Directed by James "THE KING" Cameron
04-07-2010, 20:14
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
Ja na bank idę do kina. Film z predem to miód na moje oczy. Inna sprawa, ze to będzie komedia z predem, a nie poważna fabuła.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 04-07-2010, 20:14 Wawrzyniec_85 napisał(a):shamar napisał(a):pozytywna recka w szmatławcu NOTW Troche na tym AVPgalaxy zaczeli gnojic Frenczów, w sumie. :lol: PS - ja to licze tylko na to, że obejrze w akcji kilku fajnych predów. Bedzie kamuflaz, plasma shooter ( na dysk k...a nie ma co liczyc )... i tyle. Ludzka padlina w tym filmie mnie nie obchodzi.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 04-07-2010, 23:04
Za to muzyka powinna sprawdzać się w filmie więcej niż nieźle. Oto kolejna próbka:
#! Bardzo w charakterze Alana Silvestri co mnie cieszy.
koronex1989
04-07-2010, 23:31
Tylko muzyka się uda w tym ultra gniocie.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 05-07-2010, 10:29
Faktycznie, póki co tylko muzyka sprawia pozytywne wrażenie. Poczekamy zobaczymy. Do kina jednak pójdę. Jeszcze nie widziałem Predatora na dużym ekranie, aczkolwiek moje poprzednie pierwsze spotkanie z legendą (IJ) skończyło się fatalnie ;/
05-07-2010, 13:15
NewsOfTheWorld 8/10.(English)
Mirror 8/10.(English) Epinions 8/10.(English) Ecranlarge 2/10.(French) Ecranlarge 3/10.(French) Ecranlarge 3/10.(French) Filmsactu 4.5/10.(French) Excessif 6/10.(French) Filmosphere 6.5/10.(French) Blairwitch 7.5/10.(German) Fffilm 7/10.(Czech) FanMovie 7.5/10.(Czech) http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=32721.0http://www.avpgalaxy.net/forum/index.php?topic=32721.0
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-07-2010, 14:17
No i jest pierwsza opinia na RT, 3/5.
Pełna recka "For the most part Predators is B-grade fun in the best possible way." :) 05-07-2010, 16:17
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-07-2010, 17:19
Cholera, a miałem to podlinkować. Najlepiej używać tej zabawki na wątku światopoglądowym :twisted:.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 05-07-2010, 22:27
W filmie nia ma tej sceny z celowniczkami. To było nakrecone tylko do trailera.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-07-2010, 13:18
Strzelam że ocenię to na jakieś 5/10.Natomiast wiem jedno, gorsze to od ścierw z serii AvP nie będzie na pewno. Przynajmniej większość recenzentów pisze o porządnie zrealizowanych scenach akcji czy o jako takim aktorstwie niektórych członków obsady.
koronex1989
06-07-2010, 14:37 Phil napisał(a):Widzicie? To wciąż może być dobry film. Może Morfeusz jest gruby jak świnia tylko w zwiastunie na przykład? oh yeah. Tak samo niewidoczne spadochrony zostały ukryte w trailerze dla zmylenia przeciwnika. I klip z minigunem też jest zmontowany tak zeby ludzie mysleli "co za zenada " i pani modelka - snajperka tak naprawdę jest wojownikiem -ninja - facetem. :twisted: koronex1989 napisał(a):... wiem jedno, gorsze to od ścierw z serii AvP nie będzie na pewno. Od czasu T-Salvation radziłbym nie stawiać takich przypuszczen.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-07-2010, 16:57 Cytat:Od czasu T-Salvation radziłbym nie stawiać takich przypuszczen. Że co?? T-Salvation opowiadający o wojnie z maszynami w PG-13, pod okiem reżysera popierdółki z robotami które przypominały czasem transformery od początku zapowiadał się na jeszcze większy kał niż T3 i tak było.
koronex1989
06-07-2010, 17:04
I miejsce: Salvation
II miejsce: 2012 III miejsce: AVP:R Pisałem że Ps ma szanse wejść na podium, i zdania nie zmienię. Pójdę do kina - co mi tam, i tak się nudzę, ale zakładam, że ocena będzie pomiędzy 0 a 1/10 :)
loading podpis...
06-07-2010, 17:45
Recki są w sumie raczej pozytywne. Cos mi sie nie chce wierzyc...
"it blows Predator 2 out of the water and I consider it just as good as Predator." Co za bycze gowno. Jakis bełkot fanboja oplaconego.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 06-07-2010, 22:45 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |