The Dark Knight (2008)
Danus: Zawsze oceniasz film po kampanii reklamowej?

ten zwiastun nagrano wczoraj na pokazie dla fanów w terenie którzy brali udział w kolejnym zadaniu od Jokera. Szczęściarze.

Ja skusiłem się na jeden fragment tego pirackiego trailera, trafiłem akurat na spotkanie Jokera i Rachel. To będzie boska scena :)

Czekam na wersję HD która już w niedzielę tutaj: http://www.whysoserious.com/happytrails/

Don Vito napisał(a):Danus: Zawsze oceniasz film po kampanii reklamowej?
Nie nigdy nie oceniam filmu po kampani reklamowej, ale wiem, to znaczy widzę że film przebije Burtonowską wizję. Parę scen z Ledgerem wystarczyło mi by Nicholson usunął się w cień :wink:
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

najlepsze, co można zrobić z dobrą radą, to podać ją dalej

Cholera, to dobry film będzie. :)

Dark Kinght będzie Filmem BOGIEM...

Gdyby ponownie usuneli trailer z YT, to można go ściągnąć z tego adresu:
http://www.filefactory.com/file/ca5764
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

łojezu co za jakość - ja tam czekam na HD :>
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings

Mi tam taka jakość super nie wadzi, zobaczyłem i szczerze powiedziawszy nowy Joker ni chłodzi, ni grzeje. Może za bardzo przywykłem do mrocznej/gotyckiej konwencji by się teraz na wizje Nolana przerzucić...

Szczerze powiedziawszy to co mi się najbardziej w zwiastunie podobało to sceny Dent/Bruce/Alfred.

- Nowy zwiastun w nowej wersji. Bardziej Jokerowy, a raczej po jego poprawkach :twisted:
Si vis pacem, para bellum (If you want peace, prepare for war)

TDK oficjalnie ma już kategorię PG-13, więc jeśli ktoś pochodzi z innej planety i myślał że będzie R, może iść się pociąć.

[Mental, absolutnie nie piję do ciebie, wiedziałeś że będzie taka kategoria i tłumaczyłem ci dlaczego tak będzie :)]

Myslec, ze bedzie R, a uwazac, ze byc powinno, to subtelna roznica :)
Postępować należy tak, aby niczego nie robić, a wtedy panować będzie ład.
--
Laozi

No, w takiej jakości robi o wiele lepsze wrażenie(a to ci niespodzianka...:))
Nie będę się powtarzał, czekam z niecierpliwością na ten film i ten zwiastun tego nie zmienił. Z wartych wspomnienia rzeczy, tym razem najwyraźniej widzimy jak Dent staje sie Two Face, więc pewnie jeszcze w tym odcinku zdoła coś zamieszać jako villain.

Orgazm. Orgazm. Orgazm. Co za sceny :!:

Ledger niesamowity. Zdjęcia. Eckhart. Nie mogę ochłonąć :D

Tez na ten film czekam, bo BB swietny jest, ale zwiastun przecietny - nie ruszyl mnie ani odrobine (dobry to znak, bo tak samo bylo z BB :) ). Przede wszystkim strasznie dziwny dobor scen - nie uklada sie to w zadna logiczna calosc, a juz takie polaczenie jak trzy strzaly jokera i wylatujaca w powietrze ciezarowka wyglada raczej smiesznie. Ledger wydal mi sie jakis pozbawiony energii, no ale to zwiastun - za wczesnie by oceniac. Fajne efekty - bo ich nie widac. Muzyka swietna, ale to z BB. Zwiastun: 5\10.

ORGAZM :D

Scena z wjazdem na przyjęcie będzie popisem Ledgera, zobaczycie :D

Ktoś dostrzegł w ujęciu z tekstem "You look nervous" jak Joker oblizuje sobie usta (widać to pod koniec jak obraz się ściemnia)? Psychopata, sadysta, po prostu genialny Ledger :)

Mnie zorpierd... palący się niebieskim ogniem znaczek Warnera i przemowa Jokera :D

P.S. Chyba wykupie 2 bilety w dniu premiery i obejrzę ten film jeden raz za drugim ;D

Jestem pod wrażeniem. Oglądając ten zwiastun przeżyłem multum orgazmów. Łojej, ale to będzie film. Ledger niesamowity, Bale taki jak zawsze, i świetny Eckhart. :D Wszelkie Iron Many, Indiany inne hity niech się kłaniają. Ten film zje wszystkie na śniadanie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron

Po tych orgazmach to moze nie idzcie do kina, bo pojde na pozniejszy seans i sie przykleje do podlogi...

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon