South Park
Dzisiejszy/wczorajszy jeszcze słabszy...

Odpowiedz
To ja właśnie ten mam na myśli. Chodzi mi o "Ziplining".
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
A... To mnie obydwa ostatnie nie porwały.

Odpowiedz
Ziplining był rewelacyjny - chyba najśmieszniejszy odcinek sezonu.:)

Odpowiedz
Podpisuję się pod militarym - "Ziplining" był świetny. Nie wiem, czy tak dobry, jak "Butterballs", ale śmiałem się na głos oglądając go samemu, a to się zdarza rzadko :)

Odpowiedz
Panowie i Panie, poniżej najlepszy fanfilm, jaki widziałem ever:

Coś niesamowitego, jak jego twórca imituje styl SP, niemal doskonale! :) Jedyne, co lekko zgrzyta, to finał, zbyt przewidywalny. Ale poza tym, "Trey Gets Stoned" to rzecz, którą potraktować można jako dodatkowy epizod South Park :)

Odpowiedz
Obejrzałem, odcinek z zipliningiem. Taki se, lepszy od poprzedniego, ale do Jewpacabry mu daleko. Nie do końca trafiony był motyw z żywymi aktorami.

Odpowiedz
Ziplining - gdyby fragment z żywymi aktorami zastąpić normalnymi to odcinek byłby świetny, a tak, to przez ładne pare minut wykrzywiałem twarz w grymasie niezadowolenia. Żeby ich jeszcze kurde dobrze dobrali, niechby mieli swoje normalne głosy, ale nie kurde, musieli wybrać najbardziej frajerskich kolesi w ameryce i to z nich zrobić Cartmana, Stana, Kyle'a i Kenny'ego, zupełnie bezsensowna zagrywka wg mnie.

Odpowiedz
Cytat:Żeby ich jeszcze kurde dobrze dobrali, niechby mieli swoje normalne głosy, ale nie kurde, musieli wybrać najbardziej frajerskich kolesi w ameryce i to z nich zrobić Cartmana, Stana, Kyle'a i Kenny'ego, zupełnie bezsensowna zagrywka wg mnie.

O to chodziło - przecież taką jakość prezentują rekonstrukcje z tych amerykańskich programów "dokumentalnych", z których nabijali się w tym odcinku.

Odpowiedz
Coraz rzadziej trafiają do mnie takie zabiegi w SP - pokazywanie czegoś obleśnego i kiepskiego, bo przecież z tego się wyśmiewają. Rozumiem, ale nie pochwalam, mi się to zwyczajnie nie podoba.

Odpowiedz
O ile krytykowane tutaj Zipplining mnie się podobało. O tyl odcinek z Cartmanem i jego Kupidynem już całkowicie mnie znudził i może tylko dwa razy się lekko uśmiechnąłem.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ten odcinek rzeczywiście był denny, jak i zresztą kilka ostatnich. Dobrze, że teraz jest przerwa może twórcy wpadną na jakieś ciekawsze pomysły, bo jak to będzie szło dalej w tym kierunku to ja już wolę aby całkowicie zaprzestali emisji tego niegdyś genialnego serialu.

Odpowiedz
Może by zmienić nazwę tematu na po prostu "South Park"? Od kilku stron nie było nawet słowa o filmie :)

//wujo444: Done.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
Świetny odcinek o Cartmanie, który zdaje sobie sprawę, że jest "fucking fat as fucking fuck" i zaczyna korzystać z przywilejów które państwo zagwarantowało grubasom.:)

Odpowiedz
rrrwa... a Honey Boo Boo to autentyk.

Odpowiedz
Świetny odcinek! Ten o sarkastycznym futbolu był taki sobie, ale ten to wreszcie powrót do najlepszych tradycji serii. Idealnie wpisuje się w debatę o dzieciakach, które protestują przeciwko zdrowemu żywieniu i zmniejszenia porcji w szkolnych kantynach.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
30. października Disney ogłasza, że kupił Lucasfilm, a 7. listopada wyemitowany zostaje South Park w którym ten motyw się pojawia. Jakim cudem? Dotychczas przeważnie od jakiegoś wydarzenia do jego przerobienia w SP mijały zazwyczaj tygodnie, miesiące, a teraz się uwinęli w kilka dni.

Odpowiedz
Zawsze się uwijają w kilka dni. Produkcja jednego odcinka trwa niecały tydzień.
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
I tak samo jak przed 4 laty przewidzieli, że Obama wygra :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości