PLAKATY!
No nie wiem, ja jednak pozostanę sceptyczny przynajmniej do momentu zobaczenia pierwszego zwiastuna.

Odpowiedz
Tyler Durden napisał(a):No nie wiem, ja tam Cameronowi już nie ufam, skoro chwalił pierwszego "Alien versus Predator"
Że co?

Ostatnim razem jak go o to zapytali powiedział że ma kontrakt z Foxem więc się nie wypowie, więc oczywiste jest jak by to skomentował.

Odpowiedz
Ja też czekam. To będzie z pewnością hicior bijący wszystko co do tej pory widzieliśmy. Z taką ekipą nie może sie nie udać :wink:

Odpowiedz
Mierzwiak napisał(a):Że co?

Ostatnim razem jak go o to zapytali powiedział że ma kontrakt z Foxem więc się nie wypowie, więc oczywiste jest jak by to skomentował.
Teraz tego raczej nie znajdę, ale jakież ok. półtora roku temu czytałem z nim wywiad i zapytany co sądzi o pierwszym "AvP" wypowiedział się pozytywnie.

Odpowiedz
Mental napisał(a):juz jest oficjalny pierwszy plakat drugiej czesci TFow
jak dla mnie wyglada obiecujaco.

KLIK

Mental, skąd tunel wziąłeś? Bo jakiś znajomy mi się wydaje.
Bodie: He's a cold motherfucker.
Poot: It's a cold world Bodie.
Bodie: Thought you said it was getting warmer.
Poot: The world goin' one way, people another yo'.

Odpowiedz
Im dłużej przyglądam się plakatowi Mentala, tym bardziej mi się podoba. Powinieneś jednak usunąć lampę spod litery T, poza tym całość ma bardzo fajny klimat i - co pewnie będzie dla ciebie komplementem - kojarzy mi się z okładką wideo z lat 80/90.

Odpowiedz
mierzwiak - zrobione (naroznej lamy nie mam zamiaru usuwac, ale uwypukliłem nieco sam tytul)
glut - tunel znalazlem w necie.

Odpowiedz
Tak między nami to pierwsza wersja była lepsza. Krój tytułu dużo bardziej oldchoolowy i lepiej się komponował z plakatem. Takie moje zdanie. Generalnie fajna rzecz.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Zgadzam się z Negrinem, nowy tytuł zbytnio wyróżnia się na tle dosyć rozmazanej całości. Tak czy siak - dobra robota Mental. ;)

Odpowiedz
Tylko ten transformers na koncu tunelu taki niefunkcjonalny z ksztaltu. :p

Odpowiedz
Jakuzz, bo to TF z filmu Baya :D Bumbleebee jeśli mnie wzrok nie myli, czyli nasz niesławny sikacz. To chyba taki przewrotny żart Mentala.

Odpowiedz
A ja mam koszulkę z Texas Chainsaw Massacre z taglinem plakatu Mentala na plecach 8)
Świetny plakat <ok>

Odpowiedz
http://www.joblo.com/newsimages1/exclpineappleposter-big.jpg

Odpowiedz
Beznadziejny plakat, bez jakiegokolwiek pomysłu.

Odpowiedz
[Obrazek: College_Binary3.jpg]

Odpowiedz
To jest dopiero słaby plakat :)

Odpowiedz
[Obrazek: tropicthunderver2xlgyz8.th.jpg][Obrazek: tropicthunderver3xlggu0.th.jpg][Obrazek: tropicthunderxlgbi8.th.jpg]

Black Downey Jr. :D

Odpowiedz
Totalnie niepodobni (z wyjątkiem Stillera)

Odpowiedz
oficjalny plakat do prawdopodobnie najbardziej kultowego polskiego filmu akcji dziejacego sie w czasach tuz przed apokalipsa:

[Obrazek: duelcs6.th.jpg]

Odpowiedz
A za co Duel ma R-kę? Za żołnierzy, których naśladowanie może doprowadzić do śmierci? :))

W ogóle wydupcyłbym twarze i tagline, zostawił tylko tytuł i biegnącego ludka. No i zdecydowanie sprawdziłbym kto jest autorem muzyki do Halo. :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon