Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)
Teraz? Chyba od jakiegoś 2008 roku i Jaj w tropikach. :P

Obejrzę dla Batmana i reszty postaci z DC.

Odpowiedz
Ale ja myślałem, że to było tylko w Jaja w tropikach. Szczerze to nigdy z czyiś innych ust, tego określenia nie słyszałem. Ale OK nieważne.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Umarłem. :) Teraz na dziewczyny mówi się foki? Tak się mówiło zanim runęły wieże w NYC. Internetu człek jeszcze nie miał w domu. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
Albo szopman miał po prostu na myśli:
CUUUTE :)

Odpowiedz
(11-01-2016, 16:32)Lawrence napisał(a): Na dziewczyny mówi się teraz foki?

Nope. teraz mówi sie "lochy"
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Fanowski poster, jak mniemam?

(12-01-2016, 02:59)shamar napisał(a):
(11-01-2016, 16:32)Lawrence napisał(a): Na dziewczyny mówi się teraz foki?

Nope. teraz mówi sie "lochy"

W moich stronach to określenie na brzydkie, obleśne dziewuchy.

Odpowiedz
Nie, to oficjalny poster.

Interesujący. Z pewnością lepszy, niż jakiej photoshopowe gówno.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
I dlatego jestem zdziwiony, że nie wpuszczono typowego photoshopowego gówna (choć ja kto śpiewała Anita Lipnicka "Wszystko się może zdarzyć")

Odpowiedz
Bardzo fajny, oryginalny jak na taką superprodukcję plakat.

Logo Batmana oczywiście subtelnie wpisane w usta Jokera. Lubię to.

Odpowiedz
Bardzo fajny teaser poster. Wyszło też 10 indywidualnych posterów z logo każdej postaci.

Odpowiedz
Slipknot nawet przypomina członka zespołu ;) A na poważnie, czyli to chyba będzie ten główny przeciwnik. Przy czym nie za bardzo kojarzę jakiegoś Slipknota z Universum DC. A więc boję się, aby co jest modne we współczesnych blockbusterach, nie dostaliśmy słabego villaina.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Z tego co słyszałem to Joker ma być głównym przeciwnikiem i Enchantress, nie mogę się trailera doczekać, jak na razie, mam większy hype na SS niż BvS :P

Odpowiedz
Ano stąd, że nie widzę, aby pojawiał się w grupie, plus nie widzę go w trailerach, plus jest opisany jako SuperVillain. I to, że teraz nagle pojawił się na tych plakatach.
Plus tylko spekuluję, że skoro z kanonu super złoczyńców DC wybiera się takiego mniej znanego, to można mieć pewne obawy.
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Ups. Najmocniej przepraszam.

Ale co tam, uważam, że Slipknot okaże się zdrajcą i to z nim będą potem walczyć :D
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie śmieszą te postacie na odstrzał, bo El Diablo, Slipknot i Rick Flagg są na ewentualny odstrzał i szczerze mówiąc, robią tylko niepotrzebne tło.

Ciekawe czy taka koncepcja była, aby Killer Crock był w make-upie, czy koszt mo-cap byłby zbyt wysoki, bo z jednej strony doceniam to podejście praktyczne, a z drugiej jednak, Killer Crock to Killer Crock, chciałbym widzieć go jako wielkiego, lekko przygarbionego skurczybyka, tymczasem tutaj wygląda dosyć śmiesznie, nie jest zbyt wysoki, krótko mówiąc, jak Goombas na koksie:
[Obrazek: smb-14.jpg]

Odpowiedz
To, to ja wiem :P Po prostu, to postać którą generalnie obok Slipknota i El Diablo widzowie będą mieć w czterech literach, bo by jakaś postać interesowała, to musi wizualnie prezentować się ciekawie, albo pod względem fabularnym, a on ma być tylko pachołkiem który jako "ten rządowy" będzie pilnował drużyny, którą zapewne dowodził i tak będzie Deadshot :P

Swoją drogą, ciekawi mnie ile polata Smith w masce, bo wygląda fajnie, ale większość część filmu będzie bez maski bo "trzeba pokazać twarz", w końcu to Will Smith, szkoda :(

Odpowiedz
Slipknot zaliczy zgon jako pierwszy :P Ta postać jest w filmie tylko po to by uzasadnić "suicide" w tytule.

Odpowiedz
Cytat: Killer Crock to Killer Crock, chciałbym widzieć go jako wielkiego, lekko przygarbionego skurczybyka, tymczasem tutaj wygląda dosyć śmiesznie, nie jest zbyt wysoki, krótko mówiąc, jak Goombas na koksie

Akurat gumbasy były wielkie.

Odpowiedz
Były wielkie, większe niż filmowy Crock i miały małe mordki, a Killer Crock jest dość mały i ma olbrzymią mordę :)

Odpowiedz
Więc określenie goombas na koksie nijak do niego nie pasuje.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon