Black Women Forever
Liczba postów: 2,864
Liczba wątków: 4
(10-10-2019, 22:31)brandon_lee napisał(a): Choćby to, że mówienie przed milionami ludzi o swoich prywatnych obciążeniach psychicznych, jest niczym więcej jak cynicznym budowaniem kapitału popularności i współczucia w widowni. Niczym więcej jak wycieraniem sobie gęby cudzą śmiercią.
Moim zdaniem mocna ignorancja płynie z tego zdania, ale rozumiem że jeśli ktoś nigdy nie czuł potrzeby zrzucenia z siebie odrobiny bagażu emocjonalnego, może tego nie rozumieć. Rozejrzyj się po różnych forach, grupach, gdzie zbierają się ludzie ze swoimi opowieściami, jedne jak z "Historii Małżeńskiej" inne jak "Powrotu do Garden State", jeszcze inne jak z "Sali Samobójców". Ludzie piszą strony A4 składające się z użalania się i rozdrapywania ran przeszłości, bo mają świadomość że może przeczytać to nawet kilkaset osób. Dla dużej części aktorów czy zwykłych ludzi w sieci opowiedzenie o swoim bólu to część terapii i możliwość poluzowania swojego bagażu. Twoja postawa to takie typowe psychologiczne januszostwo, którego efekt widzimy w statystykach samobójstw.
Właśnie to, że mówię głupstwa, czyni mnie człowiekiem
24-11-2021, 15:09
Stały bywalec
Liczba postów: 3,148
Liczba wątków: 8
A myślałem że temat odżył po wypowiedzi Fabijańskiego, który jako jeden z niewielu celebrytów powiedział coś mądrego, skrytykował to co mówią jego koledzy i koleżanki o sytuacji na granicy, za co dano mu łatkę pisowca, choć wcale tak nie jest.
https://wmeritum.pl/fabijanski-krytykuje-artystow-jezdzacych-granice-polsko-bialoruska/359969
26-11-2021, 03:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2021, 03:22 przez michax.)
Stały bywalec
Liczba postów: 10,412
Liczba wątków: 11
Widać w środowisku nie przyjęto jego stanowiska najlepiej, bo teraz powiedział tak:
Ogólnie to wyjebane w tych ludzi. Ostatnio siłą rzeczy musiałem trochę posłuchać i poczytać ich mądrości. Nie ma chyba już nic niżej, niż celebrycie tego typu. Te samozwańcze elity. Dno dna. Powtarzają w kółko wszyscy, że są wrażliwi i mówią to, co myślą. Tak jakby to samo w sobie było jakkolwiek wartościowe.
.
26-11-2021, 11:06
Black Women Forever
Fabijański ostatnio ma życie pełne porażek. Najpierw wyciekło nagranie z rzekomego stosunku z Rafalalą, znaną transeksualną celebrytką która oblała kiedyś wodą dawnego szefa Ruchu Narodowego (tego z wąsem, co nazwał Raffaello "tym czymś, w Polsacie, w programie tej baby, co jeszcze innego szefa Narodowców chciała kiedyś zmusić do zjedzenia tureckiego kebaba na wizji). Sebastian był naćpany, więc pojawia się tu sugestia wykorzystania seksualnego. Później rozwód z Mafffashion (jakaś pościanowa juleczka z instagrama). Ostatnio zarył o taki dół, że jak nagrał o nim mało znany youtuber, to zadzwonił do niego prosząc by o nim nie nagrywał, bo robi wszystko by walczyć o relacje z synem. Przykre, że już do takich sytuacji dobił Sebastian. Mam nadzieję że będzie wyjdzie na prostą. Cenię go jako aktora i człowieka.
16-10-2022, 10:22
Movie Lover
Liczba postów: 7,227
Liczba wątków: 73
Fabijański to chyba wyrasta na polskiego Szyję LaBeoufa
16-10-2022, 12:51
Black Women Forever
Nawet pasuje, obaj z borderem, ale Fabijański jest w polskich warunkach lepszym aktorem niż LeBouf w amerykańskich. Pewnie za rok usłyszymy że Fabijański przeszedł na dobrą stronę dzięki religii.
16-10-2022, 13:32
Oskarmeister
Liczba postów: 6,865
Liczba wątków: 18
Odkąd zajął się rapem to zaczęły się u niego kontrowersje. Lubię gościa, nadal uważam, że jest najlepszym aktorem swojego pokolenia ale swój najlepszy okres miał po Pitbullu jak w wywiadach chwalił życie w samotności i cytował Schopenhauera. Również życzę mu jak najlepiej, i chciałbym ponownie go spotkać i pogadać.
16-10-2022, 14:14
Black Women Forever
Rap zrobił średni, ale nie aż taki tragiczny. Dało się słuchać, i wykonanie solidne, bo większą wytwórnia mu robiła. Miał na niego jakiś swój pomysł. Pamiętam jak skrytykował tego Quebo, i potem mu się za to obrywało. Ciekawe jak mu idzie malowanie obrazów.
16-10-2022, 15:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-10-2022, 15:27 przez Ted.)
Black Women Forever
https://natemat.pl/443797,zaskakujacy-popis-fabijanskiego-dal-koncert-kazal-wstac-ludziom
Sebastian, co Ty odwalasz, co Ty za cringe czynisz. Zawsze Cię broniłem przed hejterami, a teraz muszę się za Ciebie wstydzić. Nie będę nic streszczać, artykuł to kilka krótkich akapitów ze streszczeniem sytuacji. Sebastian chyba odreagowuje wszystkie ostatnie przykre wydarzenia, border lub osobowość histrioniczna mu się przez to nasila. Chłopie wycisz się w jakiejś Szklarskiej Porębie na miesiąc, zabierz syna na wakacje, namaluj parę obrazów, a występy publiczne na razie ogranicz.
20-10-2022, 01:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2022, 01:31 przez Ted.)
Użytkownik
Liczba postów: 147
Liczba wątków: 0
Pewnie nie chciał, żeby mówili, że gra do kotleta.
20-10-2022, 14:58
Stały bywalec
Liczba postów: 10,412
Liczba wątków: 11
Piękny cyrk.
.
20-10-2022, 15:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2022, 15:25 przez srebrnik.)
Oskarmeister
Niestety ale stał się tym co przysięgał kiedyś zniszczyć.
Przenieście ten dział do ludzi filmu.
20-10-2022, 16:11
Miss Avatara 2016
Liczba postów: 19,282
Liczba wątków: 5
Zastanawiam się w ogóle czemu taki przygłup dostąpił zaszczytu posiadania własnego tematu.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...
20-10-2022, 17:32
Stały bywalec
Liczba postów: 6,932
Liczba wątków: 2
Takie życie, taki rap - przygłupy teraz są na topie :)
20-10-2022, 18:33
Ambasador białej rasy
Liczba postów: 37,533
Liczba wątków: 375
Co to znaczy "wymusił zamknięcie kuchni"? I nikt mu nie przykurwił w ten krzywy celebrycki ryj za robienie trzody?
20-10-2022, 21:53
Black Women Forever
Może pismak pomija szczegóły, i np był jakoś tam ugadany z czymś. To perspektywa wkurzonego pismaka, trzeba pamiętać. On i jego gruba żona naczosów nie mogli zjeść.
XD Wyobraziłem sobie jak Sebastian wykrzykuje i macha rękoma "jakie kurwa naczosowy gruba świnio, ja tu pokazuje Wam sztukę?!?!". Wiem, prymitywne, przepraszam, na codzień jestem człowiekiem kultury.
20-10-2022, 21:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-10-2022, 21:56 przez Ted.)
Black Women Forever
Fabijański zawalczy w FAME MMA. Ciekawe z kim. Mówi, że stworzy perfmormance na ten czas. Czyli przyszykował sobie usprawiedliwienie przeciwko temu, jak się będzie zachowywał. Na dzisiejszej gali wkroczył na ring i ogłoszono to przy publiczności. Pewnie temat Rafalali będzie grzany przy każdym wywiadzie.
06-11-2022, 06:56
Oskarmeister
Serio? Xd
No to pewnie z Czarkiem z Abstra. Obaj robili Maff. Eh, szkoda, czuję że to będzie kontynuacja kompromitowania się.
06-11-2022, 11:26
Stały bywalec
Liczba postów: 3,286
Liczba wątków: 5
W ogóle beka, tam ludzie są mega odpaleni, jarmark totalny, trzoda, wulgaryzmy, pseudo-gangsterka, bijatyki na trybunach. A ten na wszystkich wywiadach stoi z kijem w dupie i gada jakby był na gali Nike. Czekam na konferencje itp z nim, to będzie złoto. Fajnie jakby go zastawili z jakimś naprawdę dobrym swirem tam :D
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau
06-11-2022, 11:55
Black Women Forever
(06-11-2022, 11:26)Krismeister napisał(a): Serio? Xd
No to pewnie z Czarkiem z Abstra. Obaj robili Maff. Eh, szkoda, czuję że to będzie kontynuacja kompromitowania się.
Pewnie tak, bo Czarek chciał dołączyć do Fame i Pasut to zapowiadał. Choć Fabijański mówił że planuje rozwiązać swój największy rapowy konflikt, przez co media zaczęły plotkować o Quebonafide.
06-11-2022, 18:39
|