Rick and Morty
Też tak pomyślałem, jak zobaczyłem ten wpis Roilanda na twitterze. Że to wyolbrzymienie/żart. Poczekałbym na jakies oficjalne oświadczenie stacji (artykuł Deadline, nie linkuje do żadnego branżowego zródła).

EDIT:

Nevermind. Na oficjalnej stronie Adult Swim, piszą to samo.
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
Żeby jeszcze ze 2-3 sezony były na poziomie. W więcej dobra nie wierzę.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Ale co za różnica w sumie? Niech 2 następne będą na poziomie, resztę mozna zawsze olać. Simpsonowie mają 200 sezonów. większość nieoglądalnych. Nie zmienia to faktu, że pierwsze 5 (co najmniej) to samo dobro.

Odpowiedz
Simpsonowie to dla mnie tak od 2-3 sezonu do 12-13 sezonu są dobre, bardzo dobre i wybitne.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Jestem właśnie na maratonie filmów Davida Cronenberga i jest pewna grupa, która nie widziała wcześniej jego filmów, ale są fanami Ricka i Morty'ego i wiadomo ciągle powtarzają ten tekst ",I cronenberga the world up". Ogólnie coś jest na rzeczy z tą złą renomą tego fandomu :/
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ja natomiast jestem w trakcie powtórki serialu. Drugi raz wchodzi jeszcze lepiej niż za pierwszym.

Odcinek w 1. sezonie jak Rick tworzy dekoder z programami tv ze wszystkich wymiarów jest kuurwa tak bekowy i dobry, że ojajebieee :D
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Those three have always been such good characters. Not a single bad memory:

https://www.facebook.com/RickandMorty/videos/280422866149982/?__xts__

ogladalbym/gralbym :)

Odpowiedz
Listopad.

Tym razem bez oczekiwań; przed trzecim sezonem chciałem utrzymania poziomu i trochę się zawiodłem - kilka odcinków było przeciętnych. Z drugiej strony przeciętne odcinki R&M> 90% czegokolwiek w TV, także no... Harmon to buc, ale jego wyobraźni i umiejętności przeobrażenia swoich pojebanych pomysłów na skrypt zazdroszczę jak cholera.

Odpowiedz
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
[Obrazek: 72553583_2559620117468128_66949913488077...e=5E234026]

Odpowiedz

Odpowiedz
(07-10-2019, 13:47)Arahan napisał(a):

Cudownie :)

Odpowiedz
Wrócili. Jestem w pełni zadowolony z pierwszego odcinka :)

Odpowiedz
Świetny odcinek i fajna, acz niezbyt subtelna szpila Harmona w stronę najgorszej części fandomu. Złota co niemiara: impotent rage, Berkeley, Goldenfold-gąsienica, wspominani faszyści, palec z AIDS, Akira, Meeseeks, "nope" Ricka-miśka, puenta motywu "I love you, Morty", euforia zrujnowana przez Summer... Jestem syty.

Odpowiedz
you little monster, i thought you were masturbating!
tak że o.

Odpowiedz
Drugi odcinek nie urywa dupy (hehe), ale scena w sali konferencyjnej - mistrz.

Odpowiedz
To jest na N czy gdzie?

Odpowiedz
Adult Swim

[Obrazek: 78615616_10157753411047277_1264632225291...e=5E51C955]

Odpowiedz
Pierwszy odcinek też mnie jakoś nie zachwycił. Mój problem z drugim może też wynikać, że wiadomo higiena toalety i muszli klozetowej gra dla mnie ważną rolę..Ale też nigdy nie traktowałem i nie traktuję tego miejsca jako święte. I jakoś nigdy nie fantazjowalem o posiadaniu sedesu w raju, czy na szczycie wieżowca z pięknym widokiem na okolicę.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ciąg dalszy* nienawiści Harmona do heist movies. Świetny odcinek, a marudzenie fanów najgorszego sortu wzbudza u mnie uśmiech politowania.

Edycja:

Widzę teraz, że to wyżej może wyglądać jak pocisk w stronę Lawrence'a (czym oczywiście nie jest). Miałem na myśli ludzi z Reddita, którzy chcą nie wiadomo czego i/lub za dużo im się wydaje na swój temat.

*

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości