Star Trek
[Obrazek: 93044-01.jpg]

Jak myślicie, czy badguy grany przez Bennedicta specjalnie dał się złapać, gdyż było to częścią jego skomplikowanego planu? :P
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Zapewne. Ciekawe w ilu jeszcze filmach zobaczymy ten motyw.

Odpowiedz
Jeśli ma być dobrze poprowadzony, to dlaczego nie?

Odpowiedz
Zaraz pojawią się po premierze żałosne dywagacje, jakoby Abrams inspirował się TDK:P
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Nie, będzie, że inspirował się Skyfallem. Albo Avengers. :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Jedyne co mnie póki co martwi to ewentualna motywacja Sherlocka. Ten jego monolog mógłby równie dobrze wypowiedzieć Nero Erica Bany z jedynki.

Odpowiedz
Cztery lata czekania na sequel i dostaniemy powtórkę z rozrywki w departamencie villainów?

W sumie to liczyłem na Klingonów, ale się chyba przeliczyłem...

Odpowiedz
W Mrocznym... pomysł na celowe złapanie przez czarny charakter, mimo kilku ułatwień dla Jokera był bardzo fajny. W Avengers do tej pory nie wiem po co Loki dał się złapać (chyba właśnie dlatego, że Joker tak zrobił). Mendes uprzedził, że przy Skyfall wzorował się TDK więc tam celowa ucieczka łotra jakoś mnie nie raziła (tym bardziej, że to była najfajniejsza akcja w filmie), ale czwarty raz to samo? Chyba tego nie przeżyje. :P

PS: Fanem ST nie jestem (właściwie to go nie lubię, a moi dwaj bracia, którzy są fanami i widzieli wszystkie odcinki, wszystkich seriali, są częstą przeze mnie z tego powodu wyśmiewani), ale widziałem najnowszą część i był to bardzo fajny film rozrywkowy. Dwójka zapowiada się równie dobrze, więc pewnie wybiorę się do kina. Chyba wcześniej poproszę brata o wszystkie filmy i zobaczę o co chodzi w fenomenie tej serii.

Odpowiedz
Cytat:po co Loki dał się złapać
Żeby skłucić Avangers, a ostatecznie by uruchomić zieloną rozpierduchę.

Powtórzony motyw nie będzie wadą, jeśli zostanie dobrze poprowadzony. W wielu seriach motywacja czarnych charakterów się nie zmienia.

Odpowiedz
Juby napisał(a):właściwie to go nie lubię, a moi dwaj bracia, którzy są fanami i widzieli wszystkie odcinki, wszystkich seriali, są częstą przeze mnie z tego powodu wyśmiewani
[Obrazek: tlj.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_meyhwsV4V01ruoj0fo1_500.jpg]

Odpowiedz
Nie ma odbić w podłodze. Fake!

:)

Odpowiedz
Nie fejk. Raczej spoiler! Wszyscy trzej istnieją tylko w głowie Cumberbatcha!

Odpowiedz
A gdzie Joker? :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Joker nie był za szklaną szybką trzymany :)

Odpowiedz
Odświeżyłem sobie Star Treka.
Nie bedę się rozpisywał i powtarzał, świetny film, ale dopiero teraz zauważałem coś, co teraz niezwykle mnie irytuje. Film to jedno wielkie:
[Obrazek: star-trek-lens-flare-montage.jpg]
A w wielkim skrócie:
[Obrazek: star-trek-lens-flare.jpg]
Nie ma w tym obrazku przesady, ten film praktycznie tak wygląda.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Brawo. Świat śmieje się z tego od 3 lat ;)

Odpowiedz
(13-12-2012, 13:01)tchopz napisał(a): Żeby skłucić Avangers, a ostatecznie by uruchomić zieloną rozpierduchę.

Zielonego uruchomiła strzała wystrzelona przez Dziedzica Bourne'a, a tamci kłócili się bez względu na obecność Lokiego. Jego pobyt na lotniskowcu absolutnie nic w tych dwóch sprawach nie wniósł.

(13-12-2012, 13:11)Gieferg napisał(a): [Obrazek: tlj.jpg]

Coś w tym dziwnego? Przecież ST w Polsce jest niezbyt popularny, a serial z lat 60-tych to towar dla zagorzałych nerdów.

Odpowiedz
(13-12-2012, 23:45)Juby napisał(a):
(13-12-2012, 13:01)tchopz napisał(a): Żeby skłucić Avangers, a ostatecznie by uruchomić zieloną rozpierduchę.

Zielonego uruchomiła strzała wystrzelona przez Dziedzica Bourne'a, a tamci kłócili się bez względu na obecność Lokiego. Jego pobyt na lotniskowcu absolutnie nic w tych dwóch sprawach nie wniósł.
Nie masz racji. Jest dokładnie tak, jak mówi tchopz.

Odpowiedz
Cytat:Coś w tym dziwnego?

Fanboj Batmana wyśmiewa fanów Star Treka... Gimnazjum czy piaskownica? Ja bym się na twoim miejscu po prostu nie przyznawał (i że chodziło o Star Treka to w tym momencie akurat rzecz najmnej istotna).

Cytat:Zielonego uruchomiła strzała wystrzelona przez Dziedzica Bourne'a, a tamci kłócili się bez względu na obecność Lokiego. Jego pobyt na lotniskowcu absolutnie nic w tych dwóch sprawach nie wniósł.

No to bardzo uważnie oglądałeś ten film. Pogratulować.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon