Star Trek

Odpowiedz
http://www.denofgeek.com/movies/star-trek-beyond/36656/star-trek-beyond-first-pics-of-new-uniform-sofia-boutella

ZIELEŃ, WIDZĘ ZIELEŃ, WSZĘDZIE ZIELEŃ.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Scotty Red Shirtem? :)

Odpowiedz
Scotty był zawsze red shirtem.

Odpowiedz
(21-08-2015, 14:00)Pelivaron napisał(a): ZIELEŃ, WIDZĘ ZIELEŃ, WSZĘDZIE ZIELEŃ.

No zieleń, zieleń, ale chyba do tej pory na efekty w star trekach nie można było narzekać?
For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Odpowiedz
Nie. Ale jednak w filmach Abramsa używano także bardzo dużo prawdziwej scenografii, więc tak trochę niefortunnie wyszło że jedne z pierwszych fotek z produkcji Lina to wielka zielona przestrzeń.

BTW podobają mi się nowe mundury. Mam nadzieje że jest to indykator tego, że będziemy odchodzić nieco od klasycznego wizerunku TOSa i zostanie zaprezentowane coś świeżego w tej serii. Combo Justin Lin jako reżyser oraz Simon Pegg jako scenarzysta wypada dosyć intrygująco.

Odpowiedz
[Obrazek: CNReXfCU8AQRL6W.png]

Odpowiedz
http://www.hollywoodreporter.com/news/star-trek-beyond-trailer-snags-846258

Trajla przed Star Wars.

Odpowiedz

Wyciekl zwiastun. 

Odpowiedz
Wygląda nieźle, robi smaka na nowego Treka. 2016 to będzie bardzo dobry rok:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Ostrzegaj przed niemieckim dubbingiem. Krwawią mi uszy.

Odpowiedz
W przeciwieństwie do wczorajszego zakalca, tu jak najbardziej jestem zainteresowany.

Odpowiedz
(14-12-2015, 15:08)Juby napisał(a): Ostrzegaj przed niemieckim dubbingiem. Krwawią mi uszy.

Słyszałem już wiele dubingów, ale niemiecki to jedyny, który powoduje to o czym piszesz:)

Odpowiedz
Komuś się chyba coś podczas konwersji wideo popsuło, bo kolory są trochę nie teges.

Poza tym wygląda jakby obcięli budżet do 1/5 poprzedniego filmu.

Odpowiedz
Wyczuwam na horyzoncie film jeszcze gorszy niż druga część i flop w box office :) Czuć zmianę reżysera, bo w kilku ujęciach brakuje jak byk wyskakującego z samochodu Vina Diesela ratującego Michelle Rodriguez. Szkoda, że przerabiają to na typową papkę.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
Styl Lina bardzo widoczny

Odpowiedz
Jako fan Treków Abramsa, czekam na ten film. Zwiastun z jednej strony troszeczkę narobił smaka, ale jak już ktoś napisał widać styl Lina i nie wiem czy to nie pogrąży serii w box officie.

Odpowiedz
Tak jak pogrązył Fast & Furious?

Odpowiedz
Nikt nie szedł na F&F bo to filmy Lina. Podejrzewam że większość ludzi nawet nie kojarzy tego nazwiska.

Odpowiedz
Racja, każdy ma to w dupie, z drugiej strony w tym przypadku może być podobnie. Rzesza ludzi pewnie nawet będzie myśleć, że reżyseruje ta sama osoba.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon