The Dark Knight (2008)
W najnowszym wywiadzie Nolan powiedział, że chciał nakręcić wielki film z miejską historią, albo historią o mieście, w stylu filmów Michaela Manna, jak chociażby "Heat" :shock: Z Gorączki wziął się też pomysł obsadzenia w roli menadżera banku, na który napada Joker, Williama Fichtnera.

To należy pochwalić Nolana za to skąd inspiracje czerpie, niedawno czytałem że BB chciał nakręcić w stylu Blade Runnera.

Po okładkach Jokera przyszła pora na Batmana:
[Obrazek: scan0001ee0zm4.th.jpg]

Nowy strój coraz bardziej mi się podoba.
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

Czy przed premiera Begins tez nakrecal sie taki postaciowo-gadzetowy zgielk?

Ja spitola Batmana to zjem wlasne skarpety xD

Cytat:Czy przed premiera Begins tez nakrecal sie taki postaciowo-gadzetowy zgielk?
Tzn. :?:

Z ostateczną opinią o nowym kostiumie wstrzymam się do trailera, o ile wystarczająco dużo pokażą, bo na jednych zdjęciach wygląda on bosko, a na innych fatalnie. To z okładki Cine Live zalicza się do tych pierwszych.

Zgadza się. Na tej fotce mi się nawet podoba, a poprzednia jaką widziałem była raczej zniechęcająca.

Q napisał(a):Tzn. :?:

Obfite dyskusje/komentarze na temat kazdej nowoukazalej sie fotki postaci/pojazdu/kostiumu/gadzetu.

Nie na temat wszystkich fotek, ale tylko tych najciekawszych. :wink:

I znowu viral :)

Najpierw przeczytajcie to: KLIK

a potem to: KLIK
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Negrin, spóźniłeś się z tymi stronami zaledwie o dwa tygodnie :wink:

Lol ;) Better late i takie tam. Żeby nie było: ostatnio śledziłem ten wątek, ale dla pewności przejrzałem ostatnie parę stron. Nie znalazłem to dałem. Nie sądziłem, że to aż taki suchar :P Oh well, nie skasuję, nie bijcie...

Swoją drogą tak żeby było on topic... (chyba że o tym też już było :P) Zaczynam się zastanawiać, mimo że w zasadzie każdy z tych virali oddzielnie jest fajny, to czy w sumie trochę nie przesadzają/przesadzili z ilością tego wszystkiego. Bo taki trochę się przesyt robi tym TDK, choć i tak w końcu skopie dupsko :)
Klub OFILMIE | Podcast filmowy Radio Ofilmie

Ja już przestałem zwracać uwagę na te wszystkie pierdoły, jedynei fotki mnie interesują, no i oczywiście trailer i prolog o który ma się ponoć wkrótce pojawić.

Trailer będzie oczywiście, ale prologu oficjalnie w sieci nie będzie.

Nie szkodzi.
W zasadzie to nie jestem pewien czy chcę oglądać kilkuminotwy fragment filmu przed oglądaniem całego filmu.

10 minutowy preview do Begins był w sieci, więc i może prolog do TDK udostępnią. Oczywiście nie od razu, ale jednak później powinien się pojawić, a jak nie to pewnie wycieknie, tak jak wiele fotek, których WB nie upilnowało.

Kolejna porcja plakatów:

[Obrazek: posterexclusivoomeletejl2.th.jpg][Obrazek: 18876223w434hq80hv6.th.jpg]

[Obrazek: photo121307002tv7.th.jpg]

Oraz słaba wersja trailera nagrana w kinie -

trailer zajebiszczy , może pod wieczór wyjdzie w normalnej jakości ??

Też czekam na lepszą jakość, bo póki co mało widać, i oprócz Jokera nic ciekawego w nim nie ma. I co jest z muzą? Nie mogli dać jakiejś nowej tylko wlepili tą z poprzedniej częsci. Chyba się czepiam więc kończę.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon