Polskie plakaty :)
Zły plakat (nie ta wersja - ta jest po cenzurze), no cóż soboty też dziś nie ma. Znikam, baw się dobrze i nigdy nie odwiedzaj mojej strony, bo nie jesteś mile widziany.
Izis86, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Mar 2013.

Odpowiedz
A co było na nim przed cen...?

I poszła.

No cóż, przynajmniej mogę spełnić jej ostatnie życzenie. Czyli dzień jednak niezupełnie stracony.

Odpowiedz
(30-08-2013, 20:38)Izis86 napisał(a): I chyba komuś odbiło, że 13 postów na pół roku nazywa spamem.

Stary, ale poza linkami do wlasnej strony, to nic wiecej od siebie nie dodajesz - spam i tyle. Nie bierz do glowy, tylko jesli chcesz byc uzytkownikiem forum, to walnij kilk zdan o tym i owym, skoro masz pojecie - chetnie poczytam. Tyle.

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Bucho - dobry glina.:)

Odpowiedz
Kolejna dusza odprawiona. To Piekło jest za małe na tyle osób. ;)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ej, ale serio, żeby ktoś tu się uchował zaczynając od zera to jest szansa jedna na milion :)

Odpowiedz
Więc jesteś jednym na milion. Czy to nie podnosi na duchu?:)

Odpowiedz
Ale każdy zaczynał tu od zera. :) Czy przeoczyłem jakieś starty od 100 postów w pakiecie? :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Czepialstwo :P Miałem na myśli, że od jakiegoś czasu tak jest. Nie pamiętam kiedy ktoś "nowy" się pojawił i nie skończył kariery jakąś kłótnią po napisaniu kilkunastu postów, ostatnio chyba Juby.

Odpowiedz
No lekko nie ma. Juby wstrzelił się uznaniem dla forumowych wytrychów: Terminator, Eastwood itp. Przetrwają tylko najtwardsi lub najlepiej przystosowani ;)

Odpowiedz
Dla porządku: nowej eks-koleżance chodziło najprawdopodobniej o ten plakat:

[Obrazek: LGopaqhzkUUbpmZnxxyKR.jpg]

Mam wrażenie, że był już na forum wieki temu i został obgadany z każdej strony, ale szukajka jakoś go nie wyszukuje. Może dlatego, że nie jest zbyt wyszukany. [Mefisto mode off :)]

Odpowiedz
(30-08-2013, 21:43)Bucho napisał(a): Stary,

Izis.

[Obrazek: 130c8120989011e0906812313b10052d_small]

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(30-08-2013, 22:03)Bogdan napisał(a): Nie pamiętam kiedy ktoś "nowy" się pojawił i nie skończył kariery jakąś kłótnią po napisaniu kilkunastu postów, ostatnio chyba Juby.

Przydałoby by się. żeby przynajmniej jeden "stary" też skończył karierę :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
O rany, Azg, a kogóż to chcesz wykląć z naszej wspólnoty?

Odpowiedz
Cytat:Po co ja to w ogóle piszę? Jest sobota, 21:13, a ja siedzę na forum. Ratujcie.

Sobota:D

Odpowiedz
(30-08-2013, 23:48)Mierzwiak napisał(a): O rany, Azg, a kogóż to chcesz wykląć z naszej wspólnoty?

Nie będę pokazywał palcem :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Point. Azg aż tak mnie nie lubisz? Ja tylko nienawidzę Camerona no i Nolana. ;)

Odpowiedz
(30-08-2013, 23:54)patyczak napisał(a): Sobota:D
Też jestem pod wpływem, ale wiem że jest piontek, ha! :)

Odpowiedz
Wszyscy mają man... znaczy piją.
Przynajmniej nie czuję się odmieńcem.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Co mają?:D

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon