Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
Od dzisiaj zaczynają się wielkie wyprz... w MM. Myślę że warto odwiedzić.

Odpowiedz
Cytat:Niet. Przy kasach w Empikach leżą sobie kuponiki z kodem promocyjnym (10zł rabatu przy zakupach powyżej 50zł). Idziesz do Empiku i bierzesz sobie niecnie taki niebieski kuponik, wypisany na nim kod wpisujesz podczas składania zamówienia na empik.com i z 53,99 robi się 43,99. Tyle że realizować będą dopiero od 27 września z tego co widzę...
No w tej chwili na pewno nie działają.
Nic paskudniejszego iż gdy pierwszy przybywający gość snuje się i nie wie, co ma począć, a jego ślubna megiera szeptem wierci mu dziurę w brzuchu za to, że przyjechali za wcześnie.

BezSzans - Kampania społeczna

Odpowiedz
Oferta Biedronki :]

http://www.biedronka.pl/cms/img/u/Non_food/nf_2010.08.30/02/10_b.jpg

Odpowiedz
Jeżeli Rozważna i Romantyczna to wersja Anga Lee, skorzystam...
Why are you firing wallnuts at me?

Odpowiedz
Trzeba przyznać, że Plastusiowy pamiętnik to też kusząca pozycja!

Odpowiedz
Witam.
Wczoraj nabyłem w łodzkim Media Markt Dystrykt 9 na BR za 52 zł, cena myślę bardzo dobra. Dla porównania w Empiku na promocji ... 92 zł z 94 :D .
Wydanie zawiera film + dodatki (102 minuty), na dodatkach mamy napisy pl.
Jedyny minus to to że na początku umieszczona jest reklama filmu której nie można przeskoczyć.

Odpowiedz
W niektórych Empikach kupując dowolny produkt można dostać przy kasie Bękarty Wojny za 19.99.
Oświadczenie: The Wire jest najlepszym serialem jaki widziałem. Six Feet Under jest na drugim miejscu.

Odpowiedz
No to idę dzisiaj po waciki.

Odpowiedz
Nie dowolny produkt a 30 zł trzeba wydać. Ostatnio w Media Markt zakupiłem zestaw filmów z Jamie Foxxem za 39,90 w skład zestawu wchodzi "Miami Vice", "Jarhead" oraz "Ray". "Ray" w wersji dwupłytowej.
Co to jest „FIUT”? FIUT to jest skrót moich zainteresowań „Film I Uwentualnie Telewizja”
バリバリ   グシャグシャ   バキバキ    ゴクン
#Official James Francis Cameron and Christopher Johnathan James Nolan Hejter# :D

Odpowiedz
No właśnie, napaliłem się, poszedłem do empika, idę do kasy z zamiarem kupna batonika i Bękartów wojny, a tu dupa - musiałbym wydać 30 zł. Dziękuję pięknie.

W sumie nie pomyślałem, że mógłbym poprosić kogoś w kolejce o dorzucenie tego do listy zakupów i oddać te dwie dychy.

Odpowiedz
Stare Media - Gdańsk:
Aż poleje się krew - tekturka 19 zł
Wyspa tajemnic BD - 59 zł
Starcie tytanów BD - 59 zł
I wiele wiele innych łakomych kąsków. Sam przytuliłem Ransom z Melem za 16 zł :)

Odpowiedz
Transformers 2DVD w stealboxie za 32 zł w Media Markt.

Odpowiedz
Medialny Market Szczecin:

Kompania Braci steelbox z dodatkowo dołączonym pierwszym odcinkiem Pacyfiku i jakimiś materiałami HBO.

99zł.

Odpowiedz
Marna pociecha jak to samo wydanie na blu można dostać z wysp za 9 dyszek :)

Odpowiedz
W Amazonii nowe wydanie Avatara 3xBlu za 17 funciaków, u nas tyle b ędzie kosztować na DVD...
Moon PL za 26 złociszy - http://www.empik.com/moon-jones-duncan,prod59090206,film-p
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Może ktoś będzie zainteresowany, w Carrefourze Star Trek Abramsa, Szklana Pułapka 3 i Rocky Balboa na DVD chodzą po 19.99

Dół tej gazetki
http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-promocje/hipermarket-spozywczy/gazetka-promocyjna/katcrf20101027/

Odpowiedz
"tutuły różne" - może będą jeszcze inne?

Ja z kolei widziałem w Auchan pseudo-czteropak za 19.90. Widząc sporej wielkości napis Rambo, byłem przekonany iż to wszystkie części owej serii. Po odwróceniu okazało się że to "John Rambo plus trzy gnioty gratis" (dosłownie: napis na pudełku brzmiał "trzy filmy gratis").

Odpowiedz
Takich zestawów jest więcej. Na empik.com są po 18 złociszy. Monolith wyprzedaje się jak może ratując swoje zadłużone cztery litery.
Nic paskudniejszego iż gdy pierwszy przybywający gość snuje się i nie wie, co ma począć, a jego ślubna megiera szeptem wierci mu dziurę w brzuchu za to, że przyjechali za wcześnie.

BezSzans - Kampania społeczna

Odpowiedz
Czy oni obcięli Moona z dodatków? Jednopłytowego Moona? Tego pełnego dodatków? Obcięli z dodatków które upchnięto na tej samej płycie co film?

<ok> <ok> dla dystrybutora.

Odpowiedz
Monolith zadłużony? A nie kupił ostatnio Stopklatki?

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon