Predators (Robert Rodriguez)
Ja na bank idę do kina. Film z predem to miód na moje oczy. Inna sprawa, ze to będzie komedia z predem, a nie poważna fabuła.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Planowałem nie iść, ale jak zbierze się wesoła ekipa to kto wie..

Odpowiedz
Wawrzyniec_85 napisał(a):
shamar napisał(a):pozytywna recka w szmatławcu NOTW

Czyżby nam się szykowała jakaś wojna francusko-brytyjska? :razz:

Troche na tym AVPgalaxy zaczeli gnojic Frenczów, w sumie. :lol:

PS - ja to licze tylko na to, że obejrze w akcji kilku fajnych predów. Bedzie kamuflaz, plasma shooter ( na dysk k...a nie ma co liczyc )... i tyle. Ludzka padlina w tym filmie mnie nie obchodzi.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Za to muzyka powinna sprawdzać się w filmie więcej niż nieźle. Oto kolejna próbka:
#!

Bardzo w charakterze Alana Silvestri co mnie cieszy.
koronex1989

Odpowiedz
Tylko muzyka się uda w tym ultra gniocie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Faktycznie, póki co tylko muzyka sprawia pozytywne wrażenie. Poczekamy zobaczymy. Do kina jednak pójdę. Jeszcze nie widziałem Predatora na dużym ekranie, aczkolwiek moje poprzednie pierwsze spotkanie z legendą (IJ) skończyło się fatalnie ;/

Odpowiedz
NewsOfTheWorld 8/10.(English)
Mirror 8/10.(English)
Epinions 8/10.(English)
Ecranlarge 2/10.(French)
Ecranlarge 3/10.(French)
Ecranlarge 3/10.(French)
Filmsactu 4.5/10.(French)
Excessif 6/10.(French)
Filmosphere 6.5/10.(French)
Blairwitch 7.5/10.(German)
Fffilm 7/10.(Czech)
FanMovie 7.5/10.(Czech)

http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=32721.0http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=32721.0

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No i jest pierwsza opinia na RT, 3/5.

Pełna recka

"For the most part Predators is B-grade fun in the best possible way."
:)

Odpowiedz
destroy a website.. takie se tanie :twisted:

[Obrazek: capture2ip.jpg]

http://www.predators-movie.com/predatortools/

Odpowiedz
HEHE. Fajna zabawa - przetestowałem na naszej-klasie :mrgreen:

Odpowiedz
Cholera, a miałem to podlinkować. Najlepiej używać tej zabawki na wątku światopoglądowym :twisted:.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
W filmie nia ma tej sceny z celowniczkami. To było nakrecone tylko do trailera.

Odpowiedz
Strzelam że ocenię to na jakieś 5/10.Natomiast wiem jedno, gorsze to od ścierw z serii AvP nie będzie na pewno. Przynajmniej większość recenzentów pisze o porządnie zrealizowanych scenach akcji czy o jako takim aktorstwie niektórych członków obsady.
koronex1989

Odpowiedz
Zrobili mu liposukcje po nakręceniu scen do trailera ;) ?

Odpowiedz
odchudzą go cyfrowo.

Odpowiedz
Phil napisał(a):Widzicie? To wciąż może być dobry film. Może Morfeusz jest gruby jak świnia tylko w zwiastunie na przykład?

oh yeah. Tak samo niewidoczne spadochrony zostały ukryte w trailerze dla zmylenia przeciwnika. I klip z minigunem też jest zmontowany tak zeby ludzie mysleli "co za zenada " i pani modelka - snajperka tak naprawdę jest wojownikiem -ninja - facetem. :twisted:

koronex1989 napisał(a):... wiem jedno, gorsze to od ścierw z serii AvP nie będzie na pewno.

Od czasu T-Salvation radziłbym nie stawiać takich przypuszczen.

Odpowiedz
Cytat:Od czasu T-Salvation radziłbym nie stawiać takich przypuszczen.

Że co?? T-Salvation opowiadający o wojnie z maszynami w PG-13, pod okiem reżysera popierdółki z robotami które przypominały czasem transformery od początku zapowiadał się na jeszcze większy kał niż T3 i tak było.
koronex1989

Odpowiedz
I miejsce: Salvation
II miejsce: 2012
III miejsce: AVP:R

Pisałem że Ps ma szanse wejść na podium, i zdania nie zmienię. Pójdę do kina - co mi tam, i tak się nudzę, ale zakładam, że ocena będzie pomiędzy 0 a 1/10 :)
loading podpis...

Odpowiedz
Kolejna recka:
http://www.avpgalaxy.net/predator-movies/predators/avpgalaxy-review/
koronex1989

Odpowiedz
Recki są w sumie raczej pozytywne. Cos mi sie nie chce wierzyc...

"it blows Predator 2 out of the water and I consider it just as good as Predator."

Co za bycze gowno. Jakis bełkot fanboja oplaconego.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości