Rambo 4
(17-07-2012, 12:12)Goro Gondo napisał(a): ... Niezniszczali, to wiele szumu o nic, mam nadzieję, że II będzie lepsza.

Heh.

Pytanie techniczne (jako, że nie widzę w dziale dvd) - polskie wydanie od Monolithu jest niby spieprzone bo jest w 16/9?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Rambo 4 - owszem. Jesli pytasz o Niezniszczalnych, to nie wiem, ale na 99% tak, bo Monolith pieprzy wszystko, co wpadnie mu w ręce.

Odpowiedz
Ale Niezniszczalnych 2 nie spieprzył, ich spieprzyli pod względem technicznym już sami twórcy.

Odpowiedz
(24-02-2013, 09:15)military napisał(a): Rambo 4 - owszem. Jesli pytasz o Niezniszczalnych, to nie wiem, ale na 99% tak, bo Monolith pieprzy wszystko, co wpadnie mu w ręce.

Co do "Rambo"- to dobrze. Szukałem właśnie takiej wersji.
A "EXów 1" mam wersję 16/9 ze światowej wypożyczalni.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Szukałeś wersji ze spieprzoną kolorystyką i AR-em?:)

Odpowiedz
A o ile pamiętam, również makabryczną pikselozą :]

Odpowiedz
Dobrze pamiętasz, jakość tego filmu jest tak zła, że praktycznie nie wracałem do niego od zakupu.

Odpowiedz
(24-02-2013, 22:34)military napisał(a): Szukałeś wersji ze spieprzoną kolorystyką i AR-em?:)

Szukałem w nietypowym AR. Nawet było kiedyś porównanie.
Wychodząc z założenia, że to rzecz unikatowa. Zwykłą każdy głupi se może kupić w sklepie. I przypominam, że nie interesują mnie wersje obciętę z "panoramy" a te inaczej skadrowane.

Ale kolory zmienione? Pikseloza? Na sklepowym dvd? To chyba spasuję.

Chyba o tym godocie. Rzeczywiście masakra. Ale "Exy 1" wyglądają chyba wporzo.

[Obrazek: ramboqp3.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon