Star Trek
Naprawdę? Ale tak serio, serio? No niemożliwe. :)
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Plakat 2 to zrzynka z TMP, ale pierwszy fajny. Co do zwiastuna: wygląda lepiej niż Into Darkness, ale jak slyszę mądrości typu "fear of death is illogical", to mnie skręca. Strach przed śmiercią to najbardziej podstawowy instynkt, umożliwiający przetrwanie gatunku. Jeśli film mówi mi, że to jest nielogiczne, to wiem, że to będzie debilny kupsztal na poziomie Fast & Furious.

Oh, wait.

Odpowiedz
Też mi to zazgrzytało, ale podejrzewam, że jest to kompletnie wyrwane z kontekstu. Pewnie chodzi o jakąś konkretną sytuację, w której śmierć postaci będzie wiązała się z przetrwaniem załogi/planety/wszechświata. Czyli klasyczne "needs of the many outweigh the needs of the few".

Jeżeli nie, to cóż... pośmiejemy się :)

Plakat to nie zrzynka, a oczywiste nawiązanie. Był on rozdawany na fanowskim konwencie i nie jest częścią głównej promocji.

Odpowiedz
Też zwróciłem uwagę na te dialogi. Oczywiście to może być wszystko tego typu co jest w filmie, ale zadzowiające jest, że - jeszcze niedawno mówili że ST ma taki sam potencjał kasowy co Avengers loooooool - zamiast w fun i przygodę uderzają w jakieś sztywne, gromkopierdne teksty. Czarny charakter już teraz widać że będzie zwyczajnie chujowy, no i ta laska, jak ja nie mogę znieść tego beznadziejnego ryja i charakteryzacji z kanału SyFy.

Odpowiedz
(24-05-2016, 22:35)military napisał(a): Plakat 2 to zrzynka z TMP, ale pierwszy fajny. Co do zwiastuna: wygląda lepiej niż Into Darkness, ale jak slyszę mądrości typu "fear of death is illogical", to mnie skręca. Strach przed śmiercią to najbardziej podstawowy instynkt, umożliwiający przetrwanie gatunku.

Ale przecież to Spock mówi, także nie rozumiem zarzutu.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Tak, ten przedstawiciel superinteligentnej rasy, która poświęca życie na zgłębianie nauk, nie potrafi zrozumieć, że strach przed śmiercią sprawia, że unikasz drapieżników i spieprzasz przed niebezpieczeństwem.

Może to mówić i święty Albert Gandhi Kopernik z Kalkuty, ale dopóki piszą to scenarzyści Star Treka, będzie to debilizmem.

Odpowiedz
ale Volcanie kierują się logiką, nie uczuciami - to raz (polecam zresztą obejrzeć jakikolwiek inny film z serii)
dwa - jest to fragment dialogu wycięty z większego kontekstu, ale już jest be, bo tak i chuj
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Oo faken. Uszy odpadają od tej piosenki.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
Let's make some noise i tyle.

Odpowiedz
Cytat: Uszy odpadają od tej piosenki.

Lepszy byłby Zeus, co?

Ten fragment brzmi znośnie, ale do zwiastuna nijak nie pasuje. A w kinie jestem na 100%.

Odpowiedz
(27-06-2016, 14:46)Gieferg napisał(a): Lepszy byłby Zeus, co?

No letko. Wszedłby wtedy bez popity i konieczności zakrywania uszu.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
To ja dla odmiany powiem, że melodycznie mi się ten kawałek ładnie akurat komponuje z tym trailerem, tak jakoś klimatycznie. Ale to pewnie kwestia podejścia - inaczej bym to odebrał, wiedząc że to utwór Rihanny, a inaczej to odbieram, jak jest to dla mnie kawałek niewiadomego pochodzenia, który słyszę po raz pierwszy (czyli właśnie tak, jak miałem).

Odpowiedz
Od razu słychać, że to Sia pisała, ba, w pewnym momencie miałem nawet wrażenie że jej wokal wszedł.

Mniejsza o to, trailer najlepszy z dotychczasowych, choć wciąż nie dali mi powodu by iść do kina, za to co najmniej kilka by taki wypad sobie darować.

Odpowiedz
(24-05-2016, 22:05)Grievous napisał(a): Plakat nawiązuje do tego:

Zawsze uważałem, że Pine jest najgorzej dobrany. Wcale nie jest podobny do Shatnera w przeciwieństwie do odpowiedników czyli Urbana czy Quinto.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
(27-06-2016, 18:00)Mierzwiak napisał(a): Od razu słychać, że to Sia pisała, ba, w pewnym momencie miałem nawet wrażenie że jej wokal wszedł.

Znam osoby, które słysząc Sia, myślaly, że to Rihanna. Pewne podobieństwo głosów jest.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
To one mają jakiś inny głos? Zawsze myślałem że to zawsze ten sam głos z kompa tylko dup... znaczy twarze zmieniają do teledysków. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Sonny, ale wokalistki które umieją śpiewać to ty szanuj, OK? :)

Odpowiedz
A które to? To zacznę szanować. :)

Odpowiedz

Odpowiedz
Jestem oficjalnie znieczulony na akcję. Patrzę, jak na ekranie dzieją się rzeczy po prostu niemożliwie intensywne, jedne z największych scen akcji w historii kina, efekty na efektach, wybuchy wielkie jak miasto, i myślę... no cóż, w zasadzie to nie myślę. Patrzę i wzruszam ramionami.

Coś złego stało się z kinem akcji, kiedy bardziej ekscytuje cię John McClane skaczący z dachu na wężu strażackim, niż kosmiczne walki z efektami z 2016 r.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon