Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
To nie był film, to był "Blade Runner". Tyle wtedy kosztował - co, miałem czekać kilka lat aż stanieje? :)

Odpowiedz
majlo napisał(a):Przypadkowy zakup w supermarkecie (wszystko - oprócz Kusturicy, który kosztował 19,90 - za 8,99):
http://zapodaj.net/59d06ebf435f.jpg.html
Ten Kusturica nie jest przypadkiem w 4:3? Przymierzałem się kiedyś do tego, ale na pudełku był napisany właśnie taki format, więc zrezygnowałem.

Odpowiedz
Solo napisał(a):To nie był film, to był "Blade Runner". Tyle wtedy kosztował - co, miałem czekać kilka lat aż stanieje? :)
Myślałem, że mówisz o "Silence...", bo tak wynika z kolejności postów. ;) Ale jeśli chodzi o "Blade..." to OK. :)

Nakf napisał(a):Ten Kusturica nie jest przypadkiem w 4:3? Przymierzałem się kiedyś do tego, ale na pudełku był napisany właśnie taki format, więc zrezygnowałem.
No niestety 4:3, ale mimo wszystko kupiłem. Format nie jest dla mnie na tyle ważny, żeby rezygnować z takiego zakupu.
22.04.2011

Odpowiedz
Gdańsk:
Saturn - Rescue Dawn 12.99 zł
Media - QOS - Blu 69 zł

Odpowiedz
majlo napisał(a):Format nie jest dla mnie na tyle ważny, żeby rezygnować z takiego zakupu.

Format jest dla mnie bardzo ważny, ale za 19,99 kupiłbym bez zastanowienia. : )
To dość trudne do zdobycia na DVD filmy Kusturicy. Orientujecie się czy można je dostać w innej wersji, we właściwym formacie, z polską wersją językową?

Odpowiedz
Solo napisał(a):To nie był film, to był "Blade Runner". Tyle wtedy kosztował - co, miałem czekać kilka lat aż stanieje? :)
Mogłeś sprowadzić z UK za 17,99Ł :cool:

Odpowiedz
JohnBerebere napisał(a):To dość trudne do zdobycia na DVD filmy Kusturicy

nic bardziej mylnego. saturn w krakowie przykładowo.
a sam dostałem na urodziny w zeszłym roku.

Odpowiedz
korbenpl napisał(a):saturn w krakowie
LeClerc w Elblągu. ;)
Ale chyba słowo "dość" rozstrzyga tę kwestię. ;)
22.04.2011

Odpowiedz
Empik.com - Simpsonowie - Wersja kinowa - 19,99 zł. Można sobie sprowadzić do najbliższego salonu Empika za darmo i odebrać :]. Klik.
"Więcej socjalizmu - znaczy więcej demokracji." - Michaił Gorbaczow

"Istnieje marksizm dogmatyczny oraz marksizm twórczy. Ja stoję na istocie tego ostatniego." - Józef Stalin

Odpowiedz
Lords of Dogtown - Empik (Poznań, Stary Browar) 12,99, widziałem też w punkt44.pl za 14,90 (z przesyłką).

Odpowiedz
świetna okazja :D
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
Mefisto napisał(a):świetna okazja
Hehe, coś chętnych nie ma. Chyba dlatego, że sprzedawca niezbyt zdescyplinowany i co chwilę na urlop wyjeżdża. ;)
22.04.2011

Odpowiedz
mi chodziło o fotkę ;)

Odpowiedz
Wiem. Ale wątpię, żeby fotka była powodem tak słabego popytu. ;) Pewnie i tak każdy bierze ją jako dodatek do płyty. :P
22.04.2011

Odpowiedz
z tego co wiem, ten film od lat nie przekroczył ceny 10 zł w żadnym sklepie, w którym go widziałem, więc trudno, żeby nagle był popyt na allegro :)

Odpowiedz
Uwaga! Wczoraj w Saturnie sprzedawano wszystko bez podatku VAT, czyli cena dzielona przez 1,22.
Hmmm, tak wiem, że to trochę jakby za późno, ale byłem tam. :)

Odpowiedz
Tak się zapytam bo nie jestem obcykany za bardzo w temacie marketów.Kupował ktoś może filmy w tesco?Czy można tam również dorwać jakieś filmy za grosze tak jak np. w Saturnie czy w sklepie nie dla idiotów?

Odpowiedz
Idź do swojego tesco a się przekonasz, tak samo jak w przypadku MM nie ma ogólnokrajowej, jednej oferty. Nie raz na forum czytałem legendy o mega atrakcyjnych promocjach, ale u siebie czegoś takiego nigdy nie widziałem. Nie licząc oczywiście syfu od SPI za 4,99.

Odpowiedz
Ogólnie ceny filmów leżących na półkach (w niektórych Tesco są takowe) są większe często niż nawet w Empiku... W koszach w większości przypadków są tanie filmy, które wszędzie można dostać za grosz, aczkolwiek czasami rzucają tam długo leżące wydania po przecenieniu (np. z 50-60 na kilkanaście zł)... Na te ostatnie trzeba mieć szczęście, żeby trafić...
thug life

Odpowiedz
Z tymi marketami to w ogóle ciekawa sprawa jest, bo wczoraj n.p. w Realu widziałem "Call of Duty: World at War", która to ogra do tej pory w MM czy Saturnie kosztuje ok. 110 zł, a tu widziałem ją za 75 zł.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon