Star Trek
(13-12-2012, 23:45)Juby napisał(a):
(13-12-2012, 13:01)tchopz napisał(a): Żeby skłucić Avangers, a ostatecznie by uruchomić zieloną rozpierduchę.

Zielonego uruchomiła strzała wystrzelona przez Dziedzica Bourne'a, a tamci kłócili się bez względu na obecność Lokiego. Jego pobyt na lotniskowcu absolutnie nic w tych dwóch sprawach nie wniósł.

Za mało było sugestii, że berło Lokiego wydziela jakąś magię, która wywołuje negatywną aurę/atmosferę, whatever? : ) Przecież Banner w pewnym momencie nieświadomie bierze je do ręki.

Odpowiedz
Ale je wyśmiewam tych braci tak żartobliwie. Nabijam się też z nich, bo oglądają Smallvile. ;)

Odpowiedz
Too late. Twoja reputacja legła w gruzach ;)

Odpowiedz
(13-12-2012, 23:55)Bogdan napisał(a): Za mało było sugestii, że berło Lokiego wydziela jakąś magię, która wywołuje negatywną aurę/atmosferę, whatever? : ) Przecież Banner w pewnym momencie nieświadomie bierze je do ręki.

Mógł umyślnie upuścić berło w trakcie, które przejęliby Avengersi, a później wysłać swoich ludzi, aby je odbić i Runner też strzeliłby tą strzałą = Lokiego na lotniskowcu w tych scenach równie dobrze mogłoby nie być, a sytuacja wyglądałaby tak samo. Jego "danie się złapać" jest zwyczajnie bezsensowne.

(13-12-2012, 23:59)Gieferg napisał(a): Too late. Twoja reputacja legła w gruzach ;)

Nie wiem jak do tej pory wyglądała moja reputacja, ale teraz odkryłem karty - fan Batmana nie lubi Star Treka i jego fanów (poza moimi braćmi i postaciami z The Big Bang Theroy, których kocham). ;D

Odpowiedz
Bardzo wyraźnie scena kręcona w osobliwy sposób, a nie typowy dla innych scen. Bohaterowie nie zachowują się tak jak zwykle i kłóca się bardziej niż powinni (Thor nie ma właściwie powodu by się na kogokolwiek denerwować, a robi się ironiczny i nieprzyjemny). Do tego Banner wyraźnie pociera czoło, kiedy pojawia się Loki. No i, to już dla nerdów (choć w filmie to wyraźnie pokazane), w broni Lokiego znajduje się kryształ z Infinity Gauntlet, Mind Gem (możesz zgadywać jaka jest jego funkcja).

Odpowiedz
Proszę zaprzestać dyskusji o Avengers, bo zacznę kasować posty.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ok spoko, tylko że lingwistyka stosowana to jedno, a estetyka i sens tytułu drugie. Doceniam fakt, że profesjonaliści z UIP znają słowo "Darkness" które zna każdy uczeń w 5 klasie podstawówki, ale do qrwy nędzy - ktoś im powinien wyjaśnić, że tłumaczą tytuł filmu zrobionego za 200 milionó dolarów, a nie wypracowanie Jasia, który zna po angielsku tylko "expienie" i "Metin".
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Po prostu hołota się nie zna i ma siedzieć cicho!

Odpowiedz

Odpowiedz
Bardzo przypomina mi zwiastun nowego Supermana.

Odpowiedz
Takie sobie. Aczkolwiek scena latania w kosmosie ala Dead Space 2 będzie zapewne rewelacyjna.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Za mało lensflarów :P A w ogóle to czy jedna z ostatnich scen ma nas robić w konia, że to coś jak remake "Wrath of Khan"?
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Szału nie ma. Z ostatnich trailerów ten do Man of Steel zrobił na mnie dużo większe wrażenie (zresztą widziałem go do tej pory chyba z 15 razy).

Odpowiedz
Trailer fajny, zachęcający. Widać też wiele scen/sekwencji, które będą robić niesamowite wrażenie w 3D(IMAX of course).
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Podoba mi się błękitno-stalowa oprawa wizualna tego filmu. Myślałem że pokażą trochę więcej, ale i tak jestem napalony. Zapowiada się kilka rewelacyjnych scen, chociaż najbardziej ciekawi mnie rola Benedicta.

Odpowiedz
Spełniło się marzenie umierającego na raka fana Star Treka.

Odpowiedz
JJ Abrams to skurwiel. Bez kitu. Nigdy nie zrobiłbym czegoś fanu. Przecież ten gość teraz umrze i będzie mu smutno, że życie jednak ma tyle piękna do zaoferowania. Lepiej by było być umierającym fanem Nolana, który zobaczyłby jako pierwszy TDKR - wtedy masz świadomość, że umierasz, ale życie i tak nie było takie super.

Odpowiedz
Nigdy nie sądziłem, że rak może być okazją do dosrania Nolanowi. Wymiatasz Crov :)

Odpowiedz
W każdym temacie sranie na Nolana, pierdolca można dostać.

Odpowiedz
*Daje Szamanowi pierdolca.*

Proszę. Bo na Święta nic ode mnie nie dostałeś.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon