PLAKATY!
Oj tym razem ci się Mental nie udało. Ogólnie plakat jest ok, ale te wielkie łby są fatalnie wkomponowane i nie pasują, za to żołnierz pod nimi od razu emanuje klimatem. Gdyby był za nim jakiś atomowy grzybek czy coś innego kojarzącego się z apokalipsą, byłoby dobrze.

I skończ z tym kreskowaniem tytułów 8)

Odpowiedz
atomowego grzyba nie moge dac z jednej prostej przyczyny - nie ma go w filmie. nie wolno oszukiwac widowni, bo jak pozniej bede mial robota z dzialkiem, to mi nie uwierza:)

Cytat:I skończ z tym kreskowaniem tytułów Cool

tego tez nie moge uczynic. kreskowanie tytulow jest zbyt kultowe, zeby o tak z nim zerwac.

Odpowiedz
Więc wykombinuj coś innego, bo te dwie postacie wyglądają tragicznie, serio.

Nie mówię że kreskowanie jest złe, tylko najwyraźniej jesteś bardzo przywiązany do tego pomysłu :P

Odpowiedz
Mierzwiak, miales naprawde nosa z ta nuka. teraz jest znacznie lepiej, bardziej pro.

Odpowiedz
No no, teraz znacznie lepiej i klimatyczniej.

Odpowiedz
Ludkowie, a może jakiś osobny temat z autorskimi wypocinami? Zebralibyście wszystkie zaprezentowane dokonania, byłoby fajnie.

Odpowiedz
Mental, 2 sprawy.

1. Koles w kominiarce wyglada jak pietnastolatek przebrany za zolnierza. Trzeba bylo mu po twarzy czarna kredka maskujaca pojezdzic.
2. Haslo "Mysl, biegnij, STA2ELAJ" po pierwsze jest slabe, po drugie czcionke wybrales bardzo niefortunnie.

I bonus:

3. Kolor czcionki ktora napisales tytul rozni sie troche od koloru czcionki tagline'u. Chalowato to wyglada.
4. Czemu lista plac ma tak wyrozniajacy sie podlew?

Ogolnie plakat fajny.

Odpowiedz
Cytat:Haslo "Mysl, biegnij, STA2ELAJ" po pierwsze jest slabe

z pretensjami do Valve. to ich tagline. co ciekawe, do HL w ogole nie pasuje, za to do Duelu jak ulał. no moze z wyjatkiem myslenia:)

odnosnie koloru czcionki: tez zauwazylem. sek w tym, ze zrasteryzowalem warstwe z tytulem i nie moge podmienic koloru krycia liter bez ingerencji w reszte. a nowego tytulu nie chce mi sie robic. niemniej uwaga warta odnotowania w kajeciku.

EDIT

nieco przyciemnilem tytul.

Odpowiedz
Bez jaj, z tymi gębami to wygląda jak autentyczny plakat polskiego filmu. :) Jestem za sugestią Gluta - wywalić tagline i wywalić mordy. Albo dać to jakiemuś grafikowi do roboty. I jeżeli ten kolo po lewej gra komandosa to... No dajcie spokój. :)

Odpowiedz
Czy można było zrobić jeszcze mniej pomysłowy plakat?

[Obrazek: incrediblehulk867fawn4.th.jpg]

Odpowiedz
Mnie tam się podoba, jest komiksowy i dobrze skomponowany, ale ja się pewnie nie znam :)

Odpowiedz
Spokojnie, przeze mnie przemawia tylko niechęć do tego filmu i znudzenie kolejnymi bezpłciowymi plakatami blockbusterów.

Odpowiedz
w tym plakacie wystarczą mi 2 nazwiska w lewym górnym rogu, reszta nie ma znaczenia;) a Norton już chyba miał podobne plakaty

Odpowiedz
Pewnie myślisz o Red Dragonie ; )

Odpowiedz
A ja za to powiem, że o ile w trailerze Norton mnie nie przekonywał, o tyle tutaj podoba mi się, jak wygląda. Choć od strony graficzno-kompozycyjnej doprawdy padaka.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
red dragon swoja droga, ale takie ulozenie nortona tez gdzies juz bylo:)

Odpowiedz
Właśnie zauważyłem jeansy które ma na sobie Hulk. Powiększyły się. Razem z nim. Kieszenie. Szlufki. WSZYSTKO :lol:

Odpowiedz
Konwencja srencja. Takie bzdury to mogą wciskać dzieciakom z aparatami na zębach. Och, chwila, przecież to dla nich jest ten film :roll:

Odpowiedz
To prawda. Bez rozciągliwych gaci nie byłoby Hulka :)

Względnie: Niewiarygodnego Siłacza, jak przetłumaczył pewien tłumacz pewnej książki.
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Odpowiedz
Mamy się bać?
[Obrazek: beverlyhillschihuahuaxlpo0.th.jpg]

Ugh. Co poeta miał na myśli?
[Obrazek: kissthebridever211c4725is2.th.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon