"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin
11-04-2010, 21:08
|
Sprzedam
|
|
majlo, ale mógłbyś z łaski swojej pisać informacje o tym czy są polskie napisy, jaki dźwięk i tak dalej, co ;)?
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 11-04-2010, 21:08 B2Ka napisał(a):polskie napisy, jaki dźwięk i tak dalej, co ;) ? Cytat:PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST PIĘKNIE WYDANY, KULTOWY FILM "NIETYKALNI" ("UNTOUCHABLES") W REŻYSERII ZNAKOMITEGO REŻYSERA - BRIANA DE PALMY - TWÓRCY TAKICH KLASYKÓW JAK "CZŁOWIEK Z BLIZNĄ" CZY "ŻYCIE CARLITA". JEST TO WYDANIE W TZW. DIGIPACKU, CZYLI KARTONOWO-PLASTYKOWYM PUDEŁKU, WŁOŻONYM W TEKTURĘ. JEST TEŻ PLAKAT - WIDOCZNY NA ZDJĘCIU
22.04.2011
12-04-2010, 13:10
Może ktoś się skusi - filmowa książka "Jak napisać scenariusz filmowy?" od złotówki - http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1017788
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 15-04-2010, 23:33
Jednak nie będziesz scenarzystą? ;) A tak poważnie, czemu sprzedajesz, jeśli można wiedzieć?
22.04.2011
15-04-2010, 23:50
To brat sprzedaje uznał, że to czego chciał się z niej dowiedzieć to się dowiedział i stwierdził, że nie potrzebna mu więcej, a scenarzystą, a właściwie dramaturgiem chce dalej zostać. Poza tym potrzebuje kasy. Mnie bardziej interesuje aktorstwo, nawet nie chwaląc się wygrałem na KMF ostatnio - "Reżyserowanie aktorów" :). Ja mu tylko czasem reklamuje aukcje w zamian za to, że on wystawia za mnie przedmioty i wysyła je. To co, chcesz kupić ;)?
"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin 15-04-2010, 23:58
8 x digipack od 1 zł
http://allegro.pl/item1049044453_8_x_digipack_kolekcjonerskie_wydania_specjalne.html 21-05-2010, 19:17
Sprzedam, wszystko normalne wydania, nie gazetowe:
Święty Dym DVD 4zł W Pogoni za Amy DVD 4zł Zakochany Bez Pamięci DVD 4zł Człowiek z Ksieżyca DVD 4zł Bezprawie DVD 4zł Rambo DVD 4zł Cop Land DVD 4zł Dom Dusz 4zł South Park: Bigger, Longer & Uncut 6zł Siedem DVD 6zł Sin City 2DVD 6zł sprzedane HellRaiser DVD 6zł Cyber City Odeo 808 DVD 6zł Kodeks 46 DVD 6zł Animatrix [Wyd. UK] DVD 6zł sprzedane HellBoy [Wyd. UK] DVD 6zł Trustkill Video Assault - Vol. 1 DVD 10zł info na: funeral666@wp.pl poczta - 6zł wieczorem na allegro wrzucam. 30-05-2010, 14:11
Nie filmy, ale muzyka filmowa - może kogoś zainteresują pozycje:
Mad Max 2 - May Somewhere in time - Barry Saving private Ryan - Williams Neverwinter nights (z gry, 14 utworów) - Soule Ghost - Jarre MIB2 - Elfman Goodbye Lover - Ottman Tomb Raider - składanka Eraser, wyd. podstawowe - Silvestri English Patient - Yared + piosenki z epoki The World is not Enough oraz Die Another Day - Arnold Wszystkie używane, ale w stanie bdb - cena do uzgodnienia
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 08-06-2010, 20:14 military napisał(a):Facet, jak tak kładziesz płyty, to nie oczekuj że ludzie będą licytować.Facet, coś ci nie wyszło, zobacz, jak licytują. :lol: Poza tym, nie mów mi, że położenie płyty na podłodze jest równoznaczne z jej porysowaniem, bo to bullshit. :) Stan jest opisany jako idealny i w takim też trafi do zwycięzcy aukcji.
22.04.2011
02-07-2010, 09:51
Położenie nie, ale podniesienie już grozi porysowaniem. Masz na podłodze drobiny kurzu i inne nierówności, a płaskiej płyty nie podniesiesz (a przynajmniej nie zawsze) jednym, idealnym ruchem - wystarczy że nie uda ci się podważyć jej od spodu i pchniesz ją o parę centymetrów - rysa gotowa. Dlatego jak widzę ofertę z takimi zdjęciami, zaczynam uważać na wystawiającego i wszystkiego jego aukcje.
02-07-2010, 13:01 military napisał(a):Masz na podłodze drobinyPrzed zrobieniem zdjęciu podłogę wyfroterowałem na cacy. military napisał(a):i inne nierównościMam podłogę płaściutką jak klatka piersiowa p. K. Knightley. :cool: A tak na poważnie, ja nie widzę możliwości zadrapania płyty w takiej sytuacji, nawet kładąc ją na niewyfroterowanej i nieoszlifowanej podłodze ;), przy zachowaniu ostrożności. :)
22.04.2011
02-07-2010, 13:53
No cóż, to nie dostrzegaj dalej. :) W każdym razie - tracisz potencjalnego klienta. I pewnie jest nas więcej! :P
02-07-2010, 13:57 majlo napisał(a):military napisał/a: A ja ci wieeeeerzę. Na słowo. :wink:
I can see your conciliation. I wanna see your conciliation.
02-07-2010, 14:05 military napisał(a):I pewnie jest nas więcej! :PPo ilości obserwujących sądzę, że i tak się dobrze sprzeda, więc czy Military weźmie udział w aukcji, czy nie, i tak wyjdę na swoje. :P Poza tym, nikt racjonalnie myślący nie będzie raczej rezygnował z licytacji, zwłaszcza ci z for, na których wkleiłem linka. :)
22.04.2011
02-07-2010, 14:11 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Sprzedam filmy z Godzillą na DVD i VHS | R540 | 0 | 2,683 |
25-10-2012, 13:22 Ostatni post: R540 |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |