Hitman też nie był jakiś mega (Swordfisha nie pamiętam). Z takim dorobkiem nie wydaje się, żeby była szansa na coś szczególnie dobrego. Do tego Woods jest wymieniony jako pierwszy, więc można założyć, że Ayer tylko po nim poprawiał.

Odpowiedz
Pytanie czy Ayer zgodziłby się wyreżyserować gówno po gigantycznym sukcesie "End of Watch". Wydaje mi się, że facet raczej się teraz pilnuje, a przynajmniej ja bym się na jego miejscu pilnował.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
(21-12-2013, 04:52)Motoduf napisał(a): po gigantycznym sukcesie "End of Watch".

coś przeoczyłem?

Odpowiedz
No dobra, może mnie trochę poniosło, ale 48 mln zysku przy 7 mln budżetu plus 85% pozytywnych recek na RT to jest spory sukces jak na niskobudżetowy dramat policyjny.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
[Obrazek: ku-xlarge.jpg]

Odpowiedz
Szczycę sie tym, że jedyny film pana Paula W.S. Andersona, który obejrzałem to juz dawno zapomniana pierwsza część 'Resident Evil". I mam nadzieje że juz tak pozostanie :)
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.

Odpowiedz
Nah. Resident Evil, Event Horizon i Mortal Kombat :)

Ja tylko nie rozumiem... że dostaje kasę na kolejne Residenty OK. To nawet jako eksperyment można traktować - jak bardzo zły film uda mu się zrobić, w końcu każdorazowo udawało mu się zrobić coś jeszcze gorszego...

Ale czemu k...a ktoś stwierdził, że ten gość powinien kręcić Muszkieterów czy kino katastroficzne?

Odpowiedz
Podobno pierwszy poważny grindhouse:

[Obrazek: 2061990720-almost-human-xlg.jpg]

Odpowiedz
Spoko pomysł, szkoda że wykonanie to amatorka.

Odpowiedz
Najgorsze plakaty 2013 - ławka rezerwowych:

[Obrazek: j55i.jpg]

Odpowiedz
Jak to jest ławka rezerwowych to nie wiem co będzie daniem głównym.

Odpowiedz
Też nie wyobrażam sobie co może być gorsze od Ambassady i Nimfomanki :P

Odpowiedz
Najgorsze plakaty 2013

Zapraszam!

Odpowiedz
Ostrzegam, widok nowego plakatu Jacka Ryana może spowodować trwałe uszkodzenie oczu:

Odpowiedz
Standard, od samego początku ten film ma tylko plakaty-ścierwa :)

Odpowiedz
Wygląda jak chybiona reklama perfum
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon