The Dark Knight (2008)
Pełna fotka Jokera z okładki Empire:
http://www.zshare.net/image/528109546bf3ad/
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Widze, że duża fotka okładki z Empire nie zrobiła dużego wraznie, więc moze te fotki wywołają większy efekt:

[Obrazek: 2079985101cd8b0ce8bced6.th.jpg]
[Obrazek: 20799852898ed2eea13bhp6.th.jpg]
[Obrazek: 2079985405bb848e0ce4nl7.th.jpg]

Fotki te sprawiaja wrazenie, jakby za sesja zdjeciowa stal... Toys'R'Us.

Joker jest genialny, niestety co do stroju Batmana mam mieszane uczucia z przewaga negatywnych.

Może w filmie się to będzie lepiej prezentowało, ale uważam, że niepotrzebnie naprawiają coś co nie było zepsute. W przeszłości jedynym udanym upgradem kostiumu był ten między pierwszy a drugim Batmanem Burtona, póki co ten upgrade nie wydaje mi się ani potrzebny ani dobry.

Tu był post Mierzwiaka.
Tralalala...

Poza tym będzie Batpod, a do jazdy na takim sprzęcie przyda się maska, na którą będzie można lądować :wink:

Gieferg oczywiście , że wychowałem się na Burtonowskim batmanie/ach jak chyba każdy tu obecny , przecież nie mam 60 lat , a co do komiksów to aqrat jest moje hobby więc ...

nicholson nie wyglądał jak w komiksie ?! :shock: :lol: przecie J.N może grac jokera bez charakteryzacji :D natura go stworzyła na jego podobieństwo ;]

[Obrazek: nicholson%20joker%20bn3.jpg]
[Obrazek: 3085862_gal.jpg]
A single pussy hair can pull a battleship through the desert

LPC napisał(a):nicholson nie wyglądał jak w komiksie ?! :shock: :lol: przecie J.N może grac jokera bez charakteryzacji :D natura go stworzyła na jego podobieństwo ;]

Nicholson wyglądał jak w komiksie.
Jednym.
Adaptacji filmu Burtona.

hmm...Joker może być, choć bez rewelacji jakiejś wiekszej póki co - za to wasze avatary skutecznie obrzydzają nadchodzący film :P
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Zachowujecie sie jak Vendetta xD

Pierwszy oficjalny plakat

[Obrazek: postersmallwu5.th.jpg]

Ne mogę sie już doczekać tego filmu :D to będzie wielkie lato :D właśnie skończyłem oglądać Batman Begins :). Ciekaw jestem jak to będzie wyglądało na wielkim ekranie bo podobno jest to pierwszy film w pełni zarejestrowany metodą IMAX czy jakoś tak specjalnie przystosowaną do tego typu kin.
14tego ma wyjść nowy zwiastun i bodajże początkowe 6 min filmu z samym Jokerem w roli głównej pożyjemy zobaczymy :)

1) W formacie IMAX będą 4 lub 5 scen, ale tak, to pierwszy przypadek w historii.
2) 6 minutowy początek filmu (nakręcony kamerą IMAX) będzie TYLKO w kinach IMAX przed "Jestem legendą", ale czy w Polsce - zapytajmy proroków, rzućmy kośćmi...

Mierzwiak napisał(a):2) 6 minutowy początek filmu (nakręcony kamerą IMAX) będzie TYLKO w kinach IMAX przed "Jestem legendą", ale czy w Polsce - zapytajmy proroków, rzućmy kośćmi...

Dzięki Bogu mamy Youtube xD .

A wracając do kwestii sieci kin IMAX to jestem strasznie wkurzony że jest ich tak mało w Polsce. Mieszkam w trójmieście i jak słyszę ze mi mają wybudować 3 Multikino na dzielnicy to aż mnie krew zalewa :twisted: . Dawać IMAXA gnojki :P . Nigdy czegoś takiego nie widziałem :( a podobno efekty są nieziemskie.

Na szczęscie kina zaczynają inwestować w cyfrowe projektory umożliwiające projekcję filmu w 3D, a efekt jest naprawdę dobry.

Predator895 napisał(a):Dzięki Bogu mamy Youtube xD .
Nie, nie nie i jeszcze raz nie. Nie zrobię tego. Nevah!

Cytat:Dawać IMAXA gnojki :P . Nigdy czegoś takiego nie widziałem :( a podobno efekty są nieziemskie.
U mnie jest, ale jeszcze nie miałem okazji widzieć. Kumpel wymęczył się na projekcji Superman Returns i pytał o co tyle krzyku.

ALE jeśli już zdecydują się na Legendę u nas razem z tym prologiem, wybiorę się. Nie wiem tylko czy po tym co MOŻE zobaczę będzie mnie obchodzić Will Smith i jakieś CGI-wampiry.

Cytat:Nevah!
Wypowiedziałeś to z prawie tak doskonałym akcentem jak Michael Caine w Batman Begins :D

A najbardziej to lubię jak mówi do Bruce'a że są tacy co dbają o jego fjucie 8)

Predator895 napisał(a):Mieszkam w trójmieście i jak słyszę ze mi mają wybudować 3 Multikino na dzielnicy to aż mnie krew zalewa :twisted: . Dawać IMAXA gnojki :P . Nigdy czegoś takiego nie widziałem :( a podobno efekty są nieziemskie.

Kurde mieszkam w Gdyni całe swoje cudowne życie i przez cały czas żyłem z przekonaniem, że mamy w Gdańsku IMAX :) Nie mamy? :)
Aktualnie rządzi: ja

Mieszkałam w Gdańsku trzy lata (bo dziecintwa nie liczę) i nie zauważyłam, żeby był :D A gdzie tyle Multikin, ja znam tylko to przy Politechnice ;)
[Obrazek: http://www.sloganizer.net/en/image,Eorath,blue,white.png]
From ghoulies and ghosties
And long-leggedy beasties
And things that go bump in the night,
Good Lord, deliver us!

To był sarkazm :P no bez przesady Krewetka w Gdańsku głównym :P , Multikino i Kinoplex we Wrzeszczu i jeszcze chcą wybudować kolejne Multikino bleach :P:P:P:P. Osobiście kożystam z Multi bo mam do niego 15 min piechotką :P

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon