Seans czas zacząć - czyli KMF w LOOKR.TV
Dzięęęęki, jesteście kochani - w sumie to BM trafił w sedno, my jesteśmy trochę patologiczni, akurat tomashec to wie :twisted:
DON'T BLINK AND TURN LEFT.

Odpowiedz
Umówmy się, patologię to w tym duecie wytwarza głównie jedno ogniwo :)

Odpowiedz
Nie bądź tak surowy dla Karola, ja też czasami dokazuję

Odpowiedz
Kiedy będzie program o Polańskim?

Odpowiedz
Data kolejnego odcinka jeszcze nieznana, podobnie filmy, choć ja bardzo bym chciała, aby się Polański pojawił:)

Odpowiedz
Spróbuj przeforsować ten pomysł. Powiedz że to temat na czasie czy coś:)

Odpowiedz
Jak będzie Polański to pewnie Kelley będzie chciał być jedynym gościem :)
Mam nadzieję tylko, że w jakiś sposób uda się połączyć ze szwajcarskim więzieniem :lol:

Odpowiedz
Głupie pytanie: Kelley to Edward Kelley czy Cezary Chałupka?

Odpowiedz
Edward Kelley to Edward Kelley

Odpowiedz
Tak naprawdę Kelley to Wielki Przedwieczny :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Ostatnio coś KMF nie odwiedzałem i dopiero dziś przypadkiem zobaczyłem link w Menu. Bardzo fajna inicjatywa i bardzo dobre wykonanie z waszej strony. Szkoda, że to tylko skróty, ale na żywo i tak nie mam jak oglądać. Cholera kilka lat temu nas dwukrotnie zapraszali do tego programu by o Kingu pogadać, ale nagranie w środku tygodnia na żywo w Warszawie nie jest łatwym zadaniem jak się pracuje i Warszawie nie mieszka :D

Czekam na kolejne odcinki, które też pewnie tylko w skrótach obejrzę. A, i miło, że tyle o horrorach jest :D

Odpowiedz
Odcinek 9 (Parnassus, Avatar) ma jeden zasadniczy zgrzyt: Kelley za bardzo zdominował Artemis. Zresztą nie jest to pierwszy przypadek tego typu (podobną sytuację można było zaobserwować w odcinku 4 - tam dla odmiany Artemis została zagadana przez Mati).

Moim zdaniem najlepsze są odcinki, w których obydwie zaproszone osoby tworzą faktyczny, równoważący się tandem. Przykład: odcinek 8 z Bocianem i Kelleyem, odcinek 7 z Karolem i Artemis lub odcinek 1 z Adim i Crashem (w moim osobistym rankingu uznawany za kultowy). <ok> :wink:

Odpowiedz
Kelley nie zdominował Artemis, bo Artemis nie dała się zdominować Kelleyowi i, powiedzmy sobie szczerze, jest znacznie większą gadułą niż Kelley, bo Kelley to poważny człowiek. Skrót jest dosyć niereprezentatywny, bo my poraz pierwszy chyba (nie licząc odcinka horrorowego) zaczęliśmy głębiej grzebać w tych filmach, do skrótu wrzucili bardziej "informacje" niż "opinie", a w tych jest lepszy Kelley, bo ja się jąkam, jak mam recytować, który rok, jaki budżet i tego typu bzdety:)

Mati musiała mnie zagadać w trzecim odcinku, bo to były wakacje, nie miał kto iść i ja szłam jakby na ostatnią chwilę i nie znałam ani jednego filmu - więc dostałam część o Scocie i rodzinie Cassavetesów (których oczywiście w skrócie nie uświadczysz).

I CRASHEM, nie Crashe'm!! Popraw, proszę - z szacunku do Adiego.

Rufnie dopsze mugłbyś pisać wuaśnie tak.

Odpowiedz
jak również Kelleyem;)
It has been said that time heals all wounds. I do not agree. The wounds remain. In time, the mind, protecting its sanity, covers them with scar tissue, and the pain lessens, but it is never gone.

Odpowiedz
Dobrze że nie Bocian'em i Kelley'em...

Hmmm, przez chwilę myślałam, że to Kelley jest 'kultowy':)

Odpowiedz
Artemis napisał(a):Popraw, proszę - z szacunku do Adiego.

Raczej z szacunku do ortografii.

Odpowiedz
Ok, niech wam będzie.

Z tym Bocian'em to już było złośliwe. :wink:

Odpowiedz
Równie sensowne jak z Crash'em.

Odpowiedz
Wydaje mi się, że BM zrozumiał gdzie popełnił błąd, dla niektórych chyba jednak to za mało i "łatwo tego koledze BM nie zapomną" co nie? Postawilibyście chociaż jakiś zasmarkany uśmieszek jak już komuś dowalacie, nie wiedząc kiedy skończyć. A może ma się teraz BM wypisac z KMF, tak jak Syzyf, żeby zmyć z siebie tę hańbę?
"It's alive!"

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon