Polskie plakaty :)
Polski =/= polskojęzyczny, argh!

Odpowiedz
co nie zmienia faktu, iż od polskiego dystrybutora, który mógł zabić
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
1 - Co prawda to baner ale nie zamierzać szukć plakatu, który będzie mniejszą wersją tej większej żałosności.
2 - i znów szykuje się jakiś syf. Jakże naiwni byli ci, którzy myśleli, że po "Srac Wawa" coś się zmieni.

Enjoy! najbardziej czarująca komedia roku

[Obrazek: odpelni.intro.jpg]

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Te plamy na Glince to...?

Odpowiedz
Wymazy po Waldku Złotopolskim. W pralni powiedzieli, że "nic więcej nie da się z tym zrobić".

BTW - premiera: 30 listopada 2012 (Polska) 27 marca 2009 (świat)
Gdzież ta premiera była? W jakiejś armeńskiej wiosce? I czemu tyle musieliśmy czekać? Magia leżakowała bo im starsza, tym lepsza?

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Nakręcili w 2009 (miało wtedy zresztą intrygujący zwiastun), przeleżało trzy lata, teraz nie wiadomo czemu puszczają, ale niewiele ma to wspólnego z Kac Wawą.
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
To może trochę nie na temat, ale uznałem, że i tutaj zapytam. Czy ktoś posiada polski plakat T2 i mógłby mu cyknąć zdjęcie w taki sposób, aby dało się go dodać do bazy filmwebu (a także na moją stronę)???
W taki sposób:

[Obrazek: Terminator_2_Judgment_Day_1991_tnm.jpg]

Odpowiedz
Wracając do bannera "Od pełni do pełni", to najbardziej rozwala mnie te anonimowe pięć gwiazdek pod hasełkiem "najlepsza komedia tego roku".

Odpowiedz
A ja już chciałem jedną rzecz pochwalić: Brak reklam, sponsorów itd. A potem się zorientowałem, że została do tego stworzony osobny przedział na dole.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
(27-11-2012, 15:39)Juby napisał(a): Czy ktoś posiada polski plakat [

Ja mam ale jest w opłakany stanie jeśli mnie pamięć nie myli. Przynajmniej był jakieś 8 lat temu, gdy ostatni raz go oglądałem.

Odpowiedz
To bez znaczenia Szamar, bo i tak wszystkie skazy i niedoskonałości postaram się wymazać w gimpie. Jak znajdziesz czas to cyknij mu fotkę z prosta i podaj mi do niej link, jeśliś łaskaw?

Odpowiedz
OK. Choć nie wiem czemu tak Ci zależy na polskim, który jest prawie identyczny z tym oryginalnym.
No ale nie wnikam.

Odpowiedz
Jak to czemu? Buduje stronę terminator.pl i chciałbym na niej mieć także polskie plakaty do filmów, a tylko ten jest niedostępny w sieci (to znaczy jest, ale tylko w gównianej jakości ze zdjęcia robionego od skosem). ;)

Odpowiedz
Świetny patent z migającym "kursorem". Genialny w swojej prostocie. Za to brak artykułów o grach (między innymi bardzo dobrego TPSa z PS2, z którego nawet masz grafikę w głównym bannerze) uważam za czyn (a raczej nieczyn) co najmniej karygodny.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(28-11-2012, 13:52)Juby napisał(a): ... a tylko ten jest niedostępny w sieci...

Jutro zrobię.

A tak w ogóle to masz plakat 3D z T3? W sensie jego reprodukcje, zrzut, cokolwiek? Bo ja tego w necie nigdzie nie znalazłem.

Odpowiedz
Plakat 3D do T3? Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje (nigdy z takowym się nie spotkałem, a neta mam dopiero od 2007 roku, więc nie śledziłem kampanii reklamowej filmu). :P
Mam tylko ruchomy poster do T4 - 1080p w mp3 na dysku, i na pewno znajdzie się on na stronie.
Z góry wielkie dzięki za zdjęcie (najlepiej jakbyś cyknął jak największe).

Hitch - nie ma artykułów o grach, bo w żadne o tematyce Terminatora nie grałem (a stronę póki co buduje sam). Ale dwóch użytkowników naszego forum tak jak i ty zwróciło na to uwagę i postanowili mi pomóc. Mają napisać dział o grach a jego poprawię i wstawię na stronę. Jeśli nie zawiodą to mam nadzieję takowy dział znajdzie się na stronie w przyszłe wakacje.

Na pomysł z kursorem wpadłem kiedyś, robiąc sygnaturkę na pewnym forum. Spodobał mi się, więc wykorzystałem go na stronie. ;)

Odpowiedz
Mam nadzieję, że nie jesteś zwolennikiem praw autorskich, bo zamierzam to kiedyś "ukraść" :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
(27-11-2012, 13:52)Mierzwiak napisał(a): Te plamy na Glince to...?

Prześwietlenia podczas skanowania. Albo nie... Pewnie bohaterka błyszczy się pod wpływem światła...

Odpowiedz
(28-11-2012, 20:46)Juby napisał(a): Plakat 3D do T3? Nawet nie wiedziałem, że taki istnieje (nigdy z takowym się nie spotkałem, a neta mam dopiero od 2007 roku, więc nie śledziłem kampanii reklamowej filmu). :P

W necie tez się nie spotkałem ale spotkałem się w kinie kiedy go puszczali :)
To był ogromny stand wysokości człowieka i szerokości ze 3ch (w formie półwalca chyba) gdzie twarze Loken / Arnolda zmieniały się na metalowe czaszki. Tak jak na tych pocztówkach gdzie zmienia się obraz kiedy poruszysz.

Cytat:... (najlepiej jakbyś cyknął jak największe).

To już zależy tylko od tego jaka rozdzielczość jest w nie-moim aparacie :)
Ale plakat jest spory więc może nie wyjdzie najgorzej.

[Obrazek: 92698-01.jpg]
Ciekawe czemu "w kinach" nie jest na środku.

Odpowiedz
[Obrazek: 7497059.3.jpg?l=1351311565000]
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon