Szukam filmu takiego jak...
Próbuję od dawna znaleźć (co prawda nie film tylko teatr tv) "Kolację na cztery ręce", ale wersję gdzie grają Bińczycki i Nowicki.
Wersję z Gajosem i Wilhelmim znam i mam na płycie.
Ale tego pierwszego za cholerę nie mogę znaleźć. Może ktoś pomoże? Może da się to gdzieś ściągnąć/spiracić/obejrzeć?

To jest w ogóle kurwa skandal, że tego wszystkiego nie ma odrestaurowanego i dostępnego online.
Zabili Pana Jezusa i wyłączyli komentarze...

Odpowiedz
A to w ogóle miało wersję telewizyjną? A nie tylko inscenizację w krakowskim STU?

Odpowiedz
No więc spektakl był zarejestrowany i z tego co wiem nawet go czasami gdzieś puszczają, kiedyś chyba nawet na jutubie była transmisja.
Czyli jakaś wersja cyfrowa istnieć musi.

Na pewno tego nie widziałem na żywo w teatrze, ale kiedyś w telewizji na bank to było.

Odpowiedz
@Dr Strangelove

Spóźniłeś się 5 lat, Doktorku... :(

https://e-teatr.pl/krakow-archiwalna-telewizyjna-kolacja-na-cztery-rece-z-teatru-stu-online-7124

Ale pliki były, więc może kiedyś jeszcze to gdzieś puszczą.

Jak Ci na tym tak bardzo zależy, to ja bym pisał do tego teatru STU, czy rozważyliby ponowny seans online ?? kiedykolwiek ?? - https://scenastu.pl/kontakt/
zombie001, member of Forum KMF Film.org.pl since Jul 2013.

Odpowiedz
Dr Strangelove napisał(a):Może da się to gdzieś ściągnąć/spiracić/obejrzeć?

Nie wiem czy to pełna wersja, pewnie nie bo trwa niewiele ponad 30 minut, dodatkowo jest w bardzo słabej jakości ale podejrzewam, że nic lepszego raczej nie znajdziesz - KLIK
The height and weight of the victim can only be estimated from the partial remains. The torso has been severed in mid-thorax; there are no major organs remaining. Right arm has been severed above the elbow with massive tissue loss in the upper musculature... partially denuded bone remaining...

Odpowiedz
Ok, dzięki panowie.
No mówiłem że to chuje? Jakieś partyzanckie puszczanie raz na 5 lat. A za czyje pieniądze to było robione? Za pieniądze ludu pracującego miast i wsi.

Odpowiedz
Lud sam sobie jest winien jak mu się zachciało kapitalizmu.
W socjalistycznej utopii 2026 Kolacja Na Cztery Ręce (1988) w każdym domu.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon