http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings
30-05-2005, 15:13
|
Poszukiwane Soundtracki
|
|
EDIT: jakby ktoś miał następujące pozycje: Spartan (muzyka Mark Isham) to jak najbardziej byłbym zainteresowany wymianą bądź kupnem (jeśli oficjalne) i dozgonnie wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 30-05-2005, 15:13
no to ten tego - aktualnie jesteś moim bogiem :D Jak możemy się dogadać ?
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 28-07-2005, 14:09
Witam!
Ja miałbym podobne pytanie jak użytkownik Mefisto. Czy posiada ktos soundtrack do Predatora cz. 1. Wiem Ze jest to rzecz dość unikalna dlatego też cięzko jest ją nawet zedrzec z internetu. Ja tam zadowoliłbym sie nawet przegrywką. Gdyby ktos był chętny do współpracy moglibysmy sie jakos dogadać, niewiem moze ktoś wysłał by mi to za zaliczenie pocztowym czy cos w tym stylu. Osoby o "dobrym sercu" lubiace pomóc innym w potrzebie prosiłbym bardzo o kontakt bartmi@o2.pl Pozdrawiam, 12-08-2005, 23:01
jesli chodzi o predatora to interesuje cie mp3 czy orginal?
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"
12-08-2005, 23:10
interesuje mnie hmmm zwykła przegrywka, płytka za 1 zł i czy audio czy mp3 jest mi to obojętne.
podam jeszcze mój GG 8738155 gdyby ktośmógł pomóc a tak jest szybciej rozmawiać. no za tą przegrywke mógłbym zapłacić jakąś nie wygórowaną cenę (do uzgodnienia) 12-08-2005, 23:18
zapomniales jeszcze napisac, jaka wersje predatora chcesz ;)
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 12-08-2005, 23:19
Chodzi o wersję soundtracku?? No najlepiej było by tą najbardziej roższerzoną z wszystkimi bajerami ale mogą być i te krótsze.
Proszę o kontakt GG8738155 13-08-2005, 09:35
nie powiedziałbym że predatora w necie trudno dostać...
a wersji jest kilka, bootleg zawierający piosenkę, albo bez piosenki, albo z doatkowym trackiem Blown Away, albo w końcu wersja limitowana Varese Sarabande, która zresztą specjalnie nie ustępuje bootlegowej i w zasadzie jedynym minusem jest brak piosenki. 14-08-2005, 11:17
Ostatnio nadrobiłem zaległości i zobaczyłem sobie w końcu Duchy Marsa Carpentera. Film jest ok. ale szczególnie użekła mnie muzyka. Ciężkie gitarowe granie, którego niestety nie mogę nigdzie znależć.
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
04-09-2005, 09:45 majkel78 napisał(a):Ostatnio nadrobiłem zaległości i zobaczyłem sobie w końcu Duchy Marsa Carpentera. Film jest ok. ale szczególnie użekła mnie muzyka. Ciężkie gitarowe granie, którego niestety nie mogę nigdzie znależć.http://www.Gigant.pl/html/produkt.asp?p=dxgmdokrobplwwxucgna||ac=28 04-09-2005, 17:35
Dzięki za linka. Chętnie skorzystam. Jakoś zapomniałem o tym sklepie :P
Zdałem sobie sprawę, czym jest szaleństwo. To wiara w swoją własną, jedyną rzeczywistość i zachowywanie się tak jakby nie było żadnej innej.
05-09-2005, 08:18
muze filmową jest tak łatwo znaleźć z necie jak świeże bułeczki z samego rana, wystarczy poszukać bo praktycznie do każdego filmu można znaleźć
Predator, Duchy z Marsa to można je już nazwać masówkami tyle tego jest w necie sam mam chyba ze 6 wersji tego. 11-09-2005, 09:31 bartmi napisał(a):interesuje mnie hmmm zwykła przegrywka, płytka za 1 zł i czy audio czy mp3 jest mi to obojętne. Ja jak poprosiłem na forum o informacje o ściągnięciu soundtracku z filmu "W księżycową jasną noc" to najpierw zostałem zbesztany a następnie mój post został usunięty !!!! 24-12-2005, 13:28
Pierw sie przywitam jestem nowy... WITAM
A teraz czy posiada ktoś soundtrack z film FIGHT CLUB (może być mp3) i jeszcze jedną dosłownie piosenkę ale z tego co jej szukałem to unikalnej jest to intro do 13 DZIELNICY (piosenka która leci na początku filmu) był bym bardzo wdzięczny zwłaszcza z tą mp3...
Listen to me . . .
You have to consider the possibility that God does not like you. He never wanted you. In all probability, he hates you. Tyler Durden from Fight Club 01-01-2006, 22:09
Krolestwo i pol mojej reki za score z "Solaris". Soundtrack Martineza mam, ale najlepsze kawalki, czyli
"Light from a Dead Star" (instrumental) - Lush "Scent Of Death" - RipTide Music / Will Richter "Fragile" - Ded Good Music "The Journey" - X-Ray Dog Original Trailer Music - Robert Etoll sa bardzo trudno do zdobycia :( Enyłan? :) 04-01-2006, 22:17
ja zaś szukam soundtracku do Burzy lodowej (Ice Storm) Anga Lee. Może ktoś zupełnym przypadkiem jest w posiadaniu tegoż?
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.
04-01-2006, 23:29
Witam wszystkich nie całkiem legalnie poszukujących :wink: Osobiście poszukuję rozpaczliwie muzyki do Kill Bill (zwłaszcza vol.2), ale nie tej, która ukazała się na oficjalnym soundtracku, tylko całej reszty (np. kompozycji Rodrigueza napisanych specjalnie do filmu, czy kawałków Morricone ze starych spaghetti westernów). Pomóżcie, błagam, bo mi się ta muzyka śni po nocach. Chętnie podzielę sie w zamian swoimi zbiorami (jest w nich trochę smaczków i rzeczy trudno dostępnych).
12-03-2006, 18:02 Abberline napisał(a):Witam wszystkich nie całkiem legalnie poszukujących :wink: Osobiście poszukuję rozpaczliwie muzyki do Kill Bill (zwłaszcza vol.2), ale nie tej, która ukazała się na oficjalnym soundtracku, tylko całej reszty (np. kompozycji Rodrigueza napisanych specjalnie do filmu, czy kawałków Morricone ze starych spaghetti westernów). Pomóżcie, błagam, bo mi się ta muzyka śni po nocach. Chętnie podzielę sie w zamian swoimi zbiorami (jest w nich trochę smaczków i rzeczy trudno dostępnych). 1 Uma Thurman - A Few Words Form The Bride 2 Shivaree - Goodnight Moon 3 Ennio Morricone - Il Tramanto 4 Charlie Feathers - Cant Hardly Stand It 5 Lole Y Manuel - Tu Mira (Edit) 6 Luis Bacalov - Summertime Killer 7 Alan Reeves, Phil Steele & Philip Brigham - The Chase 8 David Carradine & Uma Thurman - The Legend Of Pai Mei 9 Ennio Morricone - L Arena 10 Johnny Cash - A Satisfied Mind 11 Ennio Morricone - A Silhoutte Of Doom 12 Malcolm McLaren - About Her 13 David Carradine & Uma Thurman - Truly And Utterly Bill 14 Chingon - Malaguena Salerosa 15 Meiko Kaji - Urami Bushi Taki soundtrack tylko posiadam :) 13-03-2006, 11:29
Ech... No właśnie. To jest oficjalny soundtrack. I, nie wiedzieć czemu, nie ma na nim połowy muzyki... Nie wiem czy nie lepszej połowy, choć na szczęście są tu takie perły jak "Malaguena Salerosa", "About Her", "L'Arena", "Goodnight Moon"... Ale klimat filmu tworzy cała reszta. I naprawdę nie wiem, dlaczego na ścieżce dźwiękowej do filmu nie znalazło się niesamowite "A Fistfull Of Dollars" czy "Dies Irae"... Załączam pełną listę utworów w takiej kolejności, w jakiej pojawiają się w filmie. Może ktoś ma chociaż pojedyncze (poza tymi z oficjalnego soundtracku)? Mnie się udało zdobyć tylko "A Fistfull Of Dollars"...
01. Shaw Brothers Theme - Shaw Brothers 02. A Silhouette Of Doom (Il Profilo De Destino) - Ennio Morricone 03. The Sundown (Il Tramonto) - Ennio Morricone 04. Massacre at Two Pines Wedding Chapel - Robert Rodriguez 05. Dies Irae - Nora Orlandi 06. Ay Que Caray - Marilu Esmeralda Aguiluz 07. Dies Irae - Nora Orlandi 08. A Satisfied Mind - Johnny Cash 09. Outside The Trailer - Robert Rodriguez 10. A Bride Revealed - Robert Rodriguez 11. A Fistful Of Dollars (Per Un Pugno Di Dollari) - Ennio Morricone 12. Calling The Hateful Bitch - Robert Rodriguez 13. Can't Hardly Stand It - Charlie Feathers 14. The Mercenary (Reprise) [Il Mercenario] - Ennio Morricone 15. White Lotus Mountain - Robert Rodriguez 16. Three Tough Guys - Isaac Hayes 17. Invincible Pole Fighter - Stephen Sing & So Chun Hou 18. L'Arena - Ennio Morricone 19. The Chase - Alan Reeves, Phil Steele & Philip Brigham 20. Sunny Road To Salina - Bernard Girard & Christophe 21. Ironside - Quincy Jones 22. Budd Twang - Robert Rodriguez 23. A Silhouette Of Doom (Il Profilo De Destino) - Ennio Morricone 24. Tu Mira (Edit) - Lole Y Manuel 25. Summertime Killer - Luis Bacalov 26. About Her - Malcolm McLaren 27. The Demise Of Barbara, And The Return Of Joe (La Fine Di Barbara, E Il Ritorno Di Joe) - Ennio Morricone 28. Malagueńa Salerosa - Chingon 29. Goodnight Moon - Shivaree 30. Urami Bushi - Meiko Kaji 31. Black Mamba - The RZA 13-03-2006, 23:52 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Soundtracki | Tyler Durden | 103 | 30,062 |
24-01-2023, 19:42 Ostatni post: Bucho |
|
| Najlepsze soundtracki 2013 | Craven | 25 | 8,031 |
22-01-2014, 17:38 Ostatni post: zombie_sidekick |
|
| Jeden film - dwa (lub więcej) soundtracki. | Gieferg | 14 | 5,484 |
01-12-2013, 17:59 Ostatni post: Mental |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |