Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
I tak liczę, że to CGI.

[Obrazek: furious-7349339617.jpg]
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
łooo tak!

http://www.slashfilm.com/justin-lin-fast-and-furious/

Odpowiedz
Widmiedli 7

Ta seria skończyła się na części 5. Zobaczymy ile prawdy było w słowach o "wielkiej rodzinie" bo rozumiem, że Diesel, "brat Walkera" nie będzie brał udziału w kolejnych częściach.

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
No to nie rozumiesz.

Odpowiedz
Znając ostatnią modę, pewnie podzielą tenże "finał" na dwie części - żal.us.ff
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Dla mnie mogą podzielić finał nawet na dwie trylogie, jezeli będzie Vin Diesel i The Rock, a wyreżyseruje Justin Lin. A jak będzie reszta albo część pozostałej ekipy to juz w ogole. Ciekawe czy The Rock zostanie do konca serii i ile potrwa nim zrobią z niego takiego samego przestępcę jak z Diesela. (Bo bede zaskoczony, jezeli z bohaterów nie zrobią już przestępców.)

A Diesel mysle, ze zostanie. Nijak to nie podwaza jego braterskiej milosci do Paula.

Odpowiedz
(13-11-2014, 17:01)Mefisto napisał(a): Znając ostatnią modę, pewnie podzielą tenże "finał" na dwie części - żal.us.ff

jak na to wpadłeś? Może czytając to?

the idea is to have Lin direct the final installments of the series back-to-back.

Odpowiedz
wybacz, nie zagłębiałem się w każdą linijkę tekstu tego, jakże przejmującego, newsa
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Wybaczta ale nie znalazłem "pełnego gifa", gdzie "w pełni" (SIC!) można docenić świetne CGI :)

[Obrazek: 28837fecfb4ab304687b205f239e570f.600x]

Już zapomniałem jak ten film głupotami miażdży cohones... I pomyśleć, że to był tylko przedsmak przed "6tką".

Odpowiedz
we think there's at least three more - o F&F pani zarządzająca Universalem

Odpowiedz
Finał będzie się składał z... trzech filmów. Ale w ostatniej chwili trzeci podzielą na dwa, bo historia będzie tak skomplikowana, że nie będą mieli wyjścia. To wszystko w trosce o widzów :)

Odpowiedz
Do póki nie tyka ich Nolan, Snyder, ani Goyer śpie spokojnie.

Odpowiedz
Obejrzałem dziś "Fast Five" co za głupi film (poprzednie części zyskują +10 do logiki), poziom fabularny i wszystkie te akcje są wręcz zatrważająco bezmyślne ale kurde 2 godziny przelatują jak Charger Torreta z 7 biegowym manualem. Jeżeli coś można nazwać "guilty pleasure" to jest ten film a czytam że kolejne części to jeszcze dalszy skok przez rekina.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
To chyba nie oglądałeś 4 i 6 skoro to... głupi film.

Odpowiedz
Czwórka jest całkiem sensowna przy piątce, nawet bardzo sensowna a szóstki rzecz jasna nie widziałem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz

Told you I'm never going back...
filmweb

Odpowiedz
Granice nieprawdopodobieństwa zostały przekroczone po raz kolejny. Podoba mi się :D

Odpowiedz
Ziew. Meh. Whatever.

Odpowiedz
Widzę, że facjata CGI już nałożona na Walkera w niektórych scenach, choć w innych jeszcze nie. W tej jakości ciężko stwierdzić.

Film głupszy, od F6 chyba nie będzie. Tu samochód przebija szybę i... nawet maska mu odpada. W poprzedniej przebijał kadłub samolotu i... nie działo się nic. Zaraz... tutaj samochód ścina "szkielet" samego budynku? Wychodzę.

Odpowiedz
Niektórzy to chyba oglądają po to żeby później sobie ponarzekać. Mieliście 6 filmów żeby dać sobie spokój z tą serią. 6! Chyba wiecie już jakie to kino, a mimo wszystko w dalszym ciągu ktoś tutaj doszukuje się logiki.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
3 gości