Polskie plakaty :)
W sumie podoba mi się jako koncepcja, ale nijak nie pasuje do filmu o Wałęsie.

Odpowiedz
Zgadzam się z Crovem. Świetny, świeży pomysł, ale nie ten film ;]. Bardziej to pasuje do biografii Jobsa.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
(06-02-2013, 16:18)Corn napisał(a): Świetny, świeży pomysł
[Obrazek: tumblr_me5k4jXV2E1ql5yr7o1_400.gif]

Napisałbym coś więcej, ale nie mogę. To co zostało zaprezentowane wymaga DEKAD badań, analiz i interpretacji. Na obecnym rozwoju ludzkości nie jesteśmy w stanie tego pojąć.

Odpowiedz
(06-02-2013, 15:45)desjudi napisał(a): widzieliście to:

Cudowny plakat. Brakuje tylko podpisu dla niekumatych - Więckiewicz NIE GRA Wałęsy. ON JEST Wałęsą - bo mogą nie zauważyć i pomysleć, że chodzi o jakieś nawiązania do Warhola.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Warhola, Matki Boskiej, Watykanu... kurwa, to jest tak kiepskie i amatorskie, że żadne "drugie" tło nie jest w stanie zmienić tego faktu.

Odpowiedz
Mierzwiak - dla mnie to jest fajne i świeże. Nie znam całej historii plakatu, więc fuck off.
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
No właśnie. Skoro już plakietka "Matki" to po co "kolorystyka"? Tutaj zaskoczenie bo chyba każdy był pewny, że będzie kolorystyka "biało-czerwona" i nawiązania do "S".

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
@Corn:

Jakiej znowu historii plakatu? Jest coś o czymś nie wiem? Napisałem jakieś posty, których nie widzę i których nie pamiętam?

Odpowiedz
Ale co jest fajnego w tym pomyśle, bo ja chyba nie rozumiem, dlaczego w przypadku Steve Jobsa miałoby się to sprawdzić?
"Byłem królem traktorzystów przy wyrębie lasu na cały Oregon i sąsiednie stany, a królem szulerów od powrotu z Korei i nawet królem opielaczy groszku na farmie w Pendleton - więc pomyślałem sobie, że skoro już mam być wariatem, to też muszę być pierwszym i najlepszym." Randle McMurphy

Odpowiedz
Nic.

To mega kretyński, absurdalny pomysł z pogranicza parodii i meta zgrywy.

Odpowiedz
Co... co... ale...

Jezu, wygląda jak moje pierwsze próby z Photoshopem.

I o co chodzi z tym drugim zdjęciem?

WAŁĘSA. Film o czarno-białym człowieku, który pokazuje, że nie do końca wygląda jak jego historyczny odpowiednik. Człowieku, który chyba jest zakochany w sobie, bo pozuje z własnym zdjęciem...

Serio. Jeśli ktoś by mi powiedział, że to będzie o robotniku, który stał na czele ogólnonarodowego zrywu doprowadzającego do obalenia komuny, dzięki czemu zapisał w historii, to sugerując się tym... czymś... odpowiedziałbym "Serio?".

Odpowiedz
(06-02-2013, 18:35)OGPUEE napisał(a): Człowieku, który chyba jest zakochany w sobie, bo pozuje z własnym zdjęciem...
Akurat to by pasowało. Może to mylne wrażenie, ale Wałęsa zawsze według mnie wrażenie gościa przynajmniej z lekka zakochanego w sobie.

Odpowiedz
(06-02-2013, 20:41)Phil napisał(a): Plakat krzyczy "patrzcie jaki Więckiewicz podobny, jaka charakteryzacja!".

Taa... zwłaszcza ten nos i te kości policzkowe :).

Odpowiedz
[Obrazek: 996626.jpg]

Plakat nie filmowy, ale ze sztuki teatralnej :)

Odpowiedz
Nie wiem, co gorsze - plakat czy tytuł sztuki.

Odpowiedz
o kurva co kurva

Odpowiedz
(06-02-2013, 20:31)Crov napisał(a):
(06-02-2013, 18:35)OGPUEE napisał(a): Człowieku, który chyba jest zakochany w sobie, bo pozuje z własnym zdjęciem...
Akurat to by pasowało. Może to mylne wrażenie, ale Wałęsa zawsze według mnie wrażenie gościa przynajmniej z lekka zakochanego w sobie.

Lekko ? Przecież on sam obalił komunizm!

Odpowiedz
Ten plakat jest świetny, ale tylko do twarzy:D

Odpowiedz
TW "Widmo"

Odpowiedz
[Obrazek: z13361267Q.jpg]
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon