SEQUELE
Nie ma chętnego do opisania. Reflektujesz? :)

Odpowiedz
7 filmów do opisania ;d i ciekawostki itp. ;d mogłoby być baaardzo cięzko ;)
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
A widzisz ;)

Odpowiedz
Przy okazji, dla miłośników crapu, specjalna stronka poświęcona sequelom robionym od razu na rynek DVD/Blu-Ray.
http://www.dvdsequels.com hihihi

Odpowiedz
Tak się składa, że nie każdy "prosto na VHS" sequel to , od razu, crap. Na przykład Hellraiser 5 i 6 to dobre filmy.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pewnie, tak sobie tylko uogólniłem. Co nie zmienia faktu, że w ogromnej większości to niezłe shity.

Odpowiedz
Zasugerowałem się obrazkiem i napisałem o Hellraiserach a nie skojarzyłem, że

[Obrazek: extreme.jpg]

przecież nowy Hellraiser to miał być remake Jedynki. Skoro remake to myślałem, że kinowy. A może wyszła taka kupa, że woleli nie ryzykować.

Jeszcze jedna rzecz jest zabawna. Słowo "Unrated" na tych okładkach. Tak jakby powstałą wersja kinowa , która była "rated"

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Remake jest w pre-produkcjim natomiast to co tu zapodałeś to kontynuacja cyklu, czyli dziewiąta część. Co ciekawe po raz pierwszy Pinheada nie gra Doug Bradley ;( .

Odpowiedz
Dobrze wiedzieć. Byłem cały czas przekonany, że Revelations to będzie właśnie to.

Odpowiedz
Z jednej strony dobrze, że wyleciał Rick Bota, bo dwie ostatnie części to były kompletne pomyłki. Jego miejsce zajął jakiś spec od efektów specjalnych i reżyser drugorzędnych sequeli stv. Ale z drugiej strony, nie ma Douga Bradleya, także spokojnie można przyjąć, że seria jest martwa.
Remake będzie zapewne taką samą katastrofą jak nowy Koszmar z ulicy Wiązów.

pozdr
P.H.O.N.I.K.: Positronic Humanoid Optimized for Nocturnal Infiltration and Killing

Odpowiedz
Według IMDb budżet 9. filu to 300.000 $ . To może być megaścierwo. Nawet Seagal czy Van Damme dostają na swoje filmy do 10 mln dolców. Podobno Dimension Films zrobiło ten film tylko po to by nie stracić praw do serii.

Odpowiedz
To jest megaścierwo. Na cenobite.net (czy jakoś tak) jest recka z pokazu. Ponoć tragedia. I nie ma Pinheada tylko "pseudo-Pinhead". Nie pytajcie mnie. Taki podpis widnieje nawet na IMDB.

Odpowiedz
Powinno się tych osłów rozstrzelać za to co wyprawiają z tą serią.

A ja mam pytanie. Miał ktoś odwagę by zmierzyć się z "Krwawym sportem 5" z podtytułem "Czerwone płótno"? A może to nie jest wcale piątka?
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10
Total Recall ( 2012 ) - 5/10
G.I. Joe: The Rise of Cobra - 5/10

Odpowiedz
Pierwszy raz o tym slysze...

Odpowiedz
Cóż, teraz istnieje coś takiego.

http://chomikuj.pl/MiastoFilmow/Filmy+z+2009/Krwawy+Sport+5+-+Czerwone+p*c5*82*c3*b3tno
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10

Odpowiedz
Krwawe Vidmo
"to że gej sobie nie może wziąć ślubu to jest sprawa kościoła" - vast

Odpowiedz
Recenzja nowego Hellraisera, która ukazała się na Dread Central jest miażdżąca.

Odpowiedz
Wygląda na to, że ten BloodSport 5 to nie jest oficjalna kontynuacja. Filmweb podaje tytuł jako po prostu "The Red Canvas", IMDb też. Czyli fake.

Odpowiedz
Ale jako inny tytuł widnieje w obu witrynach "Bloodsport: The Red Canvas". Jakieś nawiązanie do chwytliwej nazwy twórców tego koszmarka?
L.A. Confidential - 8/10
He liu - 7/10
The Insider - 8/10
Dredd - 6/10

Odpowiedz
Red Canvas nie ma nic wspólnego z serią Bloodsport.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości