Star Wars: Jedi - Fallen Order
Eksploracja jest ok o ile nie biegasz non stop w tych samych miejscach, bo nagle odblokowałeś coś, co pozwala otworzyć przejście niedostępne na początku gry.

Odpowiedz
No bo to Metroidvania jest :P

Odpowiedz
Ukończone. Niestety jak już się wciągnąłem, czyli wtedy kiedy Cal ogarnął lepiej moce to akurat się skończyło.

Naprawdę od połowy gry zaczęło mi się podobać. Fabuła nabrała rumieńców, gra - dzięki temu, że postać się rozwinęła - stała się przyjemna, a czas leciał szybko.

Na koniec też było ładne pierdolnięcie :)
Platyny nie będę wbijać, ale w sequel, gdzie Cal ma już moce, bardzo chętnie zagram.

Mam tylko nadzieję, że studio dostanie większy budżet, bo jednak graficznie trochę odstaje od topowych tytułów (Wookie wyglądają tragicznie). Do tego kilka razy SW:FO zaliczył na moim PS4 PRO glitche.

Odpowiedz
Na Xbox One X wyglada bardzo fajnie ale ja nie jestem jakimś hardcorowym graczem i nie wymagam fotorealistycznej grafiki. No i żadnych problemów z błędami, glitchami itp. Jeszcze połowa mi została, myśle ze do Wielkanocy skończę przy moim tempie grania

Odpowiedz
Ja pierwszą połowę grałem 4 dni rozbite na tydzień. Drugą ogarnąłem w dwa wieczory, z czego jeden siedziałem do oporu bo szkoda się było oderwać.

Odpowiedz
Nie znalazłem odpowiedniego wątku, więc pozwalam sobie wrzucić tutaj...

Odpowiedz
No fajne, fajne...szkoda, że SW ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości