Polskie plakaty :)
military, zaczynam rozumieć, dlaczego nie chodzisz do kina. Ja w tym roku widziałem ten trailer już trzy razy :D

Odpowiedz
Tak naprawdę nie chodzę przede wszystkim dlatego, że musiałbym tłuc się godzinę autobusem w jedną stronę, ale takie dodatkowe atrakcje pomagają mi podjąć decyzję o pozostaniu w domu, kiedy czasem mam ochotę przemęczyć tę stratę czasu.;)

Odpowiedz
A ja nie pamiętam kiedy ostatnio przed filmem widziałem zwiastun jakiś polskich kotków, srotków i innych podlotków. Chodzenie do kina zagranicą rządzi, odrobinę mniej filmowej traumy przed seansem, a i reklamy zazwyczaj lepsze... ;)

Odpowiedz
Czy zwiastun, którego nie widziałem sugeruje, że do gry wracają gówniane polskie pseudokomedie, których to koniec wieszczono (a raczej oczekiwano) po "Hangover Warsaw"? :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Tak, ale sugeruje to inny zwiastun - przed Hobbitem miałem zajawkę nowej komedii Patryka Vegi (sic!) pt. Last Minute, jakiś crap o wycieczce do Egiptu.

Niebywałe w jakim kierunku poszła "kariera" twórcy Pitbulla, a może po prostu jego debiut był wypadkiem przy pracy. Zdarza się.

Odpowiedz
Na gówniane komedie romantyczne w Polsce zawsze będzie widownia, trzeba jej tylko odpowiednio nie rozwadniać kilkoma filmami rocznie i produkcja takiej amatorszczyzny będzie zyskowna przez długie lata.

Odpowiedz
widmo komedii
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie wiem czy już był, gdyż przebywanie w tym temacie zbyt długo jest groźne dla zdrowia, więc nie chce mi się sprawdzać.

[Obrazek: 44782.9.jpg]

Przybylska jakoś dziwacznie wyszła.

Choć podobno film jak na polskie standardy nie jest zły.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyło
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Lawrence, fajnie że wklejasz takie rzeczy, w końcu nikt w Polsce nie prowadzi bloga o plakatach.

Odpowiedz
Faktycznie, był taki jeden blog. Czyj on był...? Hm...
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz

Odpowiedz
Mierzwiak prowadzi jakiś blog o plakatach?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mierzwiak robi "Urwany Film". Bloga o plakatach prowadził chyba Mental.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Ja tego nie widziałem.

"Sęp" to film SF? A to nowość.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Hej, nigdzie nie jest powiedziane, że przynależność do forum zobowiązuje do śledzenia każdej pozaforumowej działalności użytkowników :P
#istandbydaenerys

Odpowiedz
http://plakaty.blox.pl/2012/12/Sep.html

Odpowiedz
O proszę, dziękuję i może nawet zalajkuję jak mi się spodoba ;)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zalajkowałem już dawno i odnośnie ostatniego postu Mierzwiaka na Facebooku przypomniała mi się dyskusja na Stopklatce w której padło takie zdanie:

"Na szczęście nie czytam bloga jakiegoś tam mierzwiaka, mam swoje zdanie." Dominik Matwiejczyk, polski reżyser :)
http://www.stopklatka.pl/forum/temat/68839,1

Odpowiedz
Ja nie oglądam jego filmów, więc chyba jesteśmy kwita :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon