PLAKATY!
Mierzwiak napisał(a):Co Jessica Parker ma na sobie?! Co zrobiono z ręką, tułowiem i szyją Kim Catrall?! Dlaczego tak ohydnie pogrubiono rękę Cynthii Nixon?!

Jak kobita normalnie... :)

Odpowiedz
Faceci...

:P

Świetny, japoński plakat Juno:
[Obrazek: poster72237f2zc5.th.jpg]

Odpowiedz
No nie wiem, mnie by ten plakat absolutnie nie zachęcił do wydania kilkuset jenów na bilet. Dziwna mina Page i chyba tych napisów za dużo jak dla mnie.

Odpowiedz
Między słowami ma śliczny plakat ten z dinozaurem, pamiętacie? Nie wiem jak dla was, ale dla mnie to właśnie ten dinozaur robi cały klimat tego plakatu, nawet Scarlett mogłoby tam nie być, ale dinozaur musi być.

[Obrazek: lostintranslationver2ho2.th.jpg]

Odpowiedz
jakby nie było Scarlett, to równie dobrze film mogli by nazwać Jurassic Park IV :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
dwa najlepsze plakaty "sensacyjne":

[Obrazek: toliveanddieinlamo4.th.jpg] [Obrazek: lethalweaponza9.th.jpg]

uwielbiam je.

Odpowiedz
[Obrazek: hellboy2poster2eg8.th.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 4586102dz5.th.jpg]
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.

Odpowiedz
[Obrazek: gfx187056zh6.th.jpg][Obrazek: gfx187055xz9.th.jpg][Obrazek: gfx187053ax2.th.jpg][Obrazek: gfx187054am7.th.jpg][Obrazek: gfx187052bq7.th.jpg]

Odpowiedz
Bardzo fajne i klimatyczne plakaty. Moim zdaniem , wraz z The Dark Knight najbardziej oczekiwana premiera lata.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Plakaty szczerze mówiąc kiepskie - proste, niczym się nie wyróżniają.
I drażni mnie niesamowicie ten ostatni facet - jak z jakiegoś kiepskiego zespołu metalowego ;)
To już te 2 poprzednie z samym Hellboyem były świetne.

Odpowiedz
Dla mnie bardzo fajne, szczególnie ta zimna kolorystyka, choć graficznie i kompozycyjnie to nic oryginalnego.

Ten gostek też mnie drażni, ale dlatego że wygląda jak Jermy Irons w Wehikule czasu:
[Obrazek: mv5bmtc1mje1odg5ml5bml5et0.jpg]

Odpowiedz
Kogo obchodzi jak wygląda :D Wygląda jak wygląda, ale jego gra i występ w tym filmie sądząc po trailerach to będzie coś naprawdę godnego uwagi.

Odpowiedz
W trailerze akurat jego postać i 'gra' są bardzo kliszowe jak na film fantasy :P Ron Perlman czy Anioł Śmierci przyćmią go z łatwością ;). 'Gościu' (Luke Goss) grał "złego" w Bladzie II, więc skądnikąd ma pewne doświadczenie w tego typu 'kreacjach'. A wygląd Ironsa budzi szacuneczek i wielka szkoda, że ta postać została tak zmarnowana w tamtym kiepskim filmidle.

Odpowiedz
[Obrazek: happening3bt7.th.jpg]

Odpowiedz
pomysł!
najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Odpowiedz
A tu już bardziej sztampowo:
[Obrazek: gfx187095816de9io1.th.jpg]

Niemiecki plakat świetny, ale jeśli wierzyć pierwszej recenzji, lepszy od filmu. Typowe.

Odpowiedz
Danus napisał(a):Kogo obchodzi jak wygląda :D Wygląda jak wygląda, ale jego gra i występ w tym filmie sądząc po trailerach to będzie coś naprawdę godnego uwagi.

Ciekawy wniosek.

Odpowiedz
Troszkę.
Jak dla mnie ten pan jest zbyt nachalnie cool, majestatyczny, demoniczny i chce zawładnąć ekranem. Jedyna fajna scena w trailerze to zabójstwo tego pana na tronie. Reszta to tragedia.

Odpowiedz
Snuffer nie przesadzaj. Tragedia to napewno nie jest. Dla mnie to najciekawszy czarny charakter zaraz po Jokerze z filmów tegorocznych.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon