Ankieta: Która część serii jest najlepsza?
The Fast and the Furious
2 Fast 2 Furious
The Fast and the Furious: Tokyo Drift
Fast & Furious
Fast Five
Fast & Furious 6
Furious 7
The Fate of the Furious
[Wyniki ankiety]

Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.

Szybcy i wściekli
Skąd masz te dane skoro właśnie wyszło i trwa 2, 30 sekund dużej?
welcome to prime time bitch!

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Pomyła. Źle coś odczytałem, trwa 140 minut. Tak czy inaczej nie zamierzam jej oglądać. Powtórzę kinówkę i jeśli będzie jeszcze bardziej rozczarowująca niż przy kinowym seansie kolejnych seansów nie będzie.

Odpowiedz
Cytat: Tak czy inaczej nie zamierzam jej oglądać. Powtórzę kinówkę

Ta, to ma sens.

Odpowiedz
Motyw początkowy z Walkerem też był zabawny. Nie mów, że nie. Anyway...

Ktoś tu pisał, że ta część ma także beznadziejną "ścieżkę dźwiękową" no to polecam mu yepnąć się uchem, uszami, uszyma o spoiler, zderzak, cokolwiek. Odsłuchałem OSTy 5,6,7 i siódmy wypada najlepiej pod tym względem :)

Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man.

Odpowiedz
Czyli siódemka ma najlepszy z trzech mega nijakich, wyplutych taśmowo OSTów. Niesamowite.

Odpowiedz

Odpowiedz
Słabe, powinni totalnie ośmieszyć to gówno, a tu nic. Ktoś tam chyba bardzo go lubi...

Odpowiedz
W pełni się zgadzam z Mierzwiakiem. Już z samej ilości ile razy Vin Diesel mówi "family" można byłoby zrobić niezłą kompilacje. A tu nic.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mnie się spodobał motyw z podkoszulkiem na ślubie, ale poza tym słabe.
.

Odpowiedz
Egocentrycy i megalomani 8

Cytat:Po Hollywood krążą pogłoski, że na planie gwiazdor kwestionował każdą decyzję Wana. Ponadto regularnie zarządzał nocne prace nad scenariuszem, aby lepiej wczuć się w swoją postać. Mógł to zrobić, ponieważ był jednym z producentów serii.

http://www.filmweb.pl/news/%22Szybcy+i+w%C5%9Bciekli+8%22+wci%C4%85%C5%BC+bez+re%C5%BCysera-113621

Czułem, że Diesel to nadęty pajac i buc.

Odpowiedz
(24-09-2015, 15:06)nawrocki napisał(a): "Lepiej wczuć się w swoją postać"?

[Obrazek: 3816676-0704928121-36645.gif]

Komentarz mistrz ;) Kto wie jaki on jest :D ale film z nim ogląda się w miarę przyjemnie. Teraz wiem, że w niedziele ma TV PULS ma lecieć właśnie "Szybko i wściekle" :D Trzeba będzie przypomnieć sobie film :)

Odpowiedz
Ty to jestes zakrecona!

Odpowiedz
Dajcie dziewczynie dobić 10 postów, żeby mogła pokazać swe zdjęcie ;)

Odpowiedz
http://www.filmweb.pl/news/Vin+Diesel+obiecuje+co+najmniej+dwie+cz%C4%99%C5%9Bci+%22Szybkich+i+w%C5%9Bciek%C5%82ych%22-113687

Części 8 i 9 (i może 10) w drodze. Cieszycie się, prawda?

Odpowiedz
To co, już ósemka będzie w komosie, czy zostawią to na wielki finał w 10? :)

Odpowiedz
(28-09-2015, 15:33)nawrocki napisał(a): To co, już ósemka będzie w komosie, czy zostawią to na wielki finał w 10? :)

W wielkim finale Vin wjedzie swoim Chargerem do Hadesu, aby uratować duszę Walkera.
We don’t play finals, we win them - Sergio Ramos.

Odpowiedz
S01e08-09. Jeszcze z 3- więcej i będzie pełnoprawny 12/13 odcinkowy sezon !
"Y es que eso es y, creo, será siempre el cine: una manera maravillosa de soñar" J. Potau

Odpowiedz
Z jednej strony trudno mi oceniać tragedii jaką jest strata ojca i to w tak młodym wieku. Ale z drugiej strony pozywanie Porsche, tylko dlatego, że samochód nie zachował się jak w serii "Fast & Furious", to już trochę dziwaczne:

http://www.gossipcop.com/paul-walker-wrongful-death-lawsuit-daughter-meadow-suing-porsche-sues/
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Pewnie kasa jej się kończy.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości