Rocky / Creed
Z filmowego punktu widzenia może i problemu nie ma. Ze sportowego już tak ;)

Odpowiedz
Bleh.
[Obrazek: creed-ii.jpg]
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Fan art który Sly wrzucił na instagram. Ziew.

Odpowiedz
Taka ciekawostka:

Niestety słaba jakość.
Wszystko jest możliwe, niemożliwe zabiera tylko trochę więcej czasu.

Odpowiedz
Trailer dzisiaj ma być
[Obrazek: dgdljhhu0aaaagfjpg-large.jpg]
.

Odpowiedz
Ale ma jebitne afro...

Odpowiedz
Nie można tego badziewia przenieść do nowego tematu? Te "Creedy" to nie jest część serii i dla mnie nie istnieją :)
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja kto nie są częścią serii kuźwa? ;p
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Patrz temat: "części serii, których nie uznaję" ;)

A tak całkiem obiektywnie - są tą wysilone kontynuacje, spin-offy, których prawie nic nie łączy z serią o Rockym ;) Nie chce mi się znów wracać do idiotycznego "odnalezienia" zaginionego bachora Apolla.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No poza tytułowym ROCKYM to nic nie łączy tej serii z tamtymi filmami. No może poza Ivanem Drago czy synem Creeda
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz

Ja tam się jaram.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Szczerze, to oglądanie po raz kolejny tego samego jest już męczące na etapie zwiastuna.

Odpowiedz
Naprawdę zacnie to wygląda :D To co w Creed III powrót Maczugi Langa ?? :D

Odpowiedz
(20-06-2018, 14:05)szopman napisał(a): No poza tytułowym ROCKYM to nic nie łączy tej serii z tamtymi filmami. No może poza Ivanem Drago czy synem Creeda

No widzisz. Sam potwierdzasz, że to wysilone i wsadzone na siłę :)
Historie Rocky'ego zamknęli w nakręconym po latach "R. Balboa". Czy był powód, żeby w niej mieszać, ciągnąc ją? Nie było - dlatego w kolejnej kontynuacji, która z 1 strony udaje, że nie jest kontynuacją a z drugiej - jest kontynuacją - nie dość, że spierd...lili historię Rocky'ego to jeszcze brną dalej w telenowelowe wysrywy.

Teraz czekamy na "Creed 3: zemsta syna Langa Maczugi" i "Creed 4: powrót Tommy'ego"

Odpowiedz
Ale nudy. Creed był fajnym, jednorazowym filmem dla ludzi którzy nie znają Rocky'ego. Część II to będzie wymuszony odgrzewany 50 raz kotlet...

Odpowiedz
(20-06-2018, 18:23)shamar napisał(a): nie dość, że spierd...lili historię Rocky'ego....

Czemu?
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Bo wspominałem milion razy - kontynuowali ją :)
Kontynuowali coś co było świetnie zamknięte i nie potrzebowało żadnych dopowiedzeń. Rocky odszedł w chwale, ułożył sobie życie (na nowo), pogodził się z synem. Koniec. Kropka.

No ale co było dalej? Jakiś wysryw z zagubionym bękartem Creeda, wychowywanym przez (SIC!) jego zdradzaną żonę. Do tego zlanie totalne wątków z poprzedniego filmu - Marie była znikła, syn także, Pauli też (dołownie) i oto Rocko, znów jest w punkcie wyjścia, jak palec, dlatego przygarnia, dopisanego w latynoski sposób do scenariusza, znajducha o którym istnieniu nikt nie miał pojęcia.

Dej pan spokój.

Odpowiedz
Niezbyt zachęcający zwiastun, jakoś nie nabrałem ochoty na wizytę w kinie.

Odpowiedz
Dawno nie widziałem tak cudownego plakatu <3

[Obrazek: NjYXGf9.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: JXyNm1M.jpg]

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon