04-05-2015, 13:19
|
Suicide Squad (2016)
|
|
Ja dołączam do hejtu, będę hejcił również po premierze, internetowej rzecz jasna, bo poza Batfleckiem nie wybieram się na żaden szykowany film komiksowy. Jedyne co mnie ciekawi to rola Margot Robbie, ale z lepszej strony niż w Wilku na pewno się nie pokaże :)
Żeby była równowaga we wszechświecie - podoba mi się powyższe zdjęcie (Margot w szczególności) i na dzień dzisiejszy w sumie bardziej mnie interesuje przyszłość DCU niż MCU. Tak jak już gdzieś pisałem MoS > MCU, także mają u mnie duży kredyt zaufania. Niech będzie 20% na rottenach, płacz na forach, ważne, żeby stylistycznie było bliżej temu do MoS niż Avengers :).
04-05-2015, 15:08
Wygląda to jak zjazd rodziny Addamsów :P Podoba mi się. Przerysowane i komiksowe- dobrze wiedzieć że DC jednak będzie podążać w tym kierunku. Jedynie ta łysina Smitha nieco razi, ale ogólnie pozytywne odczucia.
04-05-2015, 17:13 No dobra, nie jest tak źle. Ale jakoś nie pasują mi te postacie w świecie z MoS, i o ile część mi się podoba (Deadshot, szczególnie w masce! Crock!! i to w charakteryzacji!!! a nawet Jai Courtney jako Boomerang wygląda spoko), tak największy zawód to długo oczekiwana przeze mnie HQ. Robbie wygląda jak... Robbie. Musiałem się przyjrzeć, żeby zauważyć różnice z jej "wyglądem codziennym". Czerwone i niebieskie (WTF? Czemu nie czarne?) końcówki włosów, strój, szminka, wybielona skóra, oraz malunki na nogach! WOW. Nad jej wyglądem musieli pracować z... 30 minut? Straszne rozczarowanie. Patrząc na nią widzę Robbie, nie Harley Quinn. Azjatka to Katana jak mniemam. Większość znam, ale kim są dwaj panowie po bokach, i kogo gra młody Eastwood? (04-05-2015, 11:37)Gieferg napisał(a): A czemu nie ma Jokera? Bo zmieniają mu image po reakcjach na pierwszą fotkę. ;) Ogólnie to DCCU ma pecha do reżyserów. Najpierw Snyder (ma oko do akcji i strony wizualnej, ale poza tym to cienki reżyser), teraz Ayer. Eh. 04-05-2015, 17:14
Tak jak myslalem, mi sie Harley absolutnie nie podoba i poki co wyglada jak tania kospleujowa. Robbie jest fajna lasia, ale budowa ciala w ogole mi nie pasi. Nie wiem jak talent aktorski, ale nadal sie upieram, ze Cara to zdecydowanie lepszy material na Quinn. HQ to powinna byc szczupla, filigranowa sucz, a nie uber kicia z fajna dupka i bioderkiem. Dla mnie calosc to jedno wielkie Meeeh :)
No i ten usmiech, te oczy! ![]() Za stary juz jestem nja te komiksowe blubru - Marvel/DC jeden wielki ziew.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
04-05-2015, 17:23 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2015, 17:23 przez Bucho.) (04-05-2015, 10:12)Lambon napisał(a): czy ktoś zorientowany mógłby podpisać, po kolei, co to za postacie? Na zagranicznych portalach można znaleźć rozpiskę, ale skoro nalegasz poniżej dałem (od lewej). Również po krótkim zastanowieniu stwierdzam, że w przypadku niektórych postaci nie można wymagać cudów.. No bo sami spójrzcie na ich komiksowe wersje :P Adam Beach jako Slipknot - pewnie postać do odstrzału Jai Courtney jako Harkness aka Kapitan Boomerang Cara Delevingne jako Enchantress Joel Kinnaman jako Rick Flagg - tylko czemu ta bródka? Margot Robbie jako zdzirowata Harley Quinn Will Smith jako Deadshot Adewale jako Killer Croc - tutaj chyba zmiksowali klasycznego Croca z wersją Azzarello/Bermejo gdzie wyglądał w miarę normalnie, ale bodajże cierpiał na jakąś chorobę skóry Jay Hernandez jako El Diablo No i Fukuhara jako Katana Jak na razie kostiumy Snydera i Wilkinsona >>>> Ayer
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
04-05-2015, 18:45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2015, 18:46 przez zombie001.)
http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=120052
Harley zaczyna mi się podobać i to bardziej niż myślałem :) No i Croc jest zaskakująco fajny, w zasadzie z każdą fotką wygląda coraz lepiej, no i przede wszystkim szacun za charakteryzację, a nie CGI. 05-05-2015, 08:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2015, 08:31 przez Mierzwiak.)
Zaskakujące jest to, że Jai wygląda dość spoko na tych fotach. Jak taki discount Hardy.
05-05-2015, 10:28
Ja tak nie mam. Patrze na jego morde i od razu czuje tragiczne aktorstwo. Nic nie poradze. Z kolei Kinnaman wyglada jakoś dziwnie chudo.
05-05-2015, 10:30
kinnaman jest chudy (może z 4kg miesnia złapał do roli ;] ) i do tego wysoki zauważ jak by nie stał w rozkroku na group foto to byłby pewnie o głowę wyższy od croca (takie złudzenie chyba bo w realu joel jest 1cm wyższy),który IMO powinien być największy "gabarytem" ze squadu ( a jest śmiesznie mały poza głową tak gumbasową głową)
i p.s. co do jai'a to spasł sie masakrycznie łeb okrągły cielsko jak tank abbott a miało byc chiba bardziej jak w spartakusie...
A single pussy hair can pull a battleship through the desert
05-05-2015, 10:40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2015, 12:41 przez LPC.) (05-05-2015, 08:29)Mierzwiak napisał(a): Harley zaczyna mi się podobać i to bardziej niż myślałem :) Przede wszystkim szacun za chodzenie w takich butach - jak jeszcze ma sceny akcji, to już w ogóle :)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 05-05-2015, 15:16
Jeśli to nie fan art (idę o zakład!), to współczuję twórcom tego zdjęcia.
plecy Jokera i jego tyłek wyglądają jakby należały do tekturowej, płaskiej atrapy, a perspektywa i przedstawienie prawej ręki woła o pomstę do nieba. 08-05-2015, 23:33
"Hahaha, z tymi tatuazami to tylko zartowalismy! Heheh...he, he... he!" -- Warner i DC ;)
09-05-2015, 09:27 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 610,584 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| The Suicide Squad (2021) | Pelivaron | 281 | 41,100 |
30-10-2022, 19:54 Ostatni post: Rozgdz |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |

Spoiler![[Obrazek: Lame.gif]](http://img3.wikia.nocookie.net/__cb20140829000321/my-weird-school/images/9/9d/Lame.gif)
![[Obrazek: B1IebskIIAICOro.jpg:large]](https://pbs.twimg.com/media/B1IebskIIAICOro.jpg:large)

![[Obrazek: tumblr_m2ns0euMFg1r85ca0o2_500.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m2ns0euMFg1r85ca0o2_500.gif)