Serio? Myślałem, że na RTL7.
EDIT
Tytuł tego filmu na CDA :)
08-02-2022, 08:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-2022, 09:00 przez Mental.)
|
Scott Adkins - jakie filmy z jego udziałem polecacie?
|
|
RTL7 już nie istnieje.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 08-02-2022, 11:06
Mental jeszcze ma, ha! :)
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
08-02-2022, 11:22
Nie miałem żadnych wygórowanych oczekiwań przed odpaleniem Avengement i film okazał się zajebisty.
Adkins świetny w głównej roli, można mu było kibicować a i napierdalał się super. Walki to chyba nawet najlepszy element tego filmu bo są nakręcone po ludzku, bez niepotrzebnych cięć i wszystko ładnie widać, szczególnie w końcówce Bohater miał prostą motywację i nie miałem problemu z kibicowaniem mu. Cieszy mnie też fakt że nie pociągnięli filmu w stronę komedii ale zachowali w miarę poważny klimat. 8/10 08-02-2022, 22:12 (07-02-2022, 23:03)Bucho napisał(a): Nie liczac jakichs bijatyk na tubie to nie widzialem chyba niczego od Adkinsa, ale lubie jego vlog, a zwlaszcza serie The Art of Action Widzę że nawet Seagal się załapał ale nie dałem rady więcej jak minuty obejrzeć, jego facjata mnie odstraszyła. Dałeś radę cały program z nim obejrzeć? Nie ma rozmowy z Van Damme. Zgaduję że to tylko kwestia czasu? Chyba że nie przepadają Scott i Jean Claude za sobą? Nic o tym nie wiem, tylko pytanie:) 09-02-2022, 22:03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2022, 22:04 przez michax.)
A kto go do "Niezniszczalnych 2" zaciągnął? Na pewno Van Damme. Szczególnie, że wcześniej grali chyba w 2ch filmach.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 12-02-2022, 20:00
Obejrzałem sobie wczoraj One Shot i film mi się ogólnie całkiem spodobał.
Nie za długi więc nie nudzi a i akcyjka bardzo fajnie zrealizowana, zagrane też w porządku, no moża poza tą kobietą. Czuć jakieś inspiracje i zaleciałości Black Hawk Dawn czy Lone Survivor ale to akurat zajebiste filmy więc nie mam z tym problemu że twórcy mogli się czymś takim inspirować Bardzo solidne 7/10 14-06-2022, 08:45
Ja oglądałem "Nieuchwytny cel 2", który jest taką sraka, że
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-06-2022, 09:32
Obejrzałem w końcu ten One Shot z Adkinsem. Pomysł całkiem wyborny, niestety zarżniety przez budżet o równowartości dwóch paczek Lay'sów. Trzeba niezwykłego talentu, żeby 1,5 godzinny film nakręcony w jednym ujeciu nudził.
27-02-2023, 21:28
A ja obejrzałem One More Shot, sequel. Akcja One Shot działa się w polskim więzieniu (nawiązanie do Starych Kiejkut?), a część druga dzieje się zaraz po jedynce (szef Adkinsa pyta go - co takiego się wydarzyło w Polsce?) - ale można obejrzeć bez znajomości jedynki. Oglądałem jedynkę dwa lata temu i nic z niej nie pamiętam, ale to nie przeszkadzało w czasie seansu OMS. Szczerze to gdzieś dopiero po 40 minutach załapałem że to kontynuacja. Podobnie jak w jedynce więcej Adkins strzela niż się bije, ale nieźle zainscenizowane są strzelanki i bijatyki (mało ich jest, ale są). Dużą rolę ma dawno niewidziany Tom Berenger i wciąż daje radę aktorsko, nic nie stracił ze swojej charyzmy, mimo wieku. Z innych zapomnianych twarzy pojawia się też Michael Jai White, który ma mordobicie z Adkinsem. Bawiłem się nawet lepiej niż na jedynce, więc postawię 6+/10. Czekam na trójkę, która wydaje się być więcej niż pewna po takim a nie innym zakończeniu. Ale też to nie jest urwany koniec, zakończono drugi rozdział/etap śledztwa/sprawy, której początek dostaliśmy w One Shot.
27-01-2024, 04:25
Nawet nie wiedziałem że takie coś wyszło, jedynka była całkiem dobra więc sequel też pewnie obejrzę
27-01-2024, 12:00
Dzięki za przypomnienie. Jeszcze 2-3 miechy temu śledziłem co tam Adkins ma w planach i tego na pewno na liście nie było więc zakładam, że sequel nakręcono tak samo chałupniczo i szybko jak jedynkę, co ma swój urok. I faktycznie w fabule pojawia się polski wątek bo nawet na IMDB jest o tym info.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.
27-01-2024, 13:28
One More Shot
Zajęło mi to parę miechów no ale wreszcie zabrałem się za sequel no i odrobinę się zawiodłem. To znaczy tak, jeśli chodzi o to jak ten film jest zrobiony od strony technicznej to jest dalej top, szczególnie biorąc pod uwagę że to produkt straight to vod. Chociaż zastanawiam się czy w ewentualnej trzeciej części nie lepiej by było nakręcić to klasycznie. Aczkolwiek zdaję sobie doskonale sprawę z tego że w tych filmach chodzi o to że mają wyglądać właśnie jak one shot a nie jak normalne akcyjniaki. Adkins daje rafę, Berengerowi też się chce ale Alexis Knapp mnie nie przekonała, szczególnie że cały czas chodzi ubrana na czarno. Jai White'a też tak jakoś mało było, poza końcową walką nie miał zbyt dużo do roboty. Jedynka jednak podeszła mi trochę bardziej, ten klimat bazy wojskowej bardziej mi odpowiadał a i bad guy był też chyba bardziej przekonujący. 6/10 05-06-2024, 08:58 |
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Filmy z Nicolasem Cage'em | military | 141 | 42,266 |
26-01-2026, 21:49 Ostatni post: Pelivaron |
|
| Ridley Scott | Anonymous | 170 | 34,624 |
06-10-2025, 22:55 Ostatni post: Pitero |
|
| Charlie Chaplin i jego krótkometrażówki | Cassel | 4 | 1,409 |
22-06-2020, 09:30 Ostatni post: Cassel |
|
| Tony Scott | Indroman | 3 | 2,411 |