Skyline / Beyond Skyline
Ale teraz mają też łatkę gównianych scenarzystów i jeszcze gorszych reżyserów. I z tego raczej będą teraz znani, a nie z dobrych efektów.

Odpowiedz
Cytat:I z tego raczej będą teraz znani, a nie z dobrych efektów.
Jeśli dalej potrafią stworzyć niesamowite efekty to nikt nie będzie patrzył na ich dorobek reżyserski/scenopisarski, tylko będzie brał i całował po rękach(o ile są jeszcze tani:P)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Albertino napisał(a):Tylko ja się pytam: po co im to było?

For MONEY

Odpowiedz
I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje :razz:

Szczerze to nie śledziłem tego tytułu pod kątem box office'u i byłem przekonany, że okazał się być sporą wtopą. Tym bardziej facepalm. Odrobinę współczuję biedakom, którzy na to poszli do kina...

Odpowiedz
Cytat: Odrobinę współczuję biedakom, którzy na to poszli do kina...

Pewnie nie mieli pojęcia, kto stał za AvP: R.

Odpowiedz
Jak rozumiem Skyline kosztowało tak mało, bo było filmem pasożytującym na B:LA. 70 baniek to nie mało, ale też nie jakaś wielka kasa, frajerów nie brakuje.

Odpowiedz
Skyline kosztowało tak mało, bo było kręcone w mieszkaniu Straussów. Jedyne sceny "uliczne" rozgrywają się koło basenu (należącym do budynku z tym właśnie mieszkaniem) i na podziemnym parkingu, a panoramy kręcono z dachu. Efekty robili sobie sami, sami reżyserowali, a scenariusz napisali goście pracujący w ich firmie (debiutanci jeśli chodzi o pisanie). Podobno spora część z tych 10 baniek poszła na reklamę (bo Straussowie dystrybuowali film, jeśli dobrze pamiętam, we własnym zakresie). Taniej chyba się nie dało.:)

Odpowiedz
Ja to powtarzam juz po raz drugi: Skrzyknijmy sie jakos, niech kazdy cos durzuci grosza od siebie i nakrecmy nasz wlasyn film o ataku kosmitow na Polske :razz: Zwlaszcza, ze tematyka ostatnimi czasy jest dosc popularna :smile:
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Obejrzałem sobie to coś i scena z papierosem zabija głupotą. Zadziwiające, że to przeszło w wersji ostatecznej. Łączę się w "bulu i nadzieji" z autorem tego arcydebilnego dialogu. Takie rzeczy się wycina, żeby nie rozśmieszać widzów żrących popcorn w kinie i nie narażać ich na udławienie się.

Film jest tani i kręcony w jednej lokacji. Efekty ma niezłe, ale fabuły żadnej tam nie ma i chyba nigdy nie było.

Odpowiedz
Przywołacie tą scenę? Ja nie mam ochoty oglądać filmu, ale chętnie się zażenuję : )

Odpowiedz
shamar napisał(a):Podsumowanie tego półshita niech bedzie scenka zyciowa z filmu :

Za oknem KONIEC SWIATA a durna pinda zajebuje focha bo druga durna pinda odpaliła fajke. Jełop tłumaczy, że pinda nr 1 NIENAWIDZI PAPIEROSÓW...

po czym pinda nr1 jeszcze dodaje, że jest W CIAZY

I CO ? Nie palcie bo nie lubie dymu a poza tym to szkodzi to dziecku w łonie ? ! A to, że jest włąsnie nalot kosmitów i eksterminacja ludzi jest ch...a wazne...

Zabiło mnie to.

nawrocki napisał(a):shamar, za efekty wystawiasz 4/10?

Oj, nie widziałem tego wpisu. Rzeczywiscie mogło by to wygladać , ze za same efekty wystawiam 4/10 ale ten film nie jest tak tragiczny, żeby dać mu 2. No mógłbym dać 3. Jest to słabe ale oglada sie "bez bólu".
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Cytat:Nie palcie bo nie lubie dymu a poza tym to szkodzi to dziecku w łonie ?

Cóż, próbują widać propagować słuszne podejście do papierosów :P

Odpowiedz
Mogliby dać sobie siana z tą antynikotynową propagandą, bo już mnie szlag trafia. Co będzie nastepne, psie kupy jako śmiertelne zagrożenie biologiczne? Jak widać głupota nie ma żadnych granic.

Odpowiedz
Cytat:Mogliby dać sobie siana z tą antynikotynową propagandą

Mnie tam bardziej trafia jak ktoś mi dymi pod nosem.

Odpowiedz
Wolność Tomku w swoim domku. To wszystko działa w dwie strony. Jedni nie chcą by im dmuchano dymem w twarz, inni nie lubią jak im się wyrywa fajka z ust.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
paj napisał(a):Co będzie nastepne, psie kupy jako śmiertelne zagrożenie biologiczne?

Nie wiem jakie to zagrozenie ale nie chce oglądać obesranych trawników bo "zasranym" psiarzom nie chce się spzratać po swojej wlasnosci.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
shamar napisał(a):
paj napisał(a):Co będzie nastepne, psie kupy jako śmiertelne zagrożenie biologiczne?

Nie wiem jakie to zagrozenie ale nie chce oglądać obesranych trawników bo "zasranym" psiarzom nie chce się spzratać po swojej wlasnosci.

A to taki wielki problem zatrudnić czyścicieli z odkurzaczami, jak to robią np. w Paryżu? Wiadomo, że taniej będzie zmusić ludzi, żeby robili to za darmo, ale jak widać na razie słabo to prawo egzekwują.

Śmieszą mnie problemy tej rangi. Jakby nie było większych.

Odpowiedz
Nienawidzę Was za to, że napisaliście tyle złego o tym filmie i nienawidzę siebie za swoją ciekawość i destrukcyjne skłonności.
Ten film to jedno, wielkie, śmierdzące gówno! Kto dał na to pieniądze, jakim debilem trzeba być żeby spłodzić taki scenariusz i wreszcie jak bardzo chory jestem, że oglądałem to do końca ?

To było złe, tak złe jak ratowanie Grecji i strefy euro.

0/10
dno + metr mułu jak to w Cd Action pisali.
Oj nie, sorki - podobał mi się patent z niebieskim światłem, scena z wsysaniem ludzi i wykorzystywanie mózgów.

Ocena skacze do:
2/10

Odpowiedz
Skyline na Blu-Ray w Saturnie kosztuje 19.99, to chyba świetnie świadczy o tym jak kiepski to film.

Odpowiedz
Wcale nie był taki kiepski. Przynajmniej miał efekty na poziomie. Coś jak ultratani film z Donem Wilsonem czy innym Diamond Philipsem ale z dobrymi efektami.

W sumie patrząc na to jak gówniany był Battle:LA...

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości