Nic już nie napiszę, poczekam do premiery i do Twojej opinii, a jak będzie pozytywna i Catwoman będzie Ci się podobała to pamiętaj, że Ci wypomnę ;)
20-01-2011, 13:57
|
The Dark Knight Rises (2012)
|
|
Do świata przedstawionego w TDK nie pasował sam Batman.
Nic już nie napiszę, poczekam do premiery i do Twojej opinii, a jak będzie pozytywna i Catwoman będzie Ci się podobała to pamiętaj, że Ci wypomnę ;) 20-01-2011, 13:57
To działa w obie strony Arahan, pamiętaj:)
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-01-2011, 14:01
Jestem tego świadom Danus, ale ja po prostu wierzę w Nolana i to, że na koniec swojej przygody z Batmanem dostanę coś dobrego :)
20-01-2011, 14:03 Arahan napisał(a):ale ja po prostu wierzę w NolanaJa też w niego wierzę. Nolan już od czasu BB ma u mnie ogromny kredyt zaufania, jeśli chodzi o historie o Batmanie, więc poczekamy co z tego wyjdzie.
Terminator | Aliens | Terminator 2: Judgment Day | True Lies | Titanic | Avatar
Directed by James "THE KING" Cameron 20-01-2011, 14:07 Cytat:W Batman Returns Catwoman niesamowicie mnie drażniła i była dla mnie najbardziej nieciekawą postacią. A dla mnie najbardziej ciekawą. A po co Nolan jej potrzebuje? Bo postać kobieca być musi, a ciekawszej od Catwoman kobiety powiązanej z Batmanem NIE MA :P Cytat:Co ja zrobię jak mi ta postać, nic a nic nie pasuje do uniwersum Nolana. Jeśli nie pasuje, to w takim samym stopniu jak i sam Batman. Cytat:Bo chyba nie mówimy o Catwoman znanej z Returns. W Returns nie było komiksowej Catwoman tylko Catwoman wg Burtona, która podobnie jak Pingwin wg Burtona znacznie odbiegała od komiksowej postaci, szczególnie jeśli o origin idzie. Taka Catwoman wg Burtona oczywiście do świata Nolana nie pasuje, ale przecież jej w nim nie będzie, to chyba oczywiste, 20-01-2011, 14:22
Wolałem Charlize , ta Hitwej jest do d....
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-01-2011, 14:32 Danus napisał(a):Catwoman jakoś mi nie pasuje do świata przedstawionego w TDK, po prostu.Mężczyzna przebierający się za nietoperza pasuje do uniwersum Nolana, ale kobieta przebierająca się za kota już nie? [Willy Wonka mode on]Hahaha you're really weird.[/off] 20-01-2011, 16:30 shamar napisał(a):Wolałem Charlize , ta Hitwej jest do d.... Cóż za błyskotliwa opinia <ok>
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
20-01-2011, 16:38
Origin Catwoman, który pojawił się w "Batman: Year One" Millera, to sfrustrowana prostytutka, a potem złodziejka, bardzo silnie związana z przestępczym półświatkiem Gotham. Dajcie już spokój Burtonowej świetnej interpretacji i żyjcie dalej. Danus ;-).
Dyskretny urok burżuazji, Ran, Terminator 2, Big Lebowski, Fanatyk, Cries and whispers, Annie Hall, Eraserhead, Mroczny przedmiot pożądania, Noc na Ziemi, Lot nad kukułczym gniazdem, Capote, Boogie Nights, Zed i dwa zera, Żywot Briana.
20-01-2011, 17:32
We wczesniejszych moich komentarzach, pisalem, ze bardzo bym chcial Bane i Catwoman. I prosze mamy Bane'a i Catwoman :smile: Tylko dlaczego nie do konca moge sie cieszyc :???: Tom Hardy jak najbardziej cool :cool: Ale Anne Hatheway mi zupelnie nie pasuje i ogolnie za nia przepadam i nie budzi we mnie jakiego pozadania. Sorry, ze tak to napisalem, ale od Catwoman powinien bic seksapil, a od Hatheway moim zdaniem nie bije, chociaz podobno kino czyni cuda :???: Mimo braku Riddlera ciesze sie z tych dwoch postaci jako nemesis Batmana, ale co do obsady to nie jestem na razie przekonany :???:
20-01-2011, 18:04 Azgaroth napisał(a):Cóż za błyskotliwa opinia <ok> mam drugą : jeśli nawet nie Charlize to 10 razy lepsza była by ta pani niż ten papudrak Hitwej Chcialem Catwoman ale wykonaniu Charlize lub Rachel. Ann mnie odpycha od tego filmu - jesli ona ma ją grac to wolabym , żeby tej postaci nie bylo.
welcome to prime time bitch!
Kenner, just in case we get killed, I wanted to tell you, you have the biggest dick I've ever seen on a man. 20-01-2011, 19:22 Phil napisał(a):Poza tym to prostytutka powinna być, więc też niekoniecznie ślicznotka z okładek gazet. Tylko, ze Anne nie ma urody prostytutki. Dla mnie do tej postaci, powinna byc osoba, o jakiejs bardziej wyzywajcej urodzie, podchodzacej pod tzw. sexbombe czy wampa. A Anne jak pisalem nie jest jakas kobieta, za ktora by sie przyslowiowy samiec ogladal :razz: Zreszta, czy jest w ogole Anne Hathaway w KFS? :razz: Oczywiscie dalej wierze w geniusz Nolana, ale na razie mam prawo byc z tego angazu nie zatrudniony. I nie ma co porownywac tej tej sytuacji do tej z Leadgerem. 20-01-2011, 19:27 Wawrzyniec_85 napisał(a):, ale na razie mam prawo byc z tego angazu nie zatrudniony. Cytat:Ale ludzie już niemal strzelali do Nolana, kiedy ogłoszono angaż Ledgera, pamiętasz? I do Burtona gdy ogłoszono że Batmanem będzie Keaton. W przypadku filmów o tym superhero to już standard. 20-01-2011, 19:34 shamar napisał(a):jeśli nawet nie Charlize to 10 razy lepsza była by ta pani niż ten papudrak Hitwej A oprócz kolejnej błyskotliwej opinii możesz przytoczyć jakiś konkret przeciwko tej aktorce w roli Kobiety Kot, oprócz takiej, że wolałbyś inną? Cytat:Tylko, ze Anne nie ma urody prostytutki. :)
www.filmweb.pl/user/Azgaroth_2
20-01-2011, 19:38
Bardzo zabawne :wink: Nie o taka prostytutke mi chodzi. Po prostu dla Catwoman powinna zagrac osoba, z troche bardziej wyzywajaca uroda, innym typem urody niz ten, ktory prezentuje Anne Hathaway, ze sie tak delikatnie wyraze. Dlatego tez nie ma co porownac sytuacji do Ledgera, gdyz wtedy to przede wszystkim mieli obawy, ze Ledger nie podoba roli i nikt nie przebije roli Nicholsona. Nie chodzilo wtedy o urode. I dobra moze to jest plytkie z mojej strony, ale ja oczekuje od Catwoman, ze bedzie seksowna, a taka niestety w moim mniemaniu Anne Hathaway nie jest. Przykro mi.
20-01-2011, 19:45 Mierzwiak napisał(a):Przed TDK mówiłem że Nicholsonowi nikt nie podskoczy, a jednak (chociaż porównania są nieuzasadnione, to dwie diametralnie różne postaci) się udało. Jakuzzi napisał(a):Eh, te tradycyjne komentarze o niedopasowaniu aktora do postaci przy wiekszych popkulturowych projektach... ;) Ledger tez mial wyzej Nicholsona nie podskoczyc, a Craig z blond wlosami i zakapiorskim ryjem nie pasowal na Bonda. ;) Nigdy nie narzekałem ani na Craiga, choć z początku też wydawał się dziwny, ani na Ledgera. A co do Nicholsona to jego Joker od zawsze był megaprzerysowany, co jednak w interpretacji Burtona nie przeszkadzało. Inna sprawa ma się z Catwoman - jeśli jest jeszcze jakaś świętość na tym świecie, to jest nią właśnie rola Michelle. Lepiej się po prostu nie da - abstrahując już od tego, że w universum Nolana niespecjalnie widzę miejsce dla tej postaci. Jest za bardzo fantastyczna, zbyt odrealniona, żeby dawać ją do Gotham XIX wieku.
Don't play with fire, play with Mefisto...
http://www.imdb.com/user/ur10533416/ratings 20-01-2011, 19:54 |
|
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| The Dark Knight (2008) [wątek spoilerowy] | military | 945 | 197,248 |
31-08-2025, 12:34 Ostatni post: Krismeister |
|
| The Dark Knight Rises (2012) [temat spoilerowy] | Gieferg | 1,365 | 243,228 |
16-01-2025, 23:56 Ostatni post: Gieferg |
|
| The Amazing Spider-Man (2012) | koronex1989 | 905 | 192,331 |