PLAKATY!
Dajcie mi taki kurs :P

Odpowiedz
Plakaty 30 days of night walą po gałach, ale o to chodzi. Jakby krzyczały "Będzie krwawo!", bo będzie :wink:

Odpowiedz
Zapodawana niedawno w trailerach Juno:

[Obrazek: 7173202.3.jpg]

Odpowiedz
tja - to już pewniak do obejrzenia w kinie :D film się zapowiada coraz lepiej :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
[Obrazek: caspianteaserwz1.th.jpg]

Fuj. Ciekawe czy i tym razem przy monstrualnym budżecie uda im się zrobić tak paskudne i niedopracowane efekty specjalne.

Odpowiedz
I do tego nominowane do Oscara :lol:. Normalnie żart jakiś :x

Odpowiedz
[Obrazek: 40408-02.jpg] [Obrazek: 40408-03.jpg]

Nie ma to jak flipnąć głowę w fotoszopie i wkleić ją do drugiego obrazka. :)

Odpowiedz
Ona ma po prostu taki wyraz twarzy :P Podczas calego filmu... A grzywke wiatr jej popsul (:

Odpowiedz
A zauważył ktoś tę literówkę na plakacie nr 2?

One WOMEN?! Profesjonalizm pełną gębą. :)

Odpowiedz
Po co oni ciagna dlaej tego czyraka? Pierwsza czesc to byla gowno, druga szkoda slow...a to to chyba tylko zeby mnie zdolowac.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch, to pewnie cię ucieszy wiadomość, że chcą nakręcić spin-off RE z jedną z drugoplanowych postaci w roli głównej. :) A potem pewnie serial. :)

Odpowiedz
Podobno Ali Larter (ta z Heroes) gra tam rolę poboczną, i zmiażdżyła aktorsko Mille Javovich :) (ale wiemy że to nie trudne...)

Odpowiedz
I jeśli jest jakiś powód poza "recenzenckim obowiązkiem" dla którego obejrzę tego - jak to słusznie określił Hitch - czyraka, to jest to Ali Larter.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):[Obrazek: caspianteaserwz1.th.jpg]

Fuj. Ciekawe czy i tym razem przy monstrualnym budżecie uda im się zrobić tak paskudne i niedopracowane efekty specjalne.

Paskudne efekty to się zapowiadają w klonie Narnii, czyli "Golden Compass". Jak ujrzałem w trailerze komputerową walkę dwóch niedźwiedzi to od razu przyszły mi na myśl paskudztwa w rodzaju cyfrowy Van Helsing kontra Dracula... Albo dwa dinozaury w JPIII...

Odpowiedz
Tomek-1 napisał(a):Paskudne efekty to się zapowiadają w klonie Narnii, czyli "Golden Compass".

Wierz mi, gdybyś przeczytał książkę, nigdy byś tak nie powiedział :D.

Odpowiedz
Może nie czytał książki? Może nie wie że ona istnieje? Może jest jedną z tych owieczek które myślą że jak coś powstaje później to jest już jakimś klonem, chociaż w ogóle tego poprzedniego filmu, w tym wypadku Narnii, nie przypomina?

Odpowiedz
Nie, Mierzwiak, zacytuję ci książkę:

"Dwa sztucznie wyglądające niedźwiedzie wyszły na polanę. Ich komputerowo wygenerowane futro powiewało nienaturalnie, zaś ruchy wyglądały, jakby nie uwzględniono ciężaru tych zwierząt. Zaczęła się potworna walka tytanów - w zwolnionym tempie padały kolejne, zadziwiająco lekko wyglądające ciosy (...)".

Widzisz, to wierna adaptacja.

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Może nie czytał książki? Może nie wie że ona istnieje? Może jest jedną z tych owieczek które myślą że jak coś powstaje później to jest już jakimś klonem, chociaż w ogóle tego poprzedniego filmu, w tym wypadku Narnii, nie przypomina?

Nie, nie czytałem książki, nie wiem że ona istnieje ("ignorancja to błogosławieństwo" :D ). Jedyne co widziałem to dwa cyfrowe miśki wyglądające strasznie sztucznie i n-te filmidło w erze post-LOTRa, próbujące powtórzyć sukces poprzednika :-P A wszystko skąpane w cyfrowych plenerach i braku grawitacji, o której tak malowniczo napisał military :)

Odpowiedz
Co nie znaczy, że "Złoty Kompas" można nazywać "klonem Narnii". Wierz mi - gdyby twórcy poszli na całość dostałbyś coś, co miałoby R (albo chociaż PG-13), wzbudziłoby mnóstwo kontrowersji i byłoby bardzo dalekie narniowym klimatom.

Jeśli chodzi o efekty - faktycznie jest średnio, ale nie wiedzieć czemu podoba mi się mimika tego miśka (a i voice acting jest dobry bardzo).

Odpowiedz
[Obrazek: hr_One_Missed_Call_1.jpg]

w sumie bardzo surrealistyczny plakat
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon