Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.
05-11-2014, 14:53
|
Szybcy i wściekli
|
|
I tak liczę, że to CGI.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 05-11-2014, 14:53
Widmiedli 7
Ta seria skończyła się na części 5. Zobaczymy ile prawdy było w słowach o "wielkiej rodzinie" bo rozumiem, że Diesel, "brat Walkera" nie będzie brał udziału w kolejnych częściach.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 13-11-2014, 01:29 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-11-2014, 01:29 przez shamar.)
Znając ostatnią modę, pewnie podzielą tenże "finał" na dwie części - żal.us.ff
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 13-11-2014, 17:01
Dla mnie mogą podzielić finał nawet na dwie trylogie, jezeli będzie Vin Diesel i The Rock, a wyreżyseruje Justin Lin. A jak będzie reszta albo część pozostałej ekipy to juz w ogole. Ciekawe czy The Rock zostanie do konca serii i ile potrwa nim zrobią z niego takiego samego przestępcę jak z Diesela. (Bo bede zaskoczony, jezeli z bohaterów nie zrobią już przestępców.)
A Diesel mysle, ze zostanie. Nijak to nie podwaza jego braterskiej milosci do Paula. 13-11-2014, 17:10
wybacz, nie zagłębiałem się w każdą linijkę tekstu tego, jakże przejmującego, newsa
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 13-11-2014, 17:51
Wybaczta ale nie znalazłem "pełnego gifa", gdzie "w pełni" (SIC!) można docenić świetne CGI :)
Już zapomniałem jak ten film głupotami miażdży cohones... I pomyśleć, że to był tylko przedsmak przed "6tką".
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 14-11-2014, 00:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 00:47 przez shamar.)
we think there's at least three more - o F&F pani zarządzająca Universalem
14-11-2014, 20:31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-11-2014, 20:31 przez Gal Anonim.)
Finał będzie się składał z... trzech filmów. Ale w ostatniej chwili trzeci podzielą na dwa, bo historia będzie tak skomplikowana, że nie będą mieli wyjścia. To wszystko w trosce o widzów :)
14-11-2014, 20:33
Obejrzałem dziś "Fast Five" co za głupi film (poprzednie części zyskują +10 do logiki), poziom fabularny i wszystkie te akcje są wręcz zatrważająco bezmyślne ale kurde 2 godziny przelatują jak Charger Torreta z 7 biegowym manualem. Jeżeli coś można nazwać "guilty pleasure" to jest ten film a czytam że kolejne części to jeszcze dalszy skok przez rekina.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 17-11-2014, 00:19
To chyba nie oglądałeś 4 i 6 skoro to... głupi film.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 17-11-2014, 01:50
Czwórka jest całkiem sensowna przy piątce, nawet bardzo sensowna a szóstki rzecz jasna nie widziałem.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ グシャグシャ バキバキ ゴクン #Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D 17-11-2014, 01:53
Granice nieprawdopodobieństwa zostały przekroczone po raz kolejny. Podoba mi się :D
02-02-2015, 07:30
Widzę, że facjata CGI już nałożona na Walkera w niektórych scenach, choć w innych jeszcze nie. W tej jakości ciężko stwierdzić.
Film głupszy, od F6 chyba nie będzie. Tu samochód przebija szybę i... nawet maska mu odpada. W poprzedniej przebijał kadłub samolotu i... nie działo się nic. Zaraz... tutaj samochód ścina "szkielet" samego budynku? Wychodzę.
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 02-02-2015, 12:04 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2015, 12:22 przez shamar.) |
|
|
| Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
| 3 gości |