Ankieta: Jak oceniasz Suicide Squad?
10/10
9/10
8/10
7/10
6/10
5/10
4/10
3/10
2/10
1/10
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Suicide Squad (2016)
Czyli same filmy, które mnie nie interesują. Super.
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Wondy powiedzmy, że na chwilę obecną mnie jeszcze jako tako interesuje, reszta... jaka reszta?

Odpowiedz
[Obrazek: tumblr_inline_obddsijbrq1qderj8_500.gif]

:D

Odpowiedz
Jebłem z krzesła :D

Odpowiedz
Jest na HBO więc powtórzyłem.

Nie będę się powtarzać bo już wiele o tym filmie napisałem, dodam tylko że to fascynujący wręcz clusterfuck który ogląda się najlepiej wyłapując wszystkie złe decyzje popełnione przy montażu i zgadując jak to miało pierwotnie wyglądać.

Jeden z dość oczywistych przykładów to wycięta z filmu kłótnia Jokera i Harley po której ten wyrzuca ją z helikoptera. W tym kontekście zdjęcie z szyi i wyrzucenie opaski z napisem "PUDDIN" jak najbardziej pasuje, tymczasem w gotowym filmie Harley robi to bo myśli że jej ukochany zginął? Że co? Nie ma to za grosz sensu.

Koszmarne użycie piosenek (cztery w ciągu tylko pierwszych pięciu minut!!!) to materiał na pracę naukową, jak zresztą cały ten projekt <3

Odpowiedz
Wciąz nie znalazłem w sobie żadnych chęci na powtórkę, to film z tej samej kategorii co Last Jedi, JW:Fallen Kingdom czy Terminator Genisys, których najlepszą recenzją jest poniższy cytat:

Jak myslicie: sequel pieprznie na pysk, tak jak na to zasługiwał ten pierwszy szrot spod znaku SS, czy może jednak powtórzy sukces?

Odpowiedz
Sukces, hehehe. Ty dowcipnisiu ;)
"Wake the fuck up, Samurai. We have a city to burn."

Profil Letterboxd

Odpowiedz
Kasowy. Który pozostaje niestety faktem.

Odpowiedz
Jak znowu wyskocza ze znakomitą kampanią reklamową to kto wie, brak informacji o problemach z produkcją też wyłącznie może pomóc.

Akurat sama idea SS jest bardzo fajna więc najlepiej zignorować pierwszy film i podejść do tematu jak trzeba.

Odpowiedz
Leci właśnie na tvnie, Jezu co to za gówno XD Aż mam flashbacki z wizyty w kinie. Co oni zrobili z Carą Delevingne...
http://www.filmweb.pl/user/tynarus120
Forum światopoglądowe filmowe

Odpowiedz
Co z nią zrobili? Bo jeśli chodzi o jej stronę wizualną to...

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
To jest koszmarnie wizualnie zrobiona. Gibie się jak pierdolony rezus, z tym dorobionym głosem jest komiczna, i stroi ciągle te same śmieszne miny.

Odpowiedz
Ona w ogóle mnie odrzuca swoją facjatą więc za wiele to już jej nie mogli zaszkodzić :P

Za każdym razem jak pomyślę czy nie dać temu filmowi drugiej szansy, przypomina się finał i ten cały "braciszek" i z miejsca mi się odechciewa. To zdecydowanie nie powinien być film z CGI-rozpierdolem w finale, a przeciwnikiem ekipy powinien być Joker.

To chyba jedyny film z postaciami DC/Marvela z tej dekady, którego nie mam na półce i nie widziałem po raz drugi (nie wliczam drugiego Ghost Ridera bo tego w ogóle nie widziałem).

Odpowiedz
Drugi Ghostrider to nawet nie jest drugi Ghostrider. To jakiś reboot

(11-05-2019, 10:11)Krismeister napisał(a): . Gibie się jak pierdolony rezus,

Tego nie pamiętałem. Zresztą od początku kojarzyła mi się z podrobka Akashy z "Kronik wampirow 2".
Ale ona sama mnie z lekka odpycha. Kobieta o pustym spojrzeniu.

Odpowiedz
https://www.comicbookmovie.com/suicide_squad/suicide-squad-director-david-ayer-is-sick-of-taking-the-blame-for-warner-bros-changes-to-the-movie-a170569

Cytat:My frustration comes from being hammered for something that was not my original vision.

Ayera chyba już nie obowiązuje kontrakt z wytwórnią, bo jak widać powyżej Suicide Squad nie jest już - jak twierdził wcześniej - takim filmem, jaki chciał.

Odpowiedz
Z tego co pamiętam to drugi trailer z Bohemian Rhapsody się spodobał w sieci, więc studio zleciło jego twórcom montaż filmu i tak też wyglądała jego ostateczna wersja. Kolorowy teledysk.
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
To wszyscy wiemy od dawna, chodzi o to że Ayer jeszcze po premierze zapierał się, że to jego wizja trafiła do kin.

Odpowiedz
[Obrazek: 74607002-160706631703541-4942160749534203194-n.jpg]
que sera sera
Leżę i robię pod siebie
Oozy nine millameedah.

Odpowiedz
Już myślałem, że Leto wrócił do roli.

Odpowiedz
[Obrazek: 7zedntl2xwu31.jpg?width=640&height=981&c...0d286513bf]
que sera sera