Sam Worthington
Cytat:Year of Living Dangerously
The Year of Living Dangerously polecam, jak z resztą każdy film Weira :]
http://www.filmweb.pl/user/Corn

"Pierdu-pierdu, siala-lala; Braveheart kosmos rozpierdala" - Bucho

Odpowiedz
Lubie gościa ale bez przesady. Nic nadzwyczaj specjalnego jak dotąd nie pokazał.
Ot, kolejny australijski chłop, ładna buzia, fajny głos, trochę charyzmy ale jak na razie specjalnie dla niego do kina nie będę leciał. Chyba zapanowała tu lekka post-avatarowska mania na Worthingtona, nie do końca moim zdaniem uzasadniona, może minie z czasem. Nie o jednym młodym aktorze mówiono w ten sposób gdy zaliczył w miarę pozytywny występ w jakimś hicie.
Jakuzzi napisał(a):A co do Worthingtona - ja go nie widze, jako ekranowego twardziela, a raczej takiego aktora, jak przywolany Hugh Jackman czy Eric Bana (wszyscy Australijczycy swoja droga).
Na twardziela jednak producenci będą starali się go wykreować, bo za takiego na chwilę obecną, mają go ludzie. Nie jestem do końca pewien dlaczego, chyba przez tą mocną szczękę i australijski paszport. Tak BTW niektórzy o Worthingtonie wypowiadają się jak o jakimś niesamowicie zbudowanym koksie, a według mnie Sam cierpi na "syndrom Dominica Purcella" czyli: na pierwszy rzut oka twarda, kwadratowa szczęka zapowiada faceta z betonu, ale jak tylko zdejmie koszule, odkrywa budowę delikatnie mówiąc przeciętną. :wink:
Fuck the cavalry and the committee that recieves 'em.

Odpowiedz
a kto pamięta jego mordkę na drugim planie w Hart's War? :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Z lekkim poślizgiem ale musiałem sobie odświeżyć ten film. Faktycznie gra tam drugoplanową rólkę :) niestety za bardzo się skupiałem na mojej nienawiści do Farrella, który nam Alicję puka ;/

Odpowiedz
To Twoja siostra, czy co?

Odpowiedz
Arahan napisał(a):niestety za bardzo się skupiałem na mojej nienawiści do Farrella, który nam Alicję puka ;/

Ech, rozumiem Twój ból... :)

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon