Prison Break
Ciekawi mnie, jak długo będą to ciągnąć. Już to widzę: w III sezonie okaże się, że cały I i II sezon to był sen i Michael dopiero musi się dostać do więzienia :D

Odpowiedz
No przecież żartuję i to chyba oczywiste, że taka fabuła jak ta w "PB" musi się skończyć zgodnie z logiką.
Ale skoro serial jest tak popularny, zawsze mogą zdecydować się na jakiś spin-off.

Odpowiedz
Wkręciłem się w ten serial i muszę Wam przyznać że wczesniej takich emocji dostarczał mi tylko 24. 24 mają jednak coś co pozwala widzowi obejrzeć jeden sezon i powiedzieć "ufff skończyło się" bez potrzeby oglądania kolejnych sezonów. Niestety Prison taki nie jest i dopóki będzie przynosił dochody będzie ciągle wyyyyyyyyyyyyyciągany i naginany - średni patent :roll:

Odpowiedz
ale ja nie chce, zeby ten serial sie skonczyl ;( moja najwieksza radosc wtorkowa, to kiedy sciagam sobie nowy odcinek ;( i w dupie mam, jesli PB bedzie sie ciagnal jak falki z olejem, wymyslajac coraz to glupsze motywy. 40 minut ogladania wentwortha jest tego warte :P

Odpowiedz
*Zosia napisał(a):ale ja nie chce, zeby ten serial sie skonczyl ;( moja najwieksza radosc wtorkowa, to kiedy sciagam sobie nowy odcinek ;( i w dupie mam, jesli PB bedzie sie ciagnal jak falki z olejem, wymyslajac coraz to glupsze motywy. 40 minut ogladania wentwortha jest tego warte :P

będzie się ciągnąć i będzie się ciągnąć ale umrze śmiercią naturalną jak i ten cały Michael (który już teraz coraz słabiej gra... chce dorównać bratu?)

Odpowiedz
Jak dla mnie, moze byc ;D

Odpowiedz
*Zosia napisał(a):Jak dla mnie, moze byc ;D

to już zależy od wymagań.. dla mnie słabo- szczególne sceny wzruszeń (np.: 1 scena spotkania Sary z Michaelem kiedy On słyszy o śmierci Sary ojca... porażka).. ale cóż.. jego uroda ponoć nadrabia ale chłopak siwieje szybko ;)

Odpowiedz
No dobra, Michael i Lincoln to nie sa najlepsi aktorzy, ale uroda Wentwortha wynagradza wszystkie wpadki ;)

Odpowiedz
*Zosia napisał(a):No dobra, Michael i Lincoln to nie sa najlepsi aktorzy, ale uroda Wentwortha wynagradza wszystkie wpadki ;)

Michael przy Lincolnie to geniusz ;)

Odpowiedz
tez prawda :lol:

Odpowiedz
ja tam nie wiem, ale dla mnie to rzeczony Wentworth jest urody zwyczajnej i w granicach sredniej...i ma dziwny nos;)

Odpowiedz
SPOILER w następnym odcinku pojawi się naczelink :twisted: ... trzeba być nieźle pojechanym żeby pojechać do jego domu ale cóż... /SPOILER

Odpowiedz
jedno pytanie: przeklinają w tym serialu czy nie? mówią "fuck", "motherfucker", "fuckin' cocksucker", czy nie mówią?

Odpowiedz
Nie, nie używają tam normalnego słownictwa.

W ogóle widać że twórcy niewiele wiedzą na temat więziennych realiów. Ostatnio oglądałem świetny dokument na National Geographic o więzieniu w USA w którym siedzą mordercy itp. W porównaniu z tym co się z niego dowiedziałem, w "Prison Break" nie ma więzienia, tylko przedszkole.

Odpowiedz
A zatem nie oglądam :) Dzięki, Mierzwiak!

PS. Ten dokument na Discovery świetny - też widziałem.

Odpowiedz
o realiach pewno wiedzą, ale z realiów nie zrobią emocjonującego serialu z nieprawdopodobnymi zwrotami akcji :)

Odpowiedz
I z nieprawdopodobnymi bzdurami.

Jak na przykład w dzisiejszym odcinku SPOILER!gdzie okazało się, że za celami biegnie sobie korytarz, do którego można dostać się wykopując cegły za umywalką KONIEC SPOILERA. :shock:

Odpowiedz
ROTFL, już nawet nie zwracam uwagi na spoilery. Skończyłem to oglądać na odcinku 15 drugiej serii. I tak stanowczo za późno.

Odpowiedz
Hitch napisał(a):To ze nie przeklinaja to juz wina polityki telewizyjnej w US i A.
Tam w zadnej produkcji telewizyjnej sie nie przeklina i tyle. Moga raz na odcinek powiedziec son of a bitch, kilka razy btich i moga ciagle mowic ass.

Stary, oglądałeś "Deadwood"? Tylko brać przykład. Nie sądziłem, że taki power powstanie w XXI wieku i to w dodatku western z prawdziwego zdarzenia.

Odpowiedz
Kij z przeklinanie, ale więzienie wygląda jak elegancki dom wczasowy z zawsze idealnie przyciętym trawnikiem :D

Jedyne co dotąd było fajne na 4 odcinki to wojna białych na czarnych :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości