Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)
[Obrazek: CFThW87UkAARtJx.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: vwLYpdE.jpg]

Odpowiedz
(18-05-2015, 21:39)Lambon napisał(a): [Obrazek: CFThW87UkAARtJx.jpg]

Ale żal ...

Odpowiedz
(18-05-2015, 20:49)zombie001 napisał(a): Podoba się maniera jaką Leto prezentuje na tych filmikach.
Gestykulacja jak u Nicholsona i Ledgera. Odkrywcze :)

Odpowiedz
A mi się tam podoba. Leto to świetny aktor i czuję, że jego Joker może namieszać w stawce.
A filmik już usunięty:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
Dajcie linka z filmikiem. Pewnie gdzieś huls po necie

Odpowiedz
Kurde pacze na tego Jokera oraz Killer Croca i zastanawiam się czy oni będą ich jakoś cyfrowo podrasowywać, bo ta charakteryzacja ze zdjęć to słabizna straszna. I te kocie ruchy Jokera, śmierdzi strasznym pozerem, nie zna się go a już chce się żeby ktoś go zatłukł na amen. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Od razu pozerem. Kocie ruchy to typowo hołyłódzka maniera filmowych szaleńców. ja to kupuję i nie mogę się doczekać Jokera w akcji.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
http://batman-news.com/2015/05/17/joker-harley-quinn-argue-suicide-squad-set-video-car/

Jakby ktoś nie widział. Filmiki Ledgera z planu były dużo lepsze. Nadekspresja u Jokera wydanie 3, nuuuda

Odpowiedz
Juz hejt na Jareda -.- wezcie sie opanujcie, jakis kijowatej wersji filmik, bez glosu i jeszcze Jokera widac odwroconego. Ja wierze w Jareda, ze bedzie gites :)

Odpowiedz
(18-05-2015, 23:51)Danus napisał(a): A filmik już usunięty:)

Wiedziałem, co robię. Prawie zawsze to robię ;)

PS - za grzyb mi się ta charakteryzacja nie podoba. Wygląda tanio.

welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Ja też nie chcę hejcić, ale skoro pojawiają się takie zdjęcia i filmiki to ciężko przejść obok nich obojętnie, bez komentarza. I wiadomo w gotowym filmie wszystko może się zmienić, ale na razie to średnio mi się to podoba.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
[Obrazek: qlietjr.jpg]

Wszystkie dziary obecne. Wygląda ok, całkiem innaczej od poprzednich wersji, a to dla mnie najważniejsze.

Z oceną gry aktorskiej wstrzymam się do trailerów, nie będę krytykował po TYCH nagraniach, na których widać tylko tyle, że Leto gra Jokera (ruchami strasznie przypomina wersję z gier Arkham).

Cytat:Na tym zdjęciu Leto wygląda jak randomowy Joker zaczepiony na Comic Con. Słabo :(

Czyli to samo co z Harley Quinn, którą ludzie tak się zachwycają.

Odpowiedz
Ci, ktorzy narzekaja na kolory charakteryzacji niech poczekaja do zwiastunów. Film przejdzie korekcje barw przeciez, a znajac filmy DC będzie prawie, ze w czerni i bieli. ;)

Odpowiedz
Batmana tu będzie chyba więcej niż się spodziewaliśmy.

Odpowiedz
To chyba dobrze, że film będzie ściśle powiązany z BvS, MoS. Chyba. Taki był zamiar - budowanie uniwersum.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No ja sie nie zdziwie, jezeli sekwencja otwierającą będzie złapanie Jokera i Harley przez Batmana.

Odpowiedz
(13-05-2015, 11:00)Corn napisał(a): Ale mimo wszystko myślałem, że laska ma zgrabniejsze nogi.

Nie ma ani boskich nog, ani mega dupki. Normalna, ladna dziewczyna - standardowe wymiary/wzrost i sympatyczna buzka, a reszta to dobra praca operatora/make-up (Wilk)

Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.

Odpowiedz
Pffff, jaki pozer z tego Jokera. Dubstep pewnie będzie rozsadzać głośniki w tej furze :)

Odpowiedz
(26-05-2015, 15:39)Crov napisał(a): No ja sie nie zdziwie, jezeli sekwencja otwierającą będzie złapanie Jokera i Harley przez Batmana.

A ja się nie zdziwię jak na tym występ Jokera i Batmana w filmie się zakończy.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon