The Avengers (2012)
(19-12-2012, 23:03)Jakuzzi napisał(a): Uuu, klip oburzył fanów.
Głupota mnie oburza. :)

Odpowiedz
(19-12-2012, 23:03)Jakuzzi napisał(a): Uuu, klip oburzył fanów.
Uuu, butthurt bo nie podoba się klip ;)

Odpowiedz
Uuu, zarzut oburzenia nie spodobał się oburzonym fanom. :p

Głupota? Trzeba doprawdy mieć problemy ze wzrokiem żeby dostrzegać ja w tym klipie, a nie w samym filmie. ;) Scenariusz Avengers to kosmiczna beznadzieja, niewiele lepsza od takich Transformerow.

Odpowiedz
Ale chwila, ten filmik czepia się spójności scenariusza i jego jakości, czy tego czy wydarzenia z filmu są wiarygodne?
W pierwszym przypadku ten filmik po prostu jest słaby, bo jego autor, a to się myli, a to czegoś nie zrozumiał, a to czepia się pierdół wpisanych w konwencję superhero.
W tym drugim przypadku filmik też ssie, bo wystarczyło powiedzieć:
- Jednego naukowca napromieniowało i... umarł,
- Jednego bogatego handlarza bronią trafiły odłamki i.. umarł w brudnej jaskini,
- Jednego nordyckiego boga... nigdy nie było,
- Jego przybranego brata też nie,
- itd.

Dla mnie to koleś po prostu wymienia co mu nie przypadło do gustu i tyle.

Jakuzzi możemy się odnieść do każdego zarzutu z filmiku z osobna, ale raz, że połowa już była omawiana, a dwa, to szkoda życia na pierdoły ;)

A z porównaniem do Transformers to trafiłeś jak ja w temacie o Pacific Rim. :)

Odpowiedz
Ja zakładam, że filmik miał być śmieszny i szkoda czasu na traktowanie na serio tych "zarzutów". Problem jest taki, że poza żarcikiem z lap dance, jest to strasznie suche.

Odpowiedz
(20-12-2012, 15:03)Jakuzzi napisał(a): Scenariusz Avengers to kosmiczna beznadzieja, niewiele lepsza od takich Transformerow.
Uuu, nie rozumiem. Rozwiń.

Odpowiedz
Filmik słaby i szukanie wad na siłę. I Tchopz ma rację, po co się czepiać pierdół wpisanych w konwencję takich filmów. Skoro liczy się fun. Zresztą nie kojarzę, aby kiedykolwiek i gdziekolwiek na forum, podobnio się czepiano innych blockbusterów o komiksowych bohaterach.
/www.filmmusic.pl - me recki 
#istandbydaenerys

Odpowiedz
Mam jedno pytanie do fabuły, proszę o pomoc :)
Chodzi mi dokładnie o scenę, kiedy Natasha i Barton rozmawiają ze sobą w pokoju. Romanoff powiedziała, że Loki ją "zdemaskował". O co dokładnie jej chodziło? W sumie chyba można na to patrzeć pod różnym kontem...
Ezia, proud to be a member of Forum KMF Film.org.pl since Dec 2012.

Odpowiedz
Jedno konto nie wystarczy?
- Are you an idiot?
- No, sir, I'm a dreamer.

Odpowiedz
(20-12-2012, 18:41)Ezia napisał(a): Romanoff powiedziała, że Loki ją "zdemaskował". O co dokładnie jej chodziło?

to taki slang na seks ;)
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Odpowiedz
(20-12-2012, 18:41)Ezia napisał(a): W sumie chyba można na to patrzeć pod różnym kontem...
Polecam konto internetowe, darmowe przelewy i zero opłat za prowadzenie!

Odpowiedz
Oburzające obrazki:

[Obrazek: female-avengers-2.jpg]

[Obrazek: female-avengers-3.jpg]

[Obrazek: female-avengers-1.jpg]

Odpowiedz
Przewijając obrazki liczyłem na kobietę-Hulka i Czarnego Wdowca.

Odpowiedz
A tak może być, simek?
[Obrazek: tumblr_m3nexs542F1rr65omo1_500.png]

Odpowiedz
(10-01-2013, 13:13)simek napisał(a): liczyłem na kobietę-Hulka
Kobieta-Hulk istnieje. To kuzynka Hulka (albo inny członek rodziny), jest prawnikiem i spał z nią Iron Man.

[Obrazek: She_Hulk_23_by_Summerset.jpg]

Odpowiedz
[Obrazek: 385180_417796851630422_796493923_n.jpg]
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Odpowiedz
I CAME.

Odpowiedz
Obejrzałem po raz trzeci, z każdym kolejnym seansem środkowa część filmu jest coraz trudniejsza do przetrwania. I nie chodzi tu tylko o ciągnące się w nieskończoność dysputy na pokładzie helicarriera, ale i o sceny jak naprawianie wirnika przez Starka, a i końcowej bitwie nie zaszkodziłoby odchudzenie o parę minut.

Odpowiedz
Ogladalem ten film siedem razy i jedyna część, która mi się dłużyła to pierwszy akt, te pierwsze 20 minut. Mniej wiecej o spotkania Widow-Hulk było już byczo w chuj.

Odpowiedz
http://www.slashfilm.com/heres-how-the-hulk-could-fit-into-phase-2-the-avengers-2-and-the-avengers-3/

Spekulacje spekulacjami, wolałbym jednak, żeby nie zapuszczali się w aż tak absurdalne rejony komiksowego świata.

Odpowiedz

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon