23-07-2016, 23:04
|
Suicide Squad (2016)
|
|
SS ma cudowny sountrack, ale ten rap na końcu...nie żebym nie słuchał w ogóle hip hopu, ale takiej sieczki nie rozumiem.
Teraz jest chociaż pewność, że Harley jest taka jak z TAS"u gdzie powstała, bo pierwsze trailery trochę zwodziły z jej charakterem i tonacją głosu. 23-07-2016, 23:11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-07-2016, 23:12 przez RysuMack.)
Prawdopodobnie ostatni mroczny film DCEU.
Dam 9/10 bez oglądania. Tak na pożegnanie. Nie będzie 10/10, bo ten rap zasysa.. I to ostro.
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.
23-07-2016, 23:17 (23-07-2016, 23:17)zombie001 napisał(a): Prawdopodobnie ostatni mroczny film DCEU. Też się tego obawiam. Ale ciągle w pamięci mam te informacje o dokrętkach i różne związane z nimi plotki. Ale w kinie się na 100% zjawie, w czarnym stroju i z kwiatami na ostatni pożegnalny seans filmu od DC :( 23-07-2016, 23:21
Wiadomo że trailer z Bohemian Rhapsody to była miazga ale nawet z tym rapem w tle to ten film zapowiada się zajebiście. I nawet Jai znalazł rolę dla siebie, zapijaczonego menela i jest w tym świetny. :P
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 23-07-2016, 23:38
Ale Amanda Waller jest słaba, po komiksach i kreskówkach, zawsze wydawała mi się kobietą która samą miną będzie wzbudzała respect i każdy będzie miał minę potulnego psa który zna swoje miejsce, a tutaj tego nie widzę, aktorka tylko próbuje taką grać, ale nie ma tej charyzmy by to było widać po samej twarzy.
23-07-2016, 23:43
Mogli dać Oprah.:D
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 23-07-2016, 23:55
Twardość i bezwzględność objawia się w czynach, nie wyglądzie. Może poczekaj z oceną jej postaci aż zobaczysz coś więcej niż pięć dialogó na krzyż?
24-07-2016, 00:23
Chyba nie widziałem jeszcze złej kreacji w wykonaniu Violi Davis. Akurat o nią jestem jak najbardziej spokojny.
24-07-2016, 00:25
A czy ja oceniam jej cały występ w filmie? nie, oceniam to co do tej pory zobaczyłem, nie jestem jedynym który zależnie od nastroju stawia na coś krzyżyk po trailerze czy fotce, prawda?
W zwiastunach ja nie czuję tej postaci przed którą niepewność czułby batman, może zmienię zdanie po filmie, ale po trailerach nie widzę tej Waller. 24-07-2016, 00:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 00:26 przez RysuMack.)
Zostańmy przy tym, że Viola Davis jest tragiczna, a jej postać nie jest bezwzględna, chociaż nie pokazano nic, gdzie mogłaby się tą bezwzględnością wykazać. Spox.
24-07-2016, 00:37
W porządku, zostańmy przy tym, szczególnie, że nie oglądałem wielu filmów z ta aktorką i nie interesuje mnie jaki ma status jako aktorka, za to interesuje mnie czy czuć od niej te emocje jakich oczekiwałem. batfleck na samych zdjęciach trafiał w punkt, tutaj tego nie widzę, a nie chodzi mi o ukazanie bezwzględności typu "wsadźcie im te bomby w szyje, muahaha, ale jestem bezwzględna!", tylko o samą aparycję.
Nie ma się o co spinać, mnie też nie pasują opinię o trailerze Justice League, a nie znaczy to, że teraz wszystkich będę nawracał na swój punkt widzenia. Powtarzam, mogę się mylić, może po filmie inaczej spojrzę na jej rolę, napomknąłem tylko o tym co sądzę po trailerach, a materiałów z nią było sporo, jeez. 24-07-2016, 00:41
Ja za to przyp... się do sceny w windzie (bez spoilerów) to jest tak kretyńskie, że ręce opadają. I NIE MA SZANS, żeby to sensownie wyjaśnili...
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-07-2016, 01:07
Wystarczy napisać, że ta pani jest przecież doktorem, naukowcem a nie wytrenowanym ... Śmiechu warte
O jej "gabarytach" nawet nie wspominam.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-07-2016, 01:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 01:17 przez shamar.)
W scenie w windzie jest... stwór? (DOBRA... ubzdurało mi się, że to komandos ;) Poza tym, ze zwiastunów wygląda, że jej przekształcenie następuje w momencie i nagle doktórka przeistacza się w Harley. Chyba, że rzeczywiście film jest rozłożony na wielu etapach czasowych.
Mówisz, że gimnastyczka to... wysportowana zabójczyni? Ciekawe...
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 24-07-2016, 01:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 01:34 przez shamar.)
Nie chce spoilerować, bo trochę czytałem, ale napiszę ci w spoilerze, jak chcesz to przeczytasz.
Przy czym największą przemianą, była przemiana psychiczna, przełamanie barier, tego do czego jest gotowa, a sama przemiana też była długim etapem, bo Joker nią manipulował i wzbudzał pewne emocje przed wpadnięciem do chemikaliów. No i tak, w sumie mówię, że Harley, mistrzyni gimnastyki, która nauczyła się walczyć, pozbyła hamulców, zaczęła używać swoich umiejętności wpływania na ludzi, jest wysportowaną zabójczynią :) dlatego jest w SS :) A jeśli ci chodzi ogólnie o to, że nie mogłaby walczyć na równi z wyszkolonymi komandosami, to tak, nie mogłaby, batman by ją zmiótł, deadshot także. Ale nie dlatego jest ona w SS, tylko dlatego, że umie manipulować ludźmi, wzbudzać w nich litość, albo złość i że myśli nie standardowo, w sposób w który zwykli żołnierze nie pomyślą w czasie walki. Joker i Harley walczą na zasadzie podstępów. 24-07-2016, 01:36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2016, 01:39 przez RysuMack.) |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) | Huntersky | 3,829 | 610,584 |
04-08-2025, 20:56 Ostatni post: shamar |
|
| The Suicide Squad (2021) | Pelivaron | 281 | 41,100 |
30-10-2022, 19:54 Ostatni post: Rozgdz |
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 1 gości |