Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
Akaki napisał(a):Heh, właśnie tekturki nie toleruję :D. Tak jak i odwróconego tytułu na grzebiecie (uparcie praktykowane przez Wszelkie Solopany a ostatnio także przez SPInkę :/ ).

[Obrazek: obraz028zz5.th.jpg]

Aha przy okazji Gdańsk Kolporter w Manhatanie Na Krawędzi - Cliffhanger i Ucieczka z Nowego Jorku wydania jeszcze w tekturce za 19.99 bierzcie póki gorące :D

Odpowiedz
Warszawa Tesco K.E.N (chyba) 13 (Metro Kabaty): Ucieczka z Nowego Jorku Carpentera i Autostopwicz po 19.99 sztuka.

Odpowiedz
ostatnio tanio wyprzedaje sie SPI, (9,99 za sztuke w praktycznie kazdym supermarkecie) - jednym z tytulow jest "jay and silent bob strike back". i taki maly zonk do tego wydania....
na tylnej okladce, na dole jest lista plac do filmu "the prophecy: uprising"... kiepska korekta byla;)

Odpowiedz
Tesco w Warszawie (Kabaty).

Aleksander Rogożkin "Kukułka" cena: 10 zł
ZERO REKLAM :!:
Obraz: 4 x 3
Dzwięk: DD 5.1 (wersja oryginalna; polski lektor)
Napisy: polskie
Dodatki:
- trailer: Abel Ferrara "Zły porucznik"

Odpowiedz
Rogoznik?

Odpowiedz
Jakuzzi nie przekręciłem pisowni. Inne jakie znalazłem to:

Aleksander Rogozhkin
AЛEKСАНДР РOГOЖKИН

Odpowiedz
Rogoźnik, to miejscowość będąca wielokrotnie miejscem zjazdów KMF. :)

Odpowiedz
taniej juz nie bedzie:
w geant (i pewnie innych hipermarketach) juz za 5,99 pudelkowe wydania "man on the moon", "the talented mr ripley" czy "primary colors". oczywiscie zakupilem sobie jima carreya:)

Odpowiedz
Wczoraj w warszawskim Empiku na Marszałkowskiej kupiłem "Marzyciela" za 15 zł oraz dwupłytowego "Aleksandra" za 25 zł.

Zaraz mnie ktoś zbeszta za "Aleksandra" ;) Idealny nie jest, ale mnie się bardziej podoba, niż nie podoba :]
fb.com/bart.poznaniak

Odpowiedz
"Aleksandra" 2DVD widziałem w MediaMarkcie za 19,99 (podobnie jak "Męską Grę" - też Stone'a i też 2DVD).

Odpowiedz
Mój brat kupił Aleksandra 2DVD w Gdańskim Media za 12.99 :D

Odpowiedz
Tesco Warszawskie (Kabaty) - Wallace i Gromit: Klątwa Królika za 19,90zł. :)

Odpowiedz
Gdańsk Media:
Predator 2 - 29.99 zł
Meska Gra z Pacino 2xDVD - 29.99
Pamiec Absolutna 2xDVD - 19.99
Cube - 9.99
Cape Fear 2DVD dwie wersje - 29.99 dzisiaj sobie kupie :)
Główne Filmy Kubricka po 29.99
I wiele wiele innych pozycji każdy cos znajdzie

Odpowiedz
Miediamarkt robi promocje: Cała saga Obcego za 99zł- nie wiem jakie wydanie, cała trylogia Parku Jurajskiego za bodajże 60zł i cała trylogia Ojca Chrzestnego za 150zł. Czy to niskie ceny jak na tego typu produkty? Pytam, bo się nie orientuje w tym.

Odpowiedz
U mnie 6,12 w Kaliszu otwieraja MM , ciekawe jakie cenki beda . Takze bede podawal rowniez wiadomosci cenowe z Kalisza hehe :) pozyjemy zobaczymy

Odpowiedz
Kraków, Media Markt - Dwupłytowa edycja AI za 22,90.
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Nie wiecie moze jak stoja ceny dvd starych horrorow ?? Idzie wyrwac jakies ciekawe kąski za mala kase ?

Odpowiedz
Jeśli ktoś chce ładny prezent na Walentynki, to w Saturnie leży Dirty Dancing wydanie 2 DVD (film + koncert) w ślicznym digipaku, za 19.90 (wg mnie ta cena to kpina, bo wydanie jest naprawdę piękne, a sam dałem za nie coś około siedmiu dych).

Tak samo leży box zawierający filmy: Frida 2DVD + Pianista 2DVD + Chicago 2DVD + Godziny 2DVD - cały za... 40 PLN.

I jeszcze Terminator 3 2DVD za 22.90.

Odpowiedz
romeck napisał(a):Tak samo leży box zawierający filmy: Frida 2DVD + Pianista 2DVD + Chicago 2DVD + Godziny 2DVD - cały za... 40 PLN.
:shock:

A niech to, u mnie w mieście nie ma Saturna :evil:

Odpowiedz
romeck napisał(a):Jeśli ktoś chce ładny prezent na Walentynki, to w Saturnie leży Dirty Dancing wydanie 2 DVD (film + koncert) w ślicznym digipaku, za 19.90 (wg mnie ta cena to kpina, bo wydanie jest naprawdę piękne, a sam dałem za nie coś około siedmiu dych).

Super sprawa, dzięki za info. Chciałbym jeszcze spytać w którym Saturnie (w Warszawie są już trzy :) ) i kiedy je widziałeś osobiście (tzn. czy mam szanse na dostanie tego Dirty Dancing jeśli pójdę jutro do sklepu :) ).
| Pereant qui ante nos nostra dixerunt |

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon