Taniuchne DVD/Blu-ray - gdzie i za ile
Nie ma to jak podchodzić do czegoś od dupy strony... :P
"I rode a tank, held a general's rank, when the blitzkrieg raged, and the bodies stank."

Odpowiedz
Łódź, MediaMarkt (Brzezińska):

- Commando - 19.99
- Szczęki 2DVD digipak - 19.99 !!!!! (że sobie kurwnąłem jak to zobaczyłem, bo dałem deko więcej)

Odpowiedz
Commando w Polsce z tego co wiem jest ocenzurowane więc nei dałbym nawet 9.99 :P

A za Szczęki dałem 29.

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Commando w Polsce z tego co wiem jest ocenzurowane więc nei dałbym nawet 9.99 :P
A nie wiedziałem, dobrze, że piszesz.

(Dobrze, że nie kupiłem ;))

Odpowiedz
Nagle komus przeszkadza PG-13?
DH4 to technicznie rzecz biorac tez film ocenzurowany, a wydales na niego rownowartosc biletu do kina, hipokryto!

:)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

Odpowiedz
W UK Commando tez jest ocenzurowany a z boku i tak widnieje w pieknym czerwonym kuleczku "18"
A cena tych Szczek.... :evil:

Odpowiedz
A ktoś wie jak jest z obecnie dostępnym w Polsce Predatorem? Pytam z ciekawości bo już dość dawno kupiłem wydanie z regionu 4 właśnie dlatego że polskie było ocenzurowane podobnie jak Commando.

Odpowiedz
nie wiem jak w Polsce, ale ja ostatnio kupilem Predator 2dvd oraz Predator 2 2dvd za 40 zl bez cenzury
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
Szanowny Wikingu
słyszeliśmy o tym 4563778 razy, ale z radością poczytamy o tym jeszcze raz. To wspaniale że w Szwecji filmy są takie tanie i bardzo się cieszymy że wciąż głosisz tą radosną nowinę. Keep it up :)

Sugeruję zwracać się nieco grzeczniej do innych użytkowników. To, że coś / ktoś Cię denerwuje nie usprawiedliwia tonu, który użyłeś. Twoje niegrzeczne zagrania pojawiają się coraz częściej, zatem dobrze Ci radzę - zedytuj tego posta i dopisz co trzeba (to jest ultimatum).

romeck

edit:

lepiej? 8)

Lepiej. ;)

ps: zwróciłbym jeszcze uwagę na Hitcha :P

Uwaga zwrócona.

Odpowiedz
Gieferg, podoba mi sie pomysl z czarna lista :) na moja trafi romeck za niezmienianie avatara od 5 lat :)

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Słyszeliśmy o tym 4563778 razy wliczając ten ostatni 4563779, czy naprawdę ci się wydaje że jesteś taki zajebisty bo mieszkasz w Szwecji i kupujesz tanio filmy? czy to jedyne o czym potrafisz mówić?
Daj czlowiekowi spokoj. Zazdroscisz mu bo on kupuje filmy za 40 zl w przeliczeniu a ty musisz chodzic do kina na gowniane filmy dla dzieci i udawac ze ci sie podobaja, bo nie masz innego wyboru :)

Musiałeś? Chory byś był?

Old Habits Die Hard :)
--
Laozi

Odpowiedz
Hitch nie wytykaj ludziom, że chodzą na filmy dla dzieci, bo ty lubisz Dragon Balla :P

Proszę nie kontynuować offtopa.
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2

Odpowiedz
Hitch napisał(a):on kupuje filmy za 40 zl w przeliczeniu

za oba filmy (4 dvd) zaplacilem 40 zl :D
"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul"

Odpowiedz
Tak, uwzglednilem to w swojej wypowiedzi :)
--
Laozi

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):Szanowny Wikingu
słyszeliśmy o tym 4563778 razy, ale z radością poczytamy o tym jeszcze raz. To wspaniale że w Szwecji filmy są takie tanie i bardzo się cieszymy że wciąż głosisz tą radosną nowinę.

:) :) :)

Odpowiedz
Gieferg napisał(a):A ktoś wie jak jest z obecnie dostępnym w Polsce Predatorem? Pytam z ciekawości bo już dość dawno kupiłem wydanie z regionu 4 właśnie dlatego że polskie było ocenzurowane podobnie jak Commando.

Posiadam ow polskie wydanie Predatora 2DVD i jest na nim "stick around" i odbijajaca sie od ziemi reka Dillona bo zdaje sie to bylo wyciete wczesniej o ile sie nie myle.

Odpowiedz
Byłem w szoku zobaczywszy w tesco Mission Impossible 3 za... 14.98. W Empiku 5 razy drożej. Wprawdzie tanio, ale i tak uważam tę serię za shitową i nie kupiłem. :) Za to za 19.90 w tym samym miejscu jest 12 małp, i to już było warte kupna. ;)

Odpowiedz
Oddam w dobre ręce Ronina z DTS i DD 5.1 jednak brak jest Polskich napisów jedynie lektor PL 15 zł + 5 zł koszty przesyłki :) Stan idealny chce sie pozbyć bo niedawno nabyłem Metalbox 2xDVD

Odpowiedz
Media Gdańsk :

Niewygodny Świadek - QDVD Tekturka 4.99 zł
Monachium 29.99 zł

:)

Odpowiedz
Kioski Ruchu:
- Terminator 2 za 9,99

Media Łódź (na Brzezińskiej):

- Kod dostępu za 14,99 (w ashtrayu)
- King Kong (wyd. jednopłytowe) za 24,99

Odpowiedz