01-10-2009, 15:01
|
Predators (Robert Rodriguez)
|
|
No właśnie film się kręci a obsada poza Danny Trejo nie jest jeszcze znana.Jeśli ma być jakaś kobieta to chciałbym zobaczyć Michelle Rodriguez.Do ról twardzielek to się ona nadaje.
koronex1989
koronex1989 napisał(a):No właśnie film się kręci a obsada poza Danny Trejo nie jest jeszcze znana. Ten Trejo jest pewny? Na IMDB nic o nim nie ma... koronex1989 napisał(a):Jeśli ma być jakaś kobieta to chciałbym zobaczyć Michelle Rodriguez.Do ról twardzielek to się ona nadaje. Bez przesady, za dużo smoluchów. Chciałbym jakiś nieco więcej męskich postaci tam widzieć. :) [ Dodano: Czw Paź 01, 2009 15:04 ] Ups. Wczoraj nic nie było o Trejo na IMDB, a dziś już jest w obsadzie. 01-10-2009, 15:03 koronex1989 napisał(a):Jeśli ma być jakaś kobieta to chciałbym zobaczyć Michelle Rodriguez. Do ról twardzielek to się ona nadaje. Mnie tam nigdy nie przekonywała. Skwaszona mina i tyle. 01-10-2009, 15:06
Michelle Rodriguez w obsadzie to będzie dla mnie jeden z głównych powodów, żeby się do tego filmu nie zbliżać. Nie trawię tej pani. Jak jasna cholera.
I do not believe in the creed professed by the Jewish Church, by the Roman Church, by the Greek Church, by the Turkish Church, by the Protestant Church, nor by any church that I know of. My own mind is my own church
01-10-2009, 23:42
Michelle Rodriguez jest zajebista, a jak się uśmiecha, to drży ziemia a wszystkie sarenki uciekają z lasu. Nie ma lepszej partnerki dla Trejo do tego filmu, no, może Rhona Mitra by się jeszcze nadała.
Na razie nie mam podpisu, ale na pewno wymyślę coś błyskotliwego...
02-10-2009, 00:04 Cytat:20th Century Fox ogłosiło wczoraj nazwiska aktorów, którzy zagrają główne role w filmie "Predators" produkowanym przez Roberta Rodrigueza. Najważniejszą rolę â wymyślonego 'na nowo' (i z nowym imieniem - Royce) Dutcha, którego w oryginale grał Arnold Schwarzenegger â powierzono Adrienowi Brody'emu ("Pianista"). Brody pogromca Predatorów...buahahaha chyba zostanie porwany przypadkiem, przykleii się do statku Predatorów. Ktoś ma jeszcze nadzieję na coś sensownego?
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-10-2009, 11:17
Jeden Predator zabił dwa oddziały komandosów, dwa gangi, kilku policjantów a nawet oddział specjalnie szkolony do jego złapania i wykończyli go dopiero goście pokroju Arniego i Glovera a tutaj na planecie pełnej Predatorów pojawia się nieustraszony Adrien Brody...Z litości chyba wyginie cała planeta...:P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 07-10-2009, 11:36
Chyba ze śmiechu :)
https://the-twilight-area.com/ - strona poświęcona serialowi "The Twilight Zone"
http://www.strefamrokupodcast.pl/ - podcast o "Strefie Mroku" https://readersinitiative.podbean.com/ - podcast o literaturze wszech treści 07-10-2009, 11:38
Kolejny gwoźdź do trumny tego projektu. predator był w stanie pokonać albo Dutch albo Harrigan. to były postacie twarde i z wyglądu i z charakteru. A tu mamy chudego wymoczka o twarzy dzieciaczka. Jak okaże się, ze to on zabije super-duper-czarnego ninje predatora to padnę ze śmiechu. niezła komedia nam się szykuje.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 07-10-2009, 13:13
Ja pierdziele, ale kwas. Brakuje tylko Jasona Biggsa w obsadzie.
Serio, ja tego nie widzę. Rodriguez może mi sprezentować fajną akcję, efekty i takie tam pierdy, ale wiarygodności i kultu bohaterów to on nie sięgnie za ch..a Dillon! You son of a bitch!
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
07-10-2009, 13:33
Kiedy to przeczytałem na szałcie byłem pewien, że Danus sobie jaja robi... Teraz tylko Albę zatrudnić do nowego Obcego i będzie git.
Why are you firing wallnuts at me?
07-10-2009, 14:58
Ale w zasadzie co wy chcecie od Brody'ego (porównanie z Albą to już z leksza przegięcie), no figury kulturysty to on nie ma, ale kto powiedział, że ma uprawiać zapasy z Predatorami, przecież Ripley też Miss Fitness nie była, on będzie robił za mózg a gościu z uzi na plecach za mięśnie ;)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 07-10-2009, 17:02
Mówisz jakbyś nie wiedział, że wszyscy z ekipy zginą poza nim i ostateczne starcie będzie sam na sam z Mega-Czarnym-Predatorem-Super-Deluxe-Jedna-Sztuka-Na-Happy-Meal :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
-- Laozi 07-10-2009, 17:06
Nie ma figury kulturysty, spojrzenia twardziela, wygląda jak totalna cipa i popychadło. Nawet nie wygląda na spryciarza, który mógłby robić za mózg.
07-10-2009, 17:08
Trochę przypakuje, zgoli głowę, wciśnie mu się do buzi cygaro i mózg i paker będzie jak nic :grin:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
07-10-2009, 17:12
Z nazistami jakoś sobie poradził, może przed predatorami też się gdzieś schowa i druga połowa filmu będzie poświęcona temu jak próbuje przeżyć jedząc kosmiczne robactwo a predatorów wybiją na koniec xenomorphy ;)
Kinofilia - blog filmowy
PAMIĘĆ ABSOLUTNA, czyli... TOTAL RECALL 2, czyli dlaczego Paul Verhoeven nie nakręcił kontynuacji. 07-10-2009, 17:13
Powiedziałbym, że to możliwe, bo Matthew McConaughey był w stanie zmienić hardkorowo image na potrzeby kupowatych Władców Ognia:
http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/080613/Matthew-McConaughey/Reign-of-Fire_l.jpg Tyle, że on miał chociażby niezłą budowę do tego, Brody nawet łysy pewnie będzie wyglądał jak pół dupy zza krzaka ze swoim koszernym emo-nochalem :D Jemu nawet koks i mietek chyba nie pomogą. 07-10-2009, 17:15 |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |