Star Trek
Bardzo dobry trailer, dużo fajniejszy od poprzednich. Nabrałem ochoty na kontynuowanie serii z Gniewem Khana.

Odpowiedz
Świetnie to wygląda i wzbudza emocje. Bardzo chętnie się wybiorę do kina :)
ok...to się robi chore, obejrzałem jeszcze 2 razy i to jest mój numer 2 obok Pacific Rim, jeżeli chodzi o filmy typu pure fun w tym roku

Odpowiedz
Wreszcie dobry, trekowy zwiastun. Czuć powoli klimat i niezłą rozpierduchę ;)
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Na razie najlepsze, co pokazali w związku z tym filmem. Ale kolorystyka i ogólny wygląd nadal... kijowe, delikatnie mówiąc.

Odpowiedz
Najlepszy trailer do tej pory, ale wtórność fabuły za bardzo zaczyna mnie drażnić.

Odpowiedz
Mnie zaczyna drażnić gromkopierdność tych zwiastunów - zamiast po prostu pokazać super akcję in da space, musi być pompatyczna muzyka w tle i przemowy o wielkości i innych pierdołach. To samo w Supermanie, no ale ten się o tyle broni, że od zawsze był niejako propagandową marionetką.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Hmmm...ale "Star Trek" to uniwersum gdzie ludzie kochają wszystkich ludzi oraz są dobrzy i prawi jak Gandalf, świat jest bez wojen, chorób, biedy itp. Tak więc chyba ten trailer wpisuje się w klimaty serii :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Obok Man of Steel najbardziej oczekiwana premiera tego roku na chwilę obecną (bo nie ma jeszcze trailera do drugiego Hobbita :P).

Odpowiedz
Klip:

Lens flare jak się patrzy. A te obcisłe kostiumy trochę dziwne, chociaż Zoe Saldana wygląda w nim naprawdę dobrze :)
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
WTF myślałem, że to klip SNL z tymi kostiumami...

Odpowiedz
A tu je drugi klip z akcją:

http://www.comicbookmovie.com/fansites/notyetamovie/news/?a=78103

Fajne nie tak statyczne jak dawne Star Treki i kojarzy mi się z, "Powrotem Jedi" i lataniem w Drugiej Gwieździe Śmierci. Nie jestem specem, ale to co ich ściga wygląda mi dość klingońsko?
#istandbydaenerys

Odpowiedz
FUCKING AWESOME.

Cytat:ale to co ich ściga wygląda mi dość klingońsko?

No raczej całkiem klingońsko jesli chodzi o kształt.

Zresztą w 1:32 nowego zwiastuna widać Klingonów (design "abramsowy", z poprzedniego filmu ich co prawda wycięto ale sceny z nimi były w dodatkach na blu-ray).

Odpowiedz
Jeszcze jeden potworek:
http://www.impawards.com/2013/posters/star_trek_into_darkness_ver20_xlg.jpg

Odpowiedz

Dlaczego Chris Pine naśladuje styl "gry" Williama Shatnera? Tak czy siak mierne aktorstwo, a może to po prostu kwestia dialogu tak bardzo ocenzurowanego pod PG13, że uszy bolą.

Odpowiedz
Pójdę na ten film ze 3 razy i za każdym razem będę delektował się genialną grą, głosem i charyzmą Benedicta Cumberbatcha.

Odpowiedz
Plakat IMAX:
[Obrazek: stid.png]

Odpowiedz
A oto jakie mi się udało zrobić zdjęcie na premierze tego filmu. Jakoś i odległość do kitu, ale przez przypadek się dowiedziałem o premierze, więc i daleko stałem i nie miałem odpowiedniego sprzętu, plus filmu nie widziałem.

[Obrazek: 321482_4738853790248_299155372_n.jpg]
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ale spotkałeś Karla Urbana i powiedziałeś mu, żeby pozdrowił ode mnie Olivię Thirlby i że Dredd był zajebisty? :)
http://huntersky.deviantart.com
''WHATTUP, BIOTCH!" - Harrison Ford

Odpowiedz
Nie, powiedziałem mu, że jest podobny do Mefisto :P

A w ogóle to chyba widać po zdjęciu, że byłem jakiś kilometr od czerwonego dywanu, więc aby kogoś spotkać, poprosić o autograf, albo przynajmniej zobaczyć, to raczej ciężko było :)
#istandbydaenerys

Odpowiedz
W widmie Star Trek

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon